- Konu Sahibi musmutlu83
-
tamam dedim taşınmayalım ben kabul ediyorum bunu. ama sonra bir gün normale döndük geldi benim sevmediğim bazı şeyler var mesela tesbih falan elinde gıcık oluyorum kaşlarımı aldırcam diyor biliyorum sinir etmeye çalışıyor ben de sinir oluyorum zaten hemen pat kavga bağır çağır kırıyor kalbimi. diyor ki biri bana bu kadar git dese asla durmam. sonrada söylüyorum niye böyle diyorsun kırılıyorum şaka yaptım diyor yani hem sinir etmek için çaba harcıyor açıkcası benim bu durumum ona zevk veriyor şuan
yorgunluk ve iş telaşından eşiminde bana ilgisizliği oluyor zaman zaman bende eşime çok düşkünümdür annemlerde bile yatılı kalmam çoğu zaman, ayrılamam onsuz yatamam.....ilgisiz kaldığı zaman kendimce trip atıp davranışlarım normal fakat hiç bir işine karışmadan, öpmeden şakalaşmadan kendi işime bakıyorum 2-3 gün sonra anlıyor ve sürekli peşimde dolanıyor.. biraz zaman ver eşine kendine uğraşlar bul seni özlediğini hissetsin.
benim hiç trip atmamı gerektiren bir durum olmadı şimdiye kadar. onun için nasıl davranacağımı bilemiyorum sorunum da bu zaten biz de hiç ayrı kalmzdık ama şimdi çok uzağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?