Eşim benim güzel olmadığımı düşünüyor

enderun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
105
9
33
Merhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben

Keşke Bir derdim var' a açsaydın konuyu. Buralar pek ıssız cevap yazan pek olmaz.

Merhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben
Eşiniz ruhen hasta sanırım ..
Kendisini tedavi olmaya ikna edin bence ..
Ve gerekirse şartlar müsaitse bir süre ailenizin evinde kalın size de bebeğe de yazık .

Keşke Bir derdim var' a açsaydın konuyu. Buralar pek ıssız cevap yazan pek olmaz.

Buralar pek ıssız (bu sözüne pek güldüm :KK53:)
Konuya dönersem...Eşin problemli hasta bile olabilir... Yazık etmişsiniz kendinize.. Şimdi ne denir ki
Adam bildiğin öküz.. ne demeye evlenmiş o zaman hasta resmen.. sinirlendim çıkar ayak :KK62:

bende öküz olduğunu düşündüm hamilesin birde nasıl bir vicdansız böyle konuyor hasta mı ne onane senin geçmişinden

Madem beğenmiyor niye evlenmis alla alla bence bir doktora gitsin doğacak cocugunuzada zarar verecek zamanla bu tutum

ah be kardesim nerdenn buldun bu odunu , yazik etmisin kendine
eski konularini da okumadim ama adamin ne oldugu belli gerekde yok zaten okumaya
simdi napican bilmiyuorum karnindaki sabiyle : (

Ben eşini çok karektersiz bunldum bu halde seni üzmeye devam edersen piskoloğa yönlendir onu

Ben eşini çok karektersiz bunldum bu halde seni üzmeye devam edersen piskoloğa yönlendir onu

bence onun dediklerini fazla kafana takıpda kendini yıpratma sonu ne olursa olsun bebeğinle bir hayat yaşıycaksın onu evde yok say duymazdan gel zaman la kendisi farkına varacaktır evliliği kaldıramamış bence bekar arkadaş çevresi var mı

sozum ona canınızı yakmaya calısıyor gecmiş aklına geldikce cocukca davranıslar bunlar madem oyle ne diye evlenmiş

kusura bakma ama eşin baya baya öküzmüş! keşke sende onun ilk evliliğini sorgulasaydın belki problem eşinde olduğu için ayrılmıştır eski karısı da

Allah Allah sizin eski "sevgililerinizi" açıcağına kendi eski "evliliğni" düşünsün o.
ne olmuş yani herkesin bi geçmişi vardr ne diye uzatıyo
:KK12:

Al bir Hint Prensi daha ... :KK14: Madem güzel değilsiniz neden 2 yıl sizin yüzünüzü görmüş? Tövbe Yarabbim yaa :KK67:Üzmeyin siz kendinizi de bebeğinizi de .

Belki de senin ayrılmanı bekliyordur. Böyle yaparak yıldırmaya çalışıyor olabilir.
Kaybetme korkusu hiç kalmamış gibi geldi bana. Değer vermiyor ve kesinlikle anormal biri. Ruhu bozuk. Yazık olmuş bu pislikten bir çocuk doğuracaksın.
Doktora gitmesi lazım.

Back
X