- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi denizakay34
-
Canım ben burda kadına yorum yaptım, seni hiç bağlamaz. İstersem sevgilimle beraber yaşarım sana bir şey yemek düşer hayat benim şimdi yallahadına çok sevindim derdim eski konularını bilmesem.iyi akşamlarrrrr
Kimden bahsediyorsun :S ben saflaştım anlamıom.adına çok sevindim derdim eski konularını bilmesem.iyi akşamlarrrrredit:konu sahibi sözüm sana değil
Ne yemek düşer ? Açıkça yazın ya. Bu şekilde korkak kavga olmaz.Canım ben burda kadına yorum yaptım, seni hiç bağlamaz. İstersem sevgilimle beraber yaşarım sana bir şey yemek düşer hayat benim şimdi yallah
Çikolata. Zira kavga etmeyeceğimNe yemek düşer ? Açıkça yazın ya. Bu şekilde korkak kavga olmaz.
Likörlü mü ?Çikolata. Zira kavga etmeyeceğim
Yok vodkanın yanında yemelikLikörlü mü ?
Aslında kadınsal his değil kafasinda beni nereye koyduğu çünkü bir kadın yanındaki adamın değerli hissettirin hissetmediğini bilir benim olayım bu biran geliyor çok mutlu ediyor ama ertesi günü 3 gün yerin dibine sokuyor gibi davranıyor benim sıkıntım burda konuşuyorum anlamıyor tartışıyorum anlamıyor hatta terapiste bile getirdim zorla zamanında onu bile anlamiyor yani beni yanında neyi olarak görüyor kalbinde miyim mantığı böyle oldugi icinmi benimle anlamıyorum ben bir şans verip yeniden evlendim diye ne kendimi ne benim gibi olan hiçbir kadını suçlu görmem hepsinin bir nedeni vardır zaten sans verdiyse zaten konumuz suçlu aramakta değil çözüm aramakti amacım.Size bunları yapan adamı siz yanınıza yakıştırmayın.Gerçekten tek sorun bu mu evliliğinizde? Yoksa siz şu an kadınsal.iç güdü ile buna mı takıldınız?
Şu yaşımda öğrendiğim en önemli şey kendim değerliyim,değer almak istiyorsam kendim için yaparım,bana değersiz hissettiren kişinin de cehenneme kadar yolu var.
Ben resim koymanı istiyorum diyorsam koyacak.madem bana onca şey yaptı geri geldi,dediğimi yapacak.Yapmıyorsa da güle güle.
Siz öndesiniz,hata yapmış olan o.affeden,büyüklük gösteren sizsiniz madem sizin kurallarınızla yaşasın.Ya da yol verin gitsin.çok mu kıymetli sanki sadakatsiz,karakteri bozuk adamın teki.ne özelliği var.yapmayın bunu.
Anlamadığınız konu dan ibaret değil sizinde kafanız karışmış eşinizden yana şüpheye dusmussunuz 2. Bir şansı benim hayatımı mahveden bir adama vermezdimBirincisi neden ne sebeple ve kimin boşanmak.istedigini söylemedim çünkü buna gerek duymadım ikincisi her zaman her insan bence 1 kerede olsa şansı hakeder he şansı sen verirsin iyiye yada kötüye kullanmak onun bileceği meseledir eksiyede indirebilir değerini iki katinada çıkarabilir sorun şans verip evlenmek değil benim anlamadığım bir konu vardı onu paylasmakti olay bundan ibaret.
sakin bir zamanda rahatsızlıklarınızı dile getirseniz eşinize.ben bundan bundan aşırı rahatsızım böyle mutsuzum bu rahatsızlığım sana da yansır doğal olarak vs diye anlatsan açık açık.Aslında kadınsal his değil kafasinda beni nereye koyduğu çünkü bir kadın yanındaki adamın değerli hissettirin hissetmediğini bilir benim olayım bu biran geliyor çok mutlu ediyor ama ertesi günü 3 gün yerin dibine sokuyor gibi davranıyor benim sıkıntım burda konuşuyorum anlamıyor tartışıyorum anlamıyor hatta terapiste bile getirdim zorla zamanında onu bile anlamiyor yani beni yanında neyi olarak görüyor kalbinde miyim mantığı böyle oldugi icinmi benimle anlamıyorum ben bir şans verip yeniden evlendim diye ne kendimi ne benim gibi olan hiçbir kadını suçlu görmem hepsinin bir nedeni vardır zaten sans verdiyse zaten konumuz suçlu aramakta değil çözüm aramakti amacım.
Bence yanlış ve fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz.Öncelikle size hata yapan birini affedip kendinizden taviz verdiyseniz sizin önde olmanız gerekir.Seni boşarım vs diyemez.Çık git derim.Madem affetim benim kurallarım geçerli ya da git diyebilin.Ben bana böyle hata yapan birini affetmem derim ama oldu da affettim,benim dediğim olur,onun söz hakkı bitmiştir.Bunu kabul ediyorsa kalır yoksa gider.Aslında kadınsal his değil kafasinda beni nereye koyduğu çünkü bir kadın yanındaki adamın değerli hissettirin hissetmediğini bilir benim olayım bu biran geliyor çok mutlu ediyor ama ertesi günü 3 gün yerin dibine sokuyor gibi davranıyor benim sıkıntım burda konuşuyorum anlamıyor tartışıyorum anlamıyor hatta terapiste bile getirdim zorla zamanında onu bile anlamiyor yani beni yanında neyi olarak görüyor kalbinde miyim mantığı böyle oldugi icinmi benimle anlamıyorum ben bir şans verip yeniden evlendim diye ne kendimi ne benim gibi olan hiçbir kadını suçlu görmem hepsinin bir nedeni vardır zaten sans verdiyse zaten konumuz suçlu aramakta değil çözüm aramakti amacım.
Konu sahibi halinden memnun boşanmak için yazmadı çözüm arıyor sonuçta herkes 1-2-3 şansı hak eder aldatanlar, hakaret edenler zamanla olgunlaşabilirler bu mümkün(müş)Boyle mal adamlar bekar kalip surunmeli. Neden evlenip iyilik yaptiniz. Neyse yemek yapma cay verme salonda yatir. Kiyafetlerini yikama. Pislik icinde ac karnina gezsin yeni hatun arasin. Ciddi soyluyorum benim cici gomlegim nerde derse kedi kakasi rengi tisorttur kazaktir ver giysin. Hiiic hizmet edeyim deme uydur biseyler hadtalik uydur kendine. Dojtora gittim vertigom varmis basim donuyo dusup duruyorum de. Ne temizlik ne yemek olunca neye ugradigini sasirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?