eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

diyor ki biri bana bu kadar git dese asla durmam ??? bilmiyorum bu söylenecek şey mi diye düşünüyorum tartışma yerine sert bi tawırla onu uyarın bi daha böyle şaka yapaamayacağını anlasın bnce yada snde ona uygun şeyler sinir etmk için sinir olduğundada söyle bak empati kur snde bni aynen böyle sinir ediyorsun senin düştüğün duruma düşür ki anlasın seni derim..

Yerinizde olsam ona yanaşmazdım kaçan kovalanır taktiği hergün birbirinizi görüyorsunuz sizdeki değişikliği farkedicek ilk kişi o olur biraz bakım yapın ve hoş kıyafetler giyin kendinizi olduğundan güzel gösterin ne kaybettiğini anlasın :) dışarı çıkın geziinn,yüzünüzde hep bi gülücük olsun internetteyken kahkaha atın nedenini sorduğunda söylemeyin mutlu pozitif güçlü ve sexy olun ki ne kaybedeceğini anlasın! :)

yorumlarınız için sağolun su serptiniz içime konuşacak birilerini olması güzel teşekkürler ediyorum şimdi sofra hazırlicam çok çok teşekkürler allah kimseyi darda sıkıntı da bırakmasın

Bencede arkadasa katiliyorum
kendine bakim yap
süslü püslü giyin gez toz arkadaslarinla disari cik
niyetlimisin farketmez, aksama dogru biraz cik
yada iftardan sonra, biraz yüricem dersin süslenir cikarsin
nebiileyim sürekli kendine bakim halinde ol
seni her gördügünde makyaj yapiyor ol, yada vucudunu kremle
nebileyim anlasin farkliliklari

bide kendine yeni güzel kiyafetler al
onu hic umursama cünkü iyice simarmis :)
erkek milleti isteee

ben olsam ne yaparım kadınlığımı kullanırım:)
en üst seviyede:)
sonra biraz geri çekilirim sonra nasıl döner artık arkamdan
bilemiyorum
bekarlığa alışmıştın hani diyede laf sokarım

evet kızlar haklısınız tabiri caizse bi tarafları kalktı o beni kaybederse çok şey kaybedecek bunu ikimizde biliyoruz ben ise sadece onu kaybedicem ve hayatım şuankinden daha iyi olacak o düşünsün biraz da yarından itibaren başlıyorum hadi hayırlısı bana dua edin

yorgunluk ve iş telaşından eşiminde bana ilgisizliği oluyor zaman zaman bende eşime çok düşkünümdür annemlerde bile yatılı kalmam çoğu zaman, ayrılamam onsuz yatamam.....ilgisiz kaldığı zaman kendimce trip atıp davranışlarım normal fakat hiç bir işine karışmadan, öpmeden şakalaşmadan kendi işime bakıyorum 2-3 gün sonra anlıyor ve sürekli peşimde dolanıyor.. biraz zaman ver eşine kendine uğraşlar bul seni özlediğini hissetsin.

benim hiç trip atmamı gerektiren bir durum olmadı şimdiye kadar. onun için nasıl davranacağımı bilemiyorum sorunum da bu zaten biz de hiç ayrı kalmzdık ama şimdi çok uzağız

benim hiç trip atmamı gerektiren bir durum olmadı şimdiye kadar. onun için nasıl davranacağımı bilemiyorum sorunum da bu zaten biz de hiç ayrı kalmzdık ama şimdi çok uzağız

bizde ayrı kalmıyoruz ve trip derken onun yaptığının aynısını yaparım. çünkü üstüne gidersem biliyorumki aksini isteyecek. bensiz hiçbir yere gitmez ailesiyle oturduğumuz halde balkona bile çıkıp oturmaz ben çıkmıyorsam yada teli çaldıra çaldıra zorla çıkarır. annesi babası pek sohbeti tatlı değiller oturunca ya nasihat çekerler yada iç karartıcı şeyler konuşurlar beni hiç sarmaz oyüzden genelde evimde otururum. asla ayrı zamanlarda yatağa girmeyiz şimdi traş oluyor birazdan çağırır mesela tmm geliyom derim arkaya kanepe uzanıp beni bekler :)) bu dereceyiz anca beraber kanca beraber ama bazende kendince takılır baktım uzak kalıyor bende hiç yanaşmam ama gülümsememden falanda vazgeçmem surat asmam ama sadece o yokmuş gibi takılırım gündüz onsuz nasılsam aynen devam ederim. oda anlar 1 kaç gün sonra kendi yanaşmaya başlar. gelip geçerken el şakası yapar vs. yani 2 gün önce benden yapmamı istemediği şeyleri kendisi bana yapar. kendini tut benim içinde çok zordu ama başardım bazen o yokmuş gibi davranabiliyorum :)))

Bir muddet 5-7 gun umursamaz olmak takmamak sadece o aradiginda konusmak belki bir cozum olabilir yinede size ozledim v.s gibi laflar etmez ama arar sorarsa ilgi duyarsa belki birseyler anlasilir.

Ne diyebiliriz. Oluruna bırakın üstüne gittikçe daha çok kaçacaktır.

konu sahibi arkadaşım, kocanı kendinden soğutmak için elinden geleni yapmışsın..

ne o öyle ayaklarına kapanmalar bir öpücük için yalvarmalar her görüdüğünde sarılmalar filan...artık adam boğulmuş resmen..aşırı ilgiden boğulmuş...hiçbir erkek hatta hiçbir kadın sevmez istemez bukadarını...

kocanı seviyorsan akıllı davran canım..duygularınla değil mantığınla hareket et...kendine tekrar aşık etmek için yalvarmaları sarılmaları öpücüklere boğmayı filan unut...

sen kendine değer verki oda sana değer versin..

şarkılar söyle havalı ol bakımlı ol..o yokmuş gibi davran evin içinde..onunla yattığında sırtını dön öyle yat..ama neşeli ol evin içinde..
o senin herşeyinmiş gibi izlenim verme..o olmasada sen ayaktasın ve mutlusun bunu göster...hani derler ya kaçan kovalanır..işte sana bu lazım..

kaçmaya başla artık yavaş yavaş..

Bence cok simartmissiniz ay birakin adami biraz kendi haline ilgilenmeyin bakin bakalim bu sefer kendisi neyapicak. Belliki fazla ilgiden hoskanmiyo dusmeyin ustune okadar ...

Keşke ama keşke senin yaptıklarını rahatça, korkmadan yapabilsek.. Aşık olduğumuz adamlara içimizden geldiği gibi davranabilsek.. sevsek, öpsek, koklasak, kanımız her kaynadiğinda yerlere göklere sığdıramasak.. ama malesef insanoğlu azıcık fazla gelsin ilgi, hemen şımarıyor.. seni sevginden utandırıyor.. çok güzel seviyorsun kocanı..ama unutma kocandan önce kendini sevmelisin.. kendini sevmeyen adamı kimse sevmez.. kendine olan sevgini kocana duyduğun sevgiden üstün tut.. bu hayatta biraz bencil, biraz kendine düşkün oldun mu daha çok kadir kıymet görüyorsun.. malesef ama bu böyle..

eşinizi kaybetmemek,evliliğinizi bitirmemek istiyorsanız takıntı haline getirdiğiniz bu duruma dur demelisiniz.insan baskı hissettiğinde boğulacak gibi olur kaçış noktaları arar ki eşinizin şuan yaşadığı durum bu.evet eşiniz sizi seviyor ama sizde aşırı sevginizle yıpratmışsınız..bir müddet beklenti içerisine girmeyin hem kendinize hemde eşinize rahat nefes aldırın.asla evi terketmeyin ama hareketlerinizi,sözlerinizi kontrol altında tutun.rahatlayana kadar sevginizde,kavganızda sizin içinizde kalsın.Allah kolaylık versin...

benim kocamda öyle çok öpmeye sıkıştırılmaya gelmiyor o da bana der çok sıkıyorsun beni diye ama sevmediğinden değil bende sıkarak sevdiğimi biliyorum öyle olunca bir uzaklaşıyorum ondan kendi halime dönüyorum spor yapıyorum evde ahşap boyuyorum hiç olmadı gidip yemekler yapıyorum o zaman dibimden ayrılmıyor hatta koşu bandının önünde bekliyor :) sana da tavsiyem onsunda mutlu olabileceğini ona göstermen :) kesin çözülür o zaman. erkekler avcunun içindeki kadınları sevmezler nedense :) azıcık kaçar gibi ol ucundan yakalar o zaman seni

kaçan kovalanırmış belli ki sen çok bunaltmışsın şımartmışsın kocanı biraz kendi haline bırak ona değil kendine yoğunlaş ilgisiz ol umursamaz davran.yani sen kaç o kovalasın seni

ya gece yattım tamam görür o gününü deyip uzak durcam dedim şimdi aradım salak salak eve geç mi geleceksn gelirken tavuk al dedim o da sen çık al marketten dedi. salak gibi aradım yine ya içim yanıyor arkadaşlar tutamıyorum kendimi

çok acısım şuan size. Kendinizi ne hale düşürmüşsünüz. ve reddedildikçe daha çok üstüne gidiyorsunuz adamın. Bu şekilde devam ederseniz çok sürmez zaten bırakıp gider. Biraz rahat bıraksanız o gelse size, öpmeye çalışsa hoşunuza gitmezmi. Eş bile olsa birinin karşısında bukadar küçük düşürmek kendini çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…