Merhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben