verdim hediyemi beğendi şaşırdı falan. ama zaten benim yapacagimi bilir. sarıldık iste kutlu olsun dedik bitti sonra yatti dizi izlediSen hamile halinle çıkmış uğraşmışsın yorulmuşsun insan karşılıgını bekliyor tabi haklısın.ama erkekler genelde böyle evlenince öküze baglıyor.üzme kendini sende ona hediyeni verdinmi pastanı kesince falan hiç bişey demedimi
iyide kendide söyledi şu kadar gün kaldı diye.bu dogum gunlerinde falan devamli hatirlatan tipler varya bende sevmiyorum. bisey alacagim yapacagim varsada kaciyo
tamam iste esinizde o gruba giriyo o zaman :)iyide kendide söyledi şu kadar gün kaldı diye.
belki tanisma yildonumudur yada ilk goz goze gelme..İyi de konularınıza göre siz nisan falan gibi evlenmişsiniz nasıl yıldönümünüz dün oluyor?
Nikah önden mi oldu acabaİyi de konularınıza göre siz nisan falan gibi evlenmişsiniz nasıl yıldönümünüz dün oluyor?
benim sehrime yerlesecegimiz için dini ve resmi nikahimiz o tarihde oldu. gelip giderken sıkıntı olmasin diye düğünden daha önce yaptık canimİyi de konularınıza göre siz nisan falan gibi evlenmişsiniz nasıl yıldönümünüz dün oluyor?
bak halime de şukretYok arkadaş tovbe daha eşime odun demem
ayni düşünüyorum canim. seviyorum ama çok üzdüIlk yıl donumumuzde bende 38 haftalik hamileydim aynı senin gibi herseyi yaptım ama eşim yoldan kopardıği çiçeği bile getirmedi hemde doğum gunumdude ikisi aynı gün hala daha birsey yapmadı zaten bu sabahta küs uyandik öf bilmiyorum valla şimdiki aklım olsa evlenmezdim bi esimle değil hiç kimseyle evlenmezdim yeminle çöktüm
zaten sonradan belli ettim ama anlamak istemedi aksine trip atti tamam esseklik ettim özür dilerim diyor ama trip atarak. hani susuym diyeİlk yıl dönümün de gerçekten yapılmayacak birşey. Dükkana mal almıştır parası yoktur belki ama yine de bir çiçek almak zor olmamalı diye düşünüyorum. Ya da öpüp kutlayabilir beraber vakit geçirebilirdi başbaşa ama işte bazı erkekler için çok birşey ifade etmiyor bu günler. Aslında oturup başbaşa yemek yediyseniz onu yeterli gördü belki de. Sen hediyeni verince mahçupta mı olmadı benim eşimde çok hediye almaz bu günlerde ama illa bir yemeğe falan çıkarız pasta falan alır yani ki 10 sene olduk biz. Bence kırıldığını belli et bilsin bugüne önem vermeyi.
bende beklemiyordum böyle olacağınıAbartma diycektim sana.. ama senin herif bildigin ilk seneden oduna baglamis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?