Eşim beni video çekti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Matematiğin iyi olması birini üstün zekalı yapmadığı gibi kötü olması da aptal yapmaz. Ancak eşiniz olacak primat canlısı bunu bilemez çok normal onların akılları buna ermez.

Trafikte görüyoruz erkek milletini çok uyuyorlar kurallara öküz gibi araba kullanıyorlar inip bogasim geliyo adamları eşimde dahil hepsi sinyal özürlü ,eşin adam olsun da sonra elestirsin mahluk işte

Trafikte görüyoruz erkek milletini çok uyuyorlar kurallara öküz gibi araba kullanıyorlar inip bogasim geliyo adamları eşimde dahil hepsi sinyal özürlü ,eşin adam olsun da sonra elestirsin mahluk işte
Aaaa olur mu, trafikte en çok terör estiren kadınlar. (!)

Böyle adamları ıslatıp ıslatıp hortumla dövücen. Allah ın beyin fukarası aciz insan.

a a bu nasıl bir insanlık yahu, terbiyesiz adam! Böyle mi destek olunur insana. Çocukken böyle görmüş sanırım aileden.

Son düzenleme:
Eşiniz hödük ,ehliyet almanızı istemiyor net.
Yurtdışındasınız sanıyorum,orda bile oturup matematik formülü hesaplamanızı istemezler ki sınavda. Ne alaka yani? Şıklar vardır test mantığı ,daha önce çıkan sorulara ulaşabiliyorsanız ordan çözün testleri,aklınızda kalır.
Uzun zamandır araç kullanıyorum,trafikte hiç matematik hesabı yapmadım. Takip mesafesi hızın yarısıdır ama oturup kafandan hesap yapmazsın,1-1.5 araç boyu kadar boşluk bırakırsın göz kararı. Yani kısacası pratikle çözülecek,kafanızda oturtacağınız şeyler hepsi.
Sınavda başarılar.

Ne farkı var ki, eşini küçümseyerek, rızası olmadığı halde videosunu çekiyor. Yaptığı da psikolojik şiddet ve taciz oluyor.
Kesinlikle farkı yok ikisi de çok çirkin. Ben başlığı okuyunca aklıma ilk gelen o oldu demek istedim.

Beni affedin ama kocanıza bir dizi küfürler ettim içimden. Aşağılık kompleksi var sanırım. Yetersiz gereksiz mahlukat.

Ehliyet sınavında işlem gerektiren sorular çıkmıyor eşiniz gereksiz heyecan yapmış. Oldu da cıktı diyelim öyle bir şey boş birakiverirsiniz. Üzmeyin tatlı canınızı.

Aynı benim babam. Onun bağırması yüzünden 4 kere kaldım neyseki aldım

valla kesinlikle haklısın, bence de bu terbiyesiz adamı boşamalı ama boşamaz belli.geçmiş olsun diyelim madem.
Çekmeye meraklı insanlar var biz boşan deyince kötü oluyoruz. Biz onlardan çok üzülüyoruzdur saçma muamele ile karşılaşan insanlara.

Yahu herkesin kafası matematiğe sayısala basmaz ki benimde mesela anlamıyorum napim eşimde oturduğu yerden patır patır yapıyor
Eşiniz çok saygısızmış isterseniz 10 kere girersiniz ona ne kime ne

Yok en yakının olumsuz değil en yakının aşağılık kompleksinde. Ancak bu tip insanlar karşıdakini küçük düşürmeye kalkar. Videoyu da gönderirse eğer birilerine gönderdiği kişilerde azıcık akıl varsa salağın kim olduğunu şıp diye anlarlar. Kim olursa olsun kimsenin sizi aptal gibi hissettirmesine izin vermeyin. Sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…