- 12 Haziran 2020
- 2.160
- 7.492
- 158
- Konu Sahibi denizakay34
-
Mümkün bknz.dedemKonu sahibi halinden memnun boşanmak için yazmadı çözüm arıyor sonuçta herkes 1-2-3 şansı hak eder aldatanlar, hakaret edenler zamanla olgunlaşabilirler bu mümkün(müş)
Birincisi neden ne sebeple ve kimin boşanmak.istedigini söylemedim çünkü buna gerek duymadım ikincisi her zaman her insan bence 1 kerede olsa şansı hakeder he şansı sen verirsin iyiye yada kötüye kullanmak onun bileceği meseledir eksiyede indirebilir değerini iki katinada çıkarabilir sorun şans verip evlenmek değil benim anlamadığım bir konu vardı onu paylasmakti olay bundan ibaret.
Yap yap Allahım affet o kadının giden yılları, çektiği sıkıntılar.. o zamanla bu zaman bir değil eski kadınlar İğrenç bir zihniyetin elinde büyüdüler okutulmadılar çalıştırılmadılar verdiler kucağına üç beş çocuk kefenin girer anca diye alnından öpüp sattılar kadınları. O kadın nereye sığınsın mecbur beklemiş. Şimdi herşey rahatlık insan istesin yeter ki bahanelerin arkasına saklanmak işine geliyor bazı kadınların.Mümkün bknz.dedem
Dedem gençken dört cocukla babannemi birakmis ve yurt disina yerlesmis.orada bir alman es bulup gununu gun ederken bisi olmus ne bilmiyorum Tr donmek zorunda kalmis.o zaman aklina gelmis.esi ve cocukları.ya da zorla mi getirmisler bilmiyorum.45 indan sonra namaza baslayip evden hic cikmadi,aldatmadi.surekli Allahim affet diye dua ederdi.gectigimiz yillarda vefat etti.babannem her gun aglar.gercekten huysuz,aksi,sinirli adamin tekiydi.neye bu kadar uzulur bilmiyorum.ama duzelmisti yani
İkinci şansı vermeye kalmaz cesedini atardı çöpeHerkes 1 şans hak eder demişsiniz ya… Aldatan taraf siz olsaydınız sonra aldattığınız kişi ile evlenip sonra boşanıp eski kocanızın kapısına gelseydiniz o size ikinci şansı verir miydi? Samimi bir şekilde cevap verin lütfen.
değil başka adamla evlenip boşanmak araya bir sevgili attırsak da geri dönmek istesek ovvvvv.namus olayına dönüştürürlerdi olayı vallaHerkes 1 şans hak eder demişsiniz ya… Aldatan taraf siz olsaydınız sonra aldattığınız kişi ile evlenip sonra boşanıp eski kocanızın kapısına gelseydiniz o size ikinci şansı verir miydi? Samimi bir şekilde cevap verin lütfen.
Bence de kesinlikle…İkinci şansı vermeye kalmaz cesedini atardı çöpe
değil başka adamla evlenip boşanmak araya bir sevgili attırsak da geri dönmek istesek ovvvvv.namus olayına dönüştürürlerdi olayı valla
Hakediyorsunuz ya gerçekten ne haliniz varsa görün akillanmazsiniz koca koca diye yerlerde kendinizi paspas edersiniz anca mustahak ya size sizin gibilereBen eşimle yaklaşık 10 yıl önce evlendim ama 5 yıl öncesinde de bosanmistim resmi olarak oda o sürede beni aldattığı kadınla evlendi sonra onlada yapamadığını anlayıp bana hak verdiğini söyleyerek benimle tekrar evlendi bende beni cidden sevdiğini düşünerek inanarak yeniden evlendim
Öyle deme erkeklik gururu bu öyle her şeye benzemez hafife almayın konu sahibi alınırBence de kesinlikle…
Erkektir yapar, nefsine yenik düşmüştür vs diyip her yapılana göz yumuyolar. Erkek yapınca basit bir hata olurken kadın yapsa namussuz iffetsiz ilan ediliyor.
Neden yuvası için savaşan sizsiniz,Sizden ikinci şansı isteyip evlenen kişi gönlünüzü hoş tutup mutluluğunuz için elinden geleni yapmalı. Tek sorun fotoğraf paylaşmaması ise konuşulup halledilir, (Yahudi yalanı olmadan)bunun ötesinde sizi huzursuz eden başka şeyler mi var?..Ben bir pranga olduğunu dusunmuyorum çünkü ilk evlendigimizde yaşı gençti benimde öyle üzücü şeyler yaşadım evet ama insanlar yaşları ilerledikçe hatalarını görebilirler diye düşünüyorum evet her insan için bu geçerli olmuyor bazilarida kabul etmiş gibi davranıyor sadece benimki böyle bir durum ama evlendikten sonra hemen acil boşanma tarafına ben geçmedim hiçbir anımda ben hep savasci oldum aslında ve suandada birşeyleri düzeltmek için savaşıyorum boşanma işi artık tüm ümitlerin biter düzelme eğilimi göremezsin o noktada koyarsın noktayı bende en azından böyle ve ben kendimi köle olarak değilde daha çok yuvası için savaşan biri olarak görüyorum eşine rağmen ama işte çözüm uretemeyincede yardım istemek istiyorum olay bu aslinda
Cevaplar net aslındaBende herzaman 2 şans vardır gerek ilişki bakımından gerekse arkadaş bakimindan bende eşime geldiğinde hatasını anlamış gibi geldiğinde. O şansı vermek istedim gerçekten anlamış gibiydi hareketleri ama işte beni neden yanına yakistirmiyor kısmına hala kafam basmadı hani insan zaten bosanmisin kendine yakisan her ortama giren kadinlada evlenmişsin nie kendine yakistirmaidgin eski eşine gelirsin geri kafam almıyor ne düşündüğünü anlamıyorum gerçekten ondan zaten buraya yazmak istedim.
Aynen oyle ama hala boyle.kotu bir adamin arkasindan bu kadar uzulmesi,aglayip zirlamasi hic akip kârı degil.bebek gibi de bakti ona son yillarda.neyin kafasi bilmiyorumYap yap Allahım affet o kadının giden yılları, çektiği sıkıntılar.. o zamanla bu zaman bir değil eski kadınlar İğrenç bir zihniyetin elinde büyüdüler okutulmadılar çalıştırılmadılar verdiler kucağına üç beş çocuk kefenin girer anca diye alnından öpüp sattılar kadınları. O kadın nereye sığınsın mecbur beklemiş. Şimdi herşey rahatlık insan istesin yeter ki bahanelerin arkasına saklanmak işine geliyor bazı kadınların.
Ahh cherry ben yazacaktım aynısını. Adam kesin kısmetim kapanmasın diye uğraşıyor. Konu sahibi kendinizi eksik hissetmeyin beni mi beğenmiyor diye. O adamdan ancak cacığa hıyar olur bu saatten sonraYahudi insanlar genelde iyi eğitimli, kibar ve saygılı insanlar, başka insanların dinine veya kıyafetine laf edeceklerini sanmıyorumEşiniz ağır saçmalamış, uydurucam derken batırmış
bence yine bir haltlar karıştırıyor, kısmetini kapatmamak için fotosunu koymuyor. Ben de karımla mutlu değilim diyordur elin kızlarını kandırıyordur emin olun foto koyarsınız kısmetleri bu ne diyebilir.
Adam zaten bir kez aldatmış, ne mal olduğu belli keşke tekrar aynı hataya düşüp evlenmeseydiniz bu iş artık dikiş tutmaz
Mesela sinirlenince sehpa telefon firlatip kiranlar var onlar ofe kontrolunu terapiyle belki sagliyolardir ama aldatma icin boyle bi terapi bilmiyirum. Bu huy gibi bisey olsa gerek hani kopek bkunu yermis illa dogasi gibi bisey heralde erkeklerin.ben aldatmayan erkek gormedim. Babam dahil nur icinde yatsin motor gibi adamdi. Filipinlere kadar uzanmis da ölunce anladik rehberden.Konu sahibi halinden memnun boşanmak için yazmadı çözüm arıyor sonuçta herkes 1-2-3 şansı hak eder aldatanlar, hakaret edenler zamanla olgunlaşabilirler bu mümkün(müş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?