eşim beni üzdü...

Sizde onun dogum gununu kutlamayin. Bisi derse param yoktu dersiniz.

Eşin odun demek ki.. bu seni sevmediği anlamına gelmez, bazıları odundur, çok üstüne gitmeden düzeltmeye çalış.. ben de üzülürdüm çok haklısın ama üstüne fazla gidersen ters tepebilir.. yapıcı olmaya çalıştım:)

Valla özel günü kutlayıp kutlamamasından ziyade eşin cidden sana değer vermediğini hissettiren davranışlar göstermiş. Ben bunu "Ay evlenince erkekler odun oluyo cnm yha" diye normalleştiremiyorum evli değilken yapan adam evliyken de yapabilir. Demek ki evlenmeden önce "tavlanılacak biri" gibi görülüyordum evlendikten sonra "tavladım işim bitti" diye görülüyorum diye düşünürüm ve bunu da yüzüne aynen böyle söylerim. Trip atarak ilişki/evlilik yürütülmez, bu işler doğru iletişimle olur. Söyleyeceksin kırıldığını, harcadığın emeğin karşılığını göremediğini ve kendini değersiz hissettiğini anlatacaksın. Bırak o utansın ve kendini affettirmeye çalışsın. Çaba sarf etmiyorsa da sen onun için hiç değerli olmamışsın demektir.

Her dogum gunu ve evlilik yıldönümümüzde ayni hüsran unutuyor ama sonra beni cikarip kendi kendime hediye aldiriyor

Umut var bence,sözünüzden çıkmayacak maşallah,belli

Böyle romantik kadınlara bayılıyorum yaa yıldönümü için birşeyler yapıyorsunuz bi ben beceremiyorum galiba bunu :) Böyle şeyleri dert etmeyin normalde size hediye alan size değer veren bi eşiniz varsa stres yapıp üzülmeye gerek yok diye düşünüyorum

Yeterince yontulmamış Ne olur sanki birazcık kibar olsalar. Zaten hamilesiniz iğce alınırsınız çok normal üzülmeniz.

arkadaşlar iki gun trip attim.

sonra devam.
ve herif hala bana hediye almadı.

hala akşamları mandalina istemeye devam ediyor

arkadaşlar iki gun trip attim.

sonra devam.
ve herif hala bana hediye almadı.

hala akşamları mandalina istemeye devam ediyor
Kurbağalar hep kurbağaydı,ama prens gibi gören bizlerdik,eşini olduğu gibi kabul et ve onu kurbağa olarak sev:))
İlk evlilik yıldönümümüzde öyle büyük telaşların içindeydikki ben bile unutmuştum.Hatırladığımızda bir çay içtik,geçirdiğimiz bir yılı konuştuk.
Sonraki yıllarda eşim hiç hatırlamadı,hatırlamadığını sonradan farkettim,çünki ben de unutmuştum

valla abla sen de unutmusun kime kizacan ki.

hayır doğum günümde öyle bir jest yapmıştı ki şimdi yapmayınca noluyor lan oldum

hayır doğum günümde öyle bir jest yapmıştı ki şimdi yapmayınca noluyor lan oldum

İki üç gün önce aklıma gelir geçer, o kadar,özel gün hassasiyetim yok galiba:))
Ama seninki yapmalıydı evet,madem önemsediğini biliyor ve isteyince yapıyor,yılda bir uğraşsın bir zahmet.

Erkeklerin çoğu kalas fazla çaba harcamayalim yoksa olan yine bize olur..

İki üç gün önce aklıma gelir geçer, o kadar,özel gün hassasiyetim yok galiba:))
Ama seninki yapmalıydı evet,madem önemsediğini biliyor ve isteyince yapıyor,yılda bir uğraşsın bir zahmet.
hayır konunun üstünden kaç gün geçti şimdi yine aklıma düştü ben bu herife ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…