Eşim beni yanına yakistirmiyor.

Çok şaşırdım tekrar evlenmeniZe...yani boşanıp tekrar evlenmeye birşey diyemem iki tarafta hatasını anlar felan ama arada adam başka kadınla evlenmiş boşanmış tekrar size dönmüş .sizi özlediği sizsiz yapamadığı için değil ya çaresiz ya parasız kaldığı için dönmüş emin olun.iyi cesaret etmişsiniz valla

Konu sahibi halinden memnun boşanmak için yazmadı çözüm arıyor sonuçta herkes 1-2-3 şansı hak eder aldatanlar, hakaret edenler zamanla olgunlaşabilirler bu mümkün(müş)
Mümkün bknz.dedem
Dedem gençken dört cocukla babannemi birakmis ve yurt disina yerlesmis.orada bir alman es bulup gununu gun ederken bisi olmus ne bilmiyorum Tr donmek zorunda kalmis.o zaman aklina gelmis.esi ve cocukları.ya da zorla mi getirmisler bilmiyorum.45 indan sonra namaza baslayip evden hic cikmadi,aldatmadi.surekli Allahim affet diye dua ederdi.gectigimiz yillarda vefat etti.babannem her gun aglar.gercekten huysuz,aksi,sinirli adamin tekiydi.neye bu kadar uzulur bilmiyorum.ama duzelmisti yani

Herkes 1 şans hak eder demişsiniz ya… Aldatan taraf siz olsaydınız sonra aldattığınız kişi ile evlenip sonra boşanıp eski kocanızın kapısına gelseydiniz o size ikinci şansı verir miydi? Samimi bir şekilde cevap verin lütfen.

Yap yap Allahım affet o kadının giden yılları, çektiği sıkıntılar.. o zamanla bu zaman bir değil eski kadınlar İğrenç bir zihniyetin elinde büyüdüler okutulmadılar çalıştırılmadılar verdiler kucağına üç beş çocuk kefenin girer anca diye alnından öpüp sattılar kadınları. O kadın nereye sığınsın mecbur beklemiş. Şimdi herşey rahatlık insan istesin yeter ki bahanelerin arkasına saklanmak işine geliyor bazı kadınların.

İkinci şansı vermeye kalmaz cesedini atardı çöpe

değil başka adamla evlenip boşanmak araya bir sevgili attırsak da geri dönmek istesek ovvvvv.namus olayına dönüştürürlerdi olayı valla

değil başka adamla evlenip boşanmak araya bir sevgili attırsak da geri dönmek istesek ovvvvv.namus olayına dönüştürürlerdi olayı valla

Aynen konu sahibi de çevresinde böyle bir kadın olsa yerin dibine vurur, ne ahlaksızlığı ne namussuzluğu kalır… Ama adam yapınca hatasıdır, şansıdır ne de güzel affediliyor

Ya üstelik adam kadına başka çaresi kalmayınca dönmüş ve şimdi de kadının yüzüne bile bakmıyor kadın hala diyor ki yuvamı nasıl kurtarabilirim

Hakediyorsunuz ya gerçekten ne haliniz varsa görün akillanmazsiniz koca koca diye yerlerde kendinizi paspas edersiniz anca mustahak ya size sizin gibilere

Bence de kesinlikle…

Erkektir yapar, nefsine yenik düşmüştür vs diyip her yapılana göz yumuyolar. Erkek yapınca basit bir hata olurken kadın yapsa namussuz iffetsiz ilan ediliyor.
Öyle deme erkeklik gururu bu öyle her şeye benzemez hafife almayın konu sahibi alınır

Neden yuvası için savaşan sizsiniz,Sizden ikinci şansı isteyip evlenen kişi gönlünüzü hoş tutup mutluluğunuz için elinden geleni yapmalı. Tek sorun fotoğraf paylaşmaması ise konuşulup halledilir, (Yahudi yalanı olmadan)bunun ötesinde sizi huzursuz eden başka şeyler mi var?..

Cevaplar net aslında
1) sizi sevmiyor nasıl siz kocanızı sevip burda çareler arıyorsanız o da sizi sevse bunu sorun etmezdi ayrıca birini sevince çuval bile giyse gözünüze zaten güzel gelmez mi ?
2) kadın bunu boşamış oda kürkçü dükkanına dönmüş yani size hatta belki o kadının boşanma acısına karşılık döndü sizle evlendi. Hani ben zaten seni sevmemiştimi kadına ispat etmek için.
Sizin adınıza çok üzüldüm umarım kurtulursunuz bu psikolojiden de bu adamdan da..

Aynen oyle ama hala boyle.kotu bir adamin arkasindan bu kadar uzulmesi,aglayip zirlamasi hic akip kârı degil.bebek gibi de bakti ona son yillarda.neyin kafasi bilmiyorum

Ahh cherry ben yazacaktım aynısını. Adam kesin kısmetim kapanmasın diye uğraşıyor. Konu sahibi kendinizi eksik hissetmeyin beni mi beğenmiyor diye. O adamdan ancak cacığa hıyar olur bu saatten sonra

Konu sahibi halinden memnun boşanmak için yazmadı çözüm arıyor sonuçta herkes 1-2-3 şansı hak eder aldatanlar, hakaret edenler zamanla olgunlaşabilirler bu mümkün(müş)
Mesela sinirlenince sehpa telefon firlatip kiranlar var onlar ofe kontrolunu terapiyle belki sagliyolardir ama aldatma icin boyle bi terapi bilmiyirum. Bu huy gibi bisey olsa gerek hani kopek bkunu yermis illa dogasi gibi bisey heralde erkeklerin.ben aldatmayan erkek gormedim. Babam dahil nur icinde yatsin motor gibi adamdi. Filipinlere kadar uzanmis da ölunce anladik rehberden.
Bir de aklima bi fikra geldi. Kadin ölmus kocasini ariyomus oteki tarafta. Bakmis kendi etrafinda erkekleri dönduruyolar. Kadina demislerki kocalar kac kere aldattiysa o kadar kendi etraflarinda tur attiriyoruz. Kadin demis ee benim kocam nerde? Kadinin kocasini vantilator yapmislar

esiniz yahudileri bahane ederek bokyedibasi’lik yapmis. ben yahudilerin, ermenilerin oldugu mahallede buyudum. bir gune bir gun ne terbiyesizliklerini, ne de dil/din/irk ayrimi yaptiklarini gordum.

fotograf meselesine gelince ben de wp profilime esimle kendimi koymam, esim de koymaz. sonucta o bana ait bir profil, esimle veya bir baskasiyla fotograf koymayi gereksiz ayrinti olarak goruyorum.

sizinle herhangi bir ortamda, sosyal mecrada fotograf paylasmiyorsa sebebi yahudiler degil, yedigi naneler kirdigi findiklardir.

cibiliyetsiz herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…