Eşim beni yanına yakistirmiyor.

adına çok sevindim derdim eski konularını bilmesem.iyi akşamlarrrrr
Canım ben burda kadına yorum yaptım, seni hiç bağlamaz. İstersem sevgilimle beraber yaşarım sana bir şey yemek düşer hayat benim şimdi yallah

Size bunları yapan adamı siz yanınıza yakıştırmayın.Gerçekten tek sorun bu mu evliliğinizde? Yoksa siz şu an kadınsal.iç güdü ile buna mı takıldınız?
Şu yaşımda öğrendiğim en önemli şey kendim değerliyim,değer almak istiyorsam kendim için yaparım,bana değersiz hissettiren kişinin de cehenneme kadar yolu var.
Ben resim koymanı istiyorum diyorsam koyacak.madem bana onca şey yaptı geri geldi,dediğimi yapacak.Yapmıyorsa da güle güle.
Siz öndesiniz,hata yapmış olan o.affeden,büyüklük gösteren sizsiniz madem sizin kurallarınızla yaşasın.Ya da yol verin gitsin.çok mu kıymetli sanki sadakatsiz,karakteri bozuk adamın teki.ne özelliği var.yapmayın bunu.

Kusura bakmayın ama size hiç üzülemedim.
Başlığı görünce bi üzülme geldi ama içeriği görünce tamam dedim bu konu kuru sıkı. İstediğini yapar artık sizde sinir olduğunuzla kalırsınız. Her zaman 2. Şansı veririm demişsiniz. Siz var ya bırakın 2 yi 8 i de verirsiniz 10 u da o potansiyeli gördüm.

Aslında kadınsal his değil kafasinda beni nereye koyduğu çünkü bir kadın yanındaki adamın değerli hissettirin hissetmediğini bilir benim olayım bu biran geliyor çok mutlu ediyor ama ertesi günü 3 gün yerin dibine sokuyor gibi davranıyor benim sıkıntım burda konuşuyorum anlamıyor tartışıyorum anlamıyor hatta terapiste bile getirdim zorla zamanında onu bile anlamiyor yani beni yanında neyi olarak görüyor kalbinde miyim mantığı böyle oldugi icinmi benimle anlamıyorum ben bir şans verip yeniden evlendim diye ne kendimi ne benim gibi olan hiçbir kadını suçlu görmem hepsinin bir nedeni vardır zaten sans verdiyse zaten konumuz suçlu aramakta değil çözüm aramakti amacım.

Seni bosarim dedigini simdi okudum.Asla taviz vermeyin.Güle güle deyin gitsin hayatınızdan parazit
Çok sinirlendim bu konuya niye bilmem

Boyle mal adamlar bekar kalip surunmeli. Neden evlenip iyilik yaptiniz. Neyse yemek yapma cay verme salonda yatir. Kiyafetlerini yikama. Pislik icinde ac karnina gezsin yeni hatun arasin. Ciddi soyluyorum benim cici gomlegim nerde derse kedi kakasi rengi tisorttur kazaktir ver giysin. Hiiic hizmet edeyim deme uydur biseyler hadtalik uydur kendine. Dojtora gittim vertigom varmis basim donuyo dusup duruyorum de. Ne temizlik ne yemek olunca neye ugradigini sasirir.

Evlilikte düzelecek şeyler var düzelmeyecek şeyler var. Herşeyi düzeltemezsin ki bacım.

Karakteri olmayan birine karakter yüklemesi mi yapacaksın?
Sevmeyen birine zorla mı sevdireceksin?
Güvenmediğin birine ikinize ait fotoyu profil koyarak mı güveneceksin ya da böylece aldatmaz diye mi düşüneceksin?

Hata yapmak ayrı bişeydir yanlış yapmak ayrı birşeydir. Sen yanlışı hata olarak değerlendirmişsin ve tekrar evlenmişsin.

Bunlar gibi şeyler düzeltebileceğin şeyler değil. Tabi sihirli değneğim var diyorsan o zaman başka.

Inancinizla örtünmenizle ilgisi yok. Eş müsveddesi yeni heyecanlara kapıyı kapatmamak için fotoğraf paylaşmıyor olay bundan ibaret

Anlamadığınız konu dan ibaret değil sizinde kafanız karışmış eşinizden yana şüpheye dusmussunuz 2. Bir şansı benim hayatımı mahveden bir adama vermezdim

sakin bir zamanda rahatsızlıklarınızı dile getirseniz eşinize.ben bundan bundan aşırı rahatsızım böyle mutsuzum bu rahatsızlığım sana da yansır doğal olarak vs diye anlatsan açık açık.

Bence yanlış ve fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz.Öncelikle size hata yapan birini affedip kendinizden taviz verdiyseniz sizin önde olmanız gerekir.Seni boşarım vs diyemez.Çık git derim.Madem affetim benim kurallarım geçerli ya da git diyebilin.Ben bana böyle hata yapan birini affetmem derim ama oldu da affettim,benim dediğim olur,onun söz hakkı bitmiştir.Bunu kabul ediyorsa kalır yoksa gider.
Kalbinizi kırmak istemiyorum ama siz iyi bir insansınız diye düsünüp dönme ihtimali yüksek.sizi sevmiyor.Gercekten savasmaya değmeyen bir varlık
Sizin gönlunuzu hos ediyorsa dediklerinizi yapiyorsa kalsin.laf soyledigi an gonderin bi daha da affetmeyin.

Konu sahibi halinden memnun boşanmak için yazmadı çözüm arıyor sonuçta herkes 1-2-3 şansı hak eder aldatanlar, hakaret edenler zamanla olgunlaşabilirler bu mümkün(müş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…