• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni yeterzsiz buluyor

Sinirlendim ben onu teklif edecek olmadi bosaniriz dicek kabul etmem giderim cantami alip batsin cinselliği pislik bi insan bigun karisina dayanmaz

Kendine bak sen mutlu olursan eşinde mutlu olur.
Süslenmek istiyorsan süslen.

Rahat olmak istiyorsan rahat ol.

Esinin dediklerini kenara bırak demiyorum ama yinede kendin mutlu olursan herşey yoluna girer.

Ayrıca herşeye yetemeyiz.
O saatte gelip yemek vs yetistiremedigini eşinden yardım istediğini ona ilet.
Aksi takdirde yetiştigin kadarını yap.

Temizlike sorunumuz olunca kadın tutmaya karar verdik. Çünkü çok titiz. Sürekli banyolar tertemiz olacak ev temiz olacak. Ki anlayabiliyorum ama bende çalışıyorum. O yüzden cuma günleri kadın geliyor temizliği ütüyü herşeyi yapıp gidiyor. Onu inkar edemem.

Zamanım var kendime bakmaya yani. Ama bu kadar tartışmadan sonra severek yapamıyorum. Makyajı evet alıştım artık hergün yapıyorum saçımı da sürekli fönlüyorum.

Fakat sanat ruhum gitti. Eskiden çok yazı şiir yazardım, müzikle uğraşırdım. Spor da yapardım. Ama beynim çok yıprandı kendimi negatif bir ortamın içine soktum ve çıkamıyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor çünkü kendime olan güvenimi kaybeytim.
Başka biri için kendinden ödün vermek.yok hayır evlilik bu değil bu olmamali eşler birbirini oldugu gibi kabul etmeli yada yollarini ayirmali...tabi benim tercihim uzuldum adiniza

Ya tamm bakım önemli kızlar eşler ister ama hergün hergün ne ben arada istersem özel yaparim hergün eşimde der yapma pijam olmadan olmaz duramam hergün ole giyinmis bazilari gercekten kendilerini düşünüyor bizleri neye ceviriyolar

Arkadaşlar dün tartıştık bu gece ayrı yattık. Az önce bir saatlik uzun bir konuşmamız oldu. Onun kendine göre bir bakış açısı olduğunu ve benimkisi farklı olduğunu söyledi. Yani onun için kadın kendini sürekli yıkamalı, makyaj yapmalı bakımına herşeyine dikkat etmeli. Hatta erkek gibi giyindiğimi söyledi bana. Çoğunlukla siyah ve koyu renkler giyiniyormuşum. Salaş ve koyu renkli üstler giyiniyormuşum.

Baya ağladım. Evlendiğimizden beri değişmem için psikolojik baskı hissettiğimi söyledim. Kendime güvenimi kaybettiğimi söyledim. Son aylardır bana pek karışmıyordu artık fakat ilişkimizde direk etkisi belliydi: hiç bir cinsel ilişkimiz yok.

Kendisi bana değişmediğim için, onun istediği kadınsı giyiniş bakımı yapmadığım için libidosu kalmamış ve bundan sonra da isteği olmayacakmış. Çok zoruma gitti çok ağladım..bir kadın için bunu duymak çok zor..hele 1 yıllık yeni evliyken..

Bana gel anlaşma yapalım dedi. Sen eski doğallığını geri bul, eskisi gibi ol ve bir sene öyle deneyelim. Olursa devam ederiz olmazsa boşanırız dedi. Ne diyeceğimi bilemedim çok zor geldi ama tamam dedim. Makyajlarımı kozmetik ürünlerimi hepsini boşalttı çantaya koydu.

Ben kendimi iyi hissetmiyorum. Bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. Çok saf şekilde yetiştim eşimi doğru dürüst tanımadan evlendim. Aileme çok kızgınım. Birbirinizi tanımaya zaman bile vermediler. Cinselliğe evlenmeden önce tatsaydık aramızda ten uyumu olmadığını anlardık. Şimdi artık biliyorum ki eşim benimle birlikte olmayacak..25 yaşında yeni cinsellikle tanışıyorken hiç bir şey yaşamadan gençliğimi öyle çürüteceğim..

Boyle sorunlu bir adamla hayat mi paylasilir Allah askiniza? Bir de sizi sevdigini soyluyordunuz? Bu mu sevgi?

Arkadaşlar dün tartıştık bu gece ayrı yattık. Az önce bir saatlik uzun bir konuşmamız oldu. Onun kendine göre bir bakış açısı olduğunu ve benimkisi farklı olduğunu söyledi. Yani onun için kadın kendini sürekli yıkamalı, makyaj yapmalı bakımına herşeyine dikkat etmeli. Hatta erkek gibi giyindiğimi söyledi bana. Çoğunlukla siyah ve koyu renkler giyiniyormuşum. Salaş ve koyu renkli üstler giyiniyormuşum.

Baya ağladım. Evlendiğimizden beri değişmem için psikolojik baskı hissettiğimi söyledim. Kendime güvenimi kaybettiğimi söyledim. Son aylardır bana pek karışmıyordu artık fakat ilişkimizde direk etkisi belliydi: hiç bir cinsel ilişkimiz yok.

Kendisi bana değişmediğim için, onun istediği kadınsı giyiniş bakımı yapmadığım için libidosu kalmamış ve bundan sonra da isteği olmayacakmış. Çok zoruma gitti çok ağladım..bir kadın için bunu duymak çok zor..hele 1 yıllık yeni evliyken..

Bana gel anlaşma yapalım dedi. Sen eski doğallığını geri bul, eskisi gibi ol ve bir sene öyle deneyelim. Olursa devam ederiz olmazsa boşanırız dedi. Ne diyeceğimi bilemedim çok zor geldi ama tamam dedim. Makyajlarımı kozmetik ürünlerimi hepsini boşalttı çantaya koydu.

Ben kendimi iyi hissetmiyorum. Bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. Çok saf şekilde yetiştim eşimi doğru dürüst tanımadan evlendim. Aileme çok kızgınım. Birbirinizi tanımaya zaman bile vermediler. Cinselliğe evlenmeden önce tatsaydık aramızda ten uyumu olmadığını anlardık. Şimdi artık biliyorum ki eşim benimle birlikte olmayacak..25 yaşında yeni cinsellikle tanışıyorken hiç bir şey yaşamadan gençliğimi öyle çürüteceğim..
Tamam ışte sevismemek için yeni bir bahane bulmuş.problemli esin doktora gitsin tedavi olsun.seni yanında süslü püslü dolastirinca kendi acigini kapatiyor aklinca..

bak bak beyfendiye !!bu sekilde psikolojin bozulur senin dusunsene bi adama kendini begendirmeye caliscaksin sanki sirkette ise baslayacaksin da staj yapiorsun gibi olnus sizi deniycez hanfendi uymazsa almiycaz işe der gibi.Kusura bakma da narsist bi adam bence kocan ,sen de kendine bak hep olabildugince guzel ol ama koca icin degil kendin aynaya baktikca mutlu olmak icin ,cunku bu adamin istekleri bitmez makyan yapsan sacina takar sacini yapsan gozune takar ; guclu gorun bugun senin miladın olsun

Sen kendini niçin suçlu hissediyorsun? Esin sana nasıl bir psikolojik baskı yaptıysa sen bile ona hak verir olmuşsun ama sıkıntı eşinde kesinlikle sende değil. Ben hiç makyaj yapmam evde genelde pijama tsort falan giyerim topuklu ayakkabim hiç yok diyebilirim ama eşim etrafımda pervane olur yani bunların hepsi bahane eşin senden uzaklaşmak istiyor

Bilemiyorum. Bana diyor tüm kadınlar kendine bakıyor süslüler vs. Çünkü çalıştığı ortamda bütün bayanlar bakımlı ve onu standart örnek olarak görüyor.

Ama ben yeterlice bakımlı değil mişim işte. Tırnaklarımı mesela her ay kalıcı oje yaptırıyorum bir ay yaptırmadım bana yorum yaptı tırnaklarım kötü halde diye (uzamışlardı yarı oke yarı ojesizdi).

Canım bakımına dikkat etmekte bu kadar zor olmasa gerek.

Bir acıdan adamda haklı.
Eşi ve diğer kadınlar arasında kendine değer verme farkı var.

Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.

Bir yıldır evliyim. Eşim beni yetersiz buluyor. İlk zamanlarda çok doğaldım pek makyaj yapmazdım. Beni süslü ve çekici bulmuyordu. Onun için çok değiştim. Artık hergün makyaj yapıyorum. Saçımı hep fönlüyorum. Giyiniş şeklimi beğenmiyordu değiştirmeye başladım. Beni seksi kadınsı bulmuyordu. Bir sürü iç çamaşır/kıyafet aldım. Fakat biz evlendiğimizden beri 10 defa bilene ilişkiye girmemişizdir. Baya etkilenmiş. Libidosu isteği bile doğru dürüst yok. Ayda bir kere bile yapmıyoruz son zamanlar. Ben kendimi yetersiz hissediyorum. O çok takıntılı. Hep süslü, hazır olmam lazım. Seksi elbiseler topuklu ayakkabı giymem lazım. Ben hep kendi halimde doğan olan bir kızdım. Evlenmeden önce cinsellik nedir bilmezdim. O yüzden de cilveli olmasını bilmiyorum.

Onun dışında ev işlerinde yemek konusunda beni yetersiz buluyor. Ben çalışıyorum, eve 7’den önce gelmiyorum. Sürekli her akşam yemek yapamıyorum, ve açıkçası çok da yapmasını bilmiyorum.

Bir ara her hafta tartışırdık, her hafta ağlardım. Şimdi bir aydır tartışmamıştık, tekrar kızdı bana. Bu sefer de pek gezmeyi sevmiyorum onu aşağıya doğru çekiyormuşum çünkü hiç bir aktivite yapmıyormuşum. Beni eskiden tanıdığında ben hem çalışırdım, akşamları ders verirdim ve neredeyse her akşam hafta içi spora giderdim artı gitarım var müzikle uğraşırdım sık. Fakat evlendiğimden beri tartışmaktan kafam o kadar yorgun ki. Evlilik dönemimiz de çok stresli geçti beni mahv etti eskisi gibi olamıyorum. Sürekli beynim yorgun ve değişmek istememe rağmen eski halimi bulamıyorum.

Bir kadın sizce nasıl olmalı? Ben eşimi seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum. Çünkü o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor. Fakat hep ben yetersizim..
Seni mutlu etmek için hakaret edip aşağılıyor galiba seni.. mutlu mu oluyorsunuz bu şekilde acaba??

Birden bu kadar yorum alacağımı tahmin etmiyordum.

Evet bir yıldır hep korkuyorum. Her hafta tartıştık bir yıl boyunca. Her hafta ağladım ve abartmıyorum doğrusu bu..o yüzden beynim çok yoruldu..bakım cinsellik temizlik yemek..Yani hep ben kendimi yetersiz buluyorum ve aman mutsuz olmasın düşüncesiyle hep ben kendimi değiştirmeye çalıştım.
Mesela makyaj olayı. Ben disiplinli bir aileden geldim. Hep doğal kalmamı doğal olaral zaten güzelsin kızım derdi bana Babam. Gezmem çıkmam da yoktu o şekilde büyüdüm. Evlenince eşim tamamen farklı beklentileri oldu ve bu bende bir şok yarattı.
Sürekli süslü püslü bakımlı olmam gerekiyor. Dediğim gibi cinsel ilişkimiz de doğru dürüst yok çünkü ilişkiye girmek için onu “çekmem” lazım. Yani kıllarımı alıp, güzelcene yıkanıp seksi iç çamaşırlar ve topuklu ayakkabılar giyinip makyajımı tamamlayıp o şekilde gelmem lazım.

Maalesef bu ilk senemiz bende çok yara bıraktı. Cinselliği bilmediğim için, bakımlı süslü olmadığım için eşimle normal bir ilişki tutturamadık.
yalan desem? Esim sabah popomu devirmis esofmanli halimle bile yanasiyor;) bir erkek 1 senede icinde ayda bir esine yaklasiyorsa onda problem vardir sende degil. Aklin varsa hic ugrasmadan bosan maaf eder seni bu adam

eşine boşanmak için üroloğa ve psikoloğa gitme şartı sun.

sen normalsin, eşin anormal.

Çok titiz bir insan. Mesela sabah kalktı mı hemen banyo alır dişini fırçalar vs. Akşam işten geldiğinde de aynı şekilde. Mesela deodoran için bile tartışmıştık. Yani ben kışın pek terlemiyorum o yüzden kışın her gün deodoran sürmüyorum. Ama ona bile kızdı. Bakımsızmışım lafına getirdi. Zoruma gitti. Hem çok sağlıklı bir şey değil dememe rağmen iyice kızmıştı.
benim esimde titiz hergün dusunu alir ama bende yok tirnak
yapmismisim yapmamismisim;) bir erkek bunlara takilmaz. Bana senin esin gay gibi geliyor

Eeee beğenmiyorsa evlenmeseymiş başına silah mı dayamışlar?

Adam evlenmek için ezecek birini arıyormuş ve bulmuş tebrik ederim. Cindy Crawford olsanız bu adam sizi ezer bu kadar söyleyeyim.
o kim kız? :)))

adriana lima diyeydin :)

Birden bu kadar yorum alacağımı tahmin etmiyordum.

Evet bir yıldır hep korkuyorum. Her hafta tartıştık bir yıl boyunca. Her hafta ağladım ve abartmıyorum doğrusu bu..o yüzden beynim çok yoruldu..bakım cinsellik temizlik yemek..Yani hep ben kendimi yetersiz buluyorum ve aman mutsuz olmasın düşüncesiyle hep ben kendimi değiştirmeye çalıştım.
Mesela makyaj olayı. Ben disiplinli bir aileden geldim. Hep doğal kalmamı doğal olaral zaten güzelsin kızım derdi bana Babam. Gezmem çıkmam da yoktu o şekilde büyüdüm. Evlenince eşim tamamen farklı beklentileri oldu ve bu bende bir şok yarattı.
Sürekli süslü püslü bakımlı olmam gerekiyor. Dediğim gibi cinsel ilişkimiz de doğru dürüst yok çünkü ilişkiye girmek için onu “çekmem” lazım. Yani kıllarımı alıp, güzelcene yıkanıp seksi iç çamaşırlar ve topuklu ayakkabılar giyinip makyajımı tamamlayıp o şekilde gelmem lazım.

Maalesef bu ilk senemiz bende çok yara bıraktı. Cinselliği bilmediğim için, bakımlı süslü olmadığım için eşimle normal bir ilişki tutturamadık.
Ne alakası var?? Seven erkek aman makyajlı mı bilmem ne mi diye bakmaz.. ha bu demek değilki kendimizi salalım.. ama her gün hergün süslen püslen.. üstelik çalışıyormuşsun.. o neden yemek yapmıyor sana yardım etmiyor ??

sizi dibe yani yanina çekmeye çabalamış başarmış gibi gözüküyor.
işve cilve bir topuz bir eşofmanla da oluyor bir rujlada iki insanın arasında ki ten uyumuna baglı yada ruhsal mutluluga
yemek yapmak isriyorsanız nette tarif çok bakıp yaparsınız.
ama en önemlisi umursamamak duymamak
eşinizle açık şekilde konuşun bunları neden yaptıgını ögrenin

Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.

Bir yıldır evliyim. Eşim beni yetersiz buluyor. İlk zamanlarda çok doğaldım pek makyaj yapmazdım. Beni süslü ve çekici bulmuyordu. Onun için çok değiştim. Artık hergün makyaj yapıyorum. Saçımı hep fönlüyorum. Giyiniş şeklimi beğenmiyordu değiştirmeye başladım. Beni seksi kadınsı bulmuyordu. Bir sürü iç çamaşır/kıyafet aldım. Fakat biz evlendiğimizden beri 10 defa bilene ilişkiye girmemişizdir. Baya etkilenmiş. Libidosu isteği bile doğru dürüst yok. Ayda bir kere bile yapmıyoruz son zamanlar. Ben kendimi yetersiz hissediyorum. O çok takıntılı. Hep süslü, hazır olmam lazım. Seksi elbiseler topuklu ayakkabı giymem lazım. Ben hep kendi halimde doğan olan bir kızdım. Evlenmeden önce cinsellik nedir bilmezdim. O yüzden de cilveli olmasını bilmiyorum.

Onun dışında ev işlerinde yemek konusunda beni yetersiz buluyor. Ben çalışıyorum, eve 7’den önce gelmiyorum. Sürekli her akşam yemek yapamıyorum, ve açıkçası çok da yapmasını bilmiyorum.

Bir ara her hafta tartışırdık, her hafta ağlardım. Şimdi bir aydır tartışmamıştık, tekrar kızdı bana. Bu sefer de pek gezmeyi sevmiyorum onu aşağıya doğru çekiyormuşum çünkü hiç bir aktivite yapmıyormuşum. Beni eskiden tanıdığında ben hem çalışırdım, akşamları ders verirdim ve neredeyse her akşam hafta içi spora giderdim artı gitarım var müzikle uğraşırdım sık. Fakat evlendiğimden beri tartışmaktan kafam o kadar yorgun ki. Evlilik dönemimiz de çok stresli geçti beni mahv etti eskisi gibi olamıyorum. Sürekli beynim yorgun ve değişmek istememe rağmen eski halimi bulamıyorum.

Bir kadın sizce nasıl olmalı? Ben eşimi seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum. Çünkü o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor. Fakat hep ben yetersizim..

Evlenmeseymis o zaman hasbam. Heran begensin diye seni sekilden sekile sokan mantik bisekilde memnun olacak saniyorsan yaniliyorsun tatlim. Birak birazda o seni memnun etmek için çabalasın... Belkide cinsel problemleri var ve bunu sen çekici degilsin kadınsı değilsin cümleleri adi altinda gizleyerek sana yüklemeye çalışıyor meseleyi.. Ki sen dogum yaptiginda atiyorum kilo aldiginda emzirirken yada saclarin beyazladiginda kadinsi görünmek zorunda hic degilsin. Ama o seni her halinle kabul etmek zorunda.. Hastalikta saglikta evet demek bunu gerektiriyor çünkü...
Deliriyorum böyle adamlara.. Sinirden dişlerimi sıkıyorum suan...

Back
X