Eşim benim güzel olmadığımı düşünüyor

tabii ki çok seviyorum..sevmesem durmam yanında 1 dk bile
yav madem seviyon çözüm bulmaya çalışmıyorsun ki onun bunun hakaretleriyle evliliğini daha da yıpratıcaksın dün ben yazılan yorumları okuyunca canım sıkıldı onun için sordum seviyormusun die sonuçda senin karnındaki çocuğun babası ve senin sevdiğin adam ruh hastası felan demeleri canımı sıktı benimde evliliğim başında iyi gitmedi şiddet bile var dı ama bilmeyenlerin lafına değil kendi kalbimin sesine çocuğumun hatırına düzeltmeye çalıştım çalışıyorum bir çok sorunu aştık sizde allahın izniyle aşarsınız kendine ve sevgine güven

Kendini bilen düzgün bir adam nasıl eşine böyle diyebilir Allah aşkına üstelik hamilesin hassas dönemlerin çok ayıp etmiş çok Allah akıl fikir versin hidayet versin inşallah üstelik geçmişteki ilişkilerini neden ortaya dökmek istiyor ki çok mantıksız ben eşime eskiden geçmişteki ilişkilerimi söylemez ufaktan çıtlatırdım sevgili dönemlerimizde deli olurdu sinirden yüzünün halini görmenizi isterdim senin kocan onu geç kendi açıyor konuyu :KK62: bana pek sağlıklı gelmedi :KK69:

vay beya bu k.k dada neler varmışş. o odunu bana gönder güzelim şöyle etraflıca ağzını burnunu kafasını yarayımm. haaa şimdi sinirlerim zıpladı...

yok son 1 aya kadar bir şey yoktu ne olduysa şu 1 ay içinde oldu.Ne huzur bıraktı evde ne başka bir şey ben konuştuktan sonra bir şey olmamış gibi evin işine yada havadan sudan bahsedip kapatıyorum umrunda bile değil ki tınnnnn sın sen diyor bana..Hep geçmişi konuşalım istiyor...Sen neler neler yaşamışsın seninkilerden bahsedelim dediğimde de ben erkeğim diyor...Çok farklı birisi oldu yaa.. Yaptığım herşeyi azarlıyor yada kabahat buluyor..Yemeklerimi yemiyor ütüsünü yaptırmıyor benimle ilgili hiçbir şey yapma diyor..

bildiginiz provakator..bunalimda gibi gorunuyor.burdan ahkam kesmek istemem,bebeginizin ve sizin sagliginiz icin en iyi olani yapin,sizi uzmesine en az izin veren yolu secin,gormezden gelmekse gormezden gelmek nebiliyim konusmamaksa konusmamak.insallah yaptiginin yanlis oldugunu anlar.hamilenin duasi gecer,dua edin.

Madem eski iliskilerini kafaya tkiyordu niye evlendi senle?zorla evlenmedin ya...ben bu tür konulari cok duyuyorum ama.en rahat erkek bile gun geliyor kafana kakiyor eskileri...adam sindirememis belli ki...mutlu olmaniz zor keske cocuk yapmasaydin buyuk ihtimalle esini baglamak icin hamile kaldin evliligini oturtmadan cok yanlis...bosanmalar bu yuzden oluyor.ozel hayatina dikkat etmek gerekiyor evlrnmeden once..evlendikten sonra basta kabullenmis gibi gorunen erkekler sonradan problem cikariyor..

Evlendin 1 ay sonra hamile mi kaldın?
Kovalayan mı vardı keşke önce evliliğini oturtsaydın.
Olan hep yavrulara olur.
Eşinde karakter 0. Psikologsuz düzeltemezsin.
Psikologla da düzeleceği meçhul.

kocan hasta olmuşta bu kafayla onun evliliğinizi ayakta tutması zor sanki seni genel evden mi aldı ya bu ne böyle hem hamilesin böyle konuların yeri zamanı mı ben olsam "bende o zaman senin birinci evliliğini irdeleyeyim o zaman olur mu geleceği düşüneceğimize çocuğumuzu düşüneceğimize bunu düşünelim."derdim.sizin bir pişmanlığınız yoksa ona noluyor be sonra da suç sana kaldı olur trip attı olursun.dananın altında koyun sürüsü arıyor heralde.

bildiginiz provakator..bunalimda gibi gorunuyor.burdan ahkam kesmek istemem,bebeginizin ve sizin sagliginiz icin en iyi olani yapin,sizi uzmesine en az izin veren yolu secin,gormezden gelmekse gormezden gelmek nebiliyim konusmamaksa konusmamak.insallah yaptiginin yanlis oldugunu anlar.hamilenin duasi gecer,dua edin.
bol bol dua ediyorum geceleri yatağıma çıktığımda ama kendisi hala ayrı yatıyor maalesef:( sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama kolay olmuyor..En başta herşeyi azarlayarak söylüyor öyle olunca konuşmak bile istemiyorum

kocan hasta olmuşta bu kafayla onun evliliğinizi ayakta tutması zor sanki seni genel evden mi aldı ya bu ne böyle hem hamilesin böyle konuların yeri zamanı mı ben olsam "bende o zaman senin birinci evliliğini irdeleyeyim o zaman olur mu geleceği düşüneceğimize çocuğumuzu düşüneceğimize bunu düşünelim."derdim.sizin bir pişmanlığınız yoksa ona noluyor be sonra da suç sana kaldı olur trip attı olursun.dananın altında koyun sürüsü arıyor heralde.
aynen dediğiniz gibi dananın altında koyun sürüsü resmen aradığı..kendi hayatıyla ilgili birşeyi andırmıyor bile yada geçiştiriyor ufluyor pufluyor...

genelde hamileliklerde erkeklerin kişiliği oldukça değişiyor. Sabret, hemen kestirip atma, o da anlayacak hatasını elbette. Sen yine elinden geldiğince iyi davran. O utanır sonunda.

bol bol dua ediyorum geceleri yatağıma çıktığımda ama kendisi hala ayrı yatıyor maalesef:KK43: sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama kolay olmuyor..En başta herşeyi azarlayarak söylüyor öyle olunca konuşmak bile istemiyorum

neden hiç birşey olmamış gibi davranıyorsunuz ??? sanki siz mi hatalısınız.
kusura bakmasında eşiniz eğer geçmişinizi çok irdelemek istiyorsa evlenmeden önce yapsaymış beyfendi ki onda da hakkı değil de aslında.

şuan hamile psikolojisiyle belki çok daha fazla üzgünsünüzdür ama kendinizi ona karşı ezik hissettirmeyin. bakın yapın makyaj yapın öyle oturun evinizde ve eşiniz konuşmuyorsa siz de bir süre o yokmuş gibi davranın işe yarayacağını düşünüyorum ben .

güzel değilseniz neden sizinle evlendi ..
hemen çocuk yapmamalıydın,umarım düzelir ..

neden hiç birşey olmamış gibi davranıyorsunuz ??? sanki siz mi hatalısınız.
kusura bakmasında eşiniz eğer geçmişinizi çok irdelemek istiyorsa evlenmeden önce yapsaymış beyfendi ki onda da hakkı değil de aslında.

şuan hamile psikolojisiyle belki çok daha fazla üzgünsünüzdür ama kendinizi ona karşı ezik hissettirmeyin. bakın yapın makyaj yapın öyle oturun evinizde ve eşiniz konuşmuyorsa siz de bir süre o yokmuş gibi davranın işe yarayacağını düşünüyorum ben .
sessiz kalmamın sebebi eşimin önceki evliliğinden sanırım..Çünkü hep inat eden konuşmayan küs kalan eşi olurmuş benimki hep gidermiş konuşmaya sonra da zamanla aman demeye başlamış küsmeler ayları bulurmuş aynı evin içinde..Bende evimde böyle küslük olsun istemiyorum..Eşimle konuşmazsan yada tavır yaparsan o hiç konuşmuyor bende bunu önlemek için birşey yokmuş gibi davranıyorum..Olmamış gibi yok sayıyorum işte..Gerçi haftayı geçti hala evde ben yokmuşum gibi tavırlarda zorunlu olmadıkça konuşmuyor aynı odada bile durmamaya çalışıyor..

Back
X