Eşim benim yüzümden karakolluk oldu

Size laf atılmasına şaşırmıyorum. Burada kendisine laf atılmayan kadın herhalde yoktur. Laf atılmasının da kocanızın dövmesinin de romantik, onore olacak veya imkansız yanı yok.

Ama demek ki forumda çoğunluğun kocası yanında muştayla gezmiyor ki çoğunluğun tepkisi ve şaşırması bu yönde.

Toplumun bütün kesimini derinden etkileyen bir olay üzerinden şiddet guzellemesi yapmanız ne kadar doğru
Bu arada o bahsettiğiniz katiller evdeki eşlerine tam da konu sahibinin kocası gibi davranıyorlarmis zamanında
Yani tacizci ile cebinde musta ile gezip her fırsatta adam döven şahıs aynıdır
Toplumun kirliligidir
Azalarak bitmeleri dileğiyle

Eşim tayt giymemi yasakladı, beni evden çıkarmıyor deseydiniz, nasıl katlaniyorsun, tabiki tayt giymek en doğal hakkın o nasıl karışıyor diye bir ton tepki gelecek olmasi da ayrı ironi..
Kocam izin vermediği için giymiyorum.
Ben uygun bulmadığım için giymiyorum.

İki cümle arasındaki farkı anladığınızda ironi falan kalmıyor ortada.

konu sahibini anlamiyorum neyse herkesin kendi hayati kendi yasami kendi kararlari vardir banada konu sahibine saygi duymaktan baska bir sey kalmiyor

bide boyle seyler normak karsilaniyor ys deli olmak icten degil bazen cocuk oldugum yillarda bu kadar siddet yok tu sanki allah sonumuzu hayir etsin o mustanin resmini gordum odum koptu ya insani bile oldurur o

Kocam izin vermediği için giymiyorum.
Ben uygun bulmadığım için giymiyorum.

İki cümle arasındaki farkı anladığınızda ironi falan kalmıyor ortada.
Demek istediklerimiz aynı şey aslında. Bende buna dayanarak konu sahibi tayt giymeyi bırakması halinde taciz olaylarının biteceğini sanmıyorum. Yani tayt giyme o zaman dediğimizde sorun ortadan kalkmıyor.

Ben kesinlikle kavga dövüş taraftarı değilim. Hiç olmadım. Verdiğim ornekteki gencecik kızın canına mal olmuş bir taciz var ve bunun önüne geçemiyoruz ne yazıkki.

Anlatmak istedigim kimse siddeti doğru bulmuyor bayanın eşinin yaptığı da doğru değil.Ama ulkece muzdarip oldugumuz çoluk, çocuk,genç,yaşlı,açık veya kapalı gözetmeksizin uygulanan bir taciz var ne yazık ki. "Ve bunun önüne; mahkemelerde bir daha yapma evladım" diyerek geçemeyiz geçemedik de.

Aynen...

Bir de kızmış neden tayt giydin diye.

İnsanın fikri ne ise zikri odur hesabı ...
Şu eşinin, kızının, sevgilisinin kılığına kıyafetine takılan tiplerin önemli bir çoğunluğu sokaktaki kadını en azından bakışları ile taciz ediyor ..

Kendi öyle sapık ki her erkeği kendi gibi sanıyor ...ben başkasınınkine bakarım ama benimkine bakılmasın hesabı

1. taytı hiç sevmem, ha taytla çıkmışsın, ha külotlu çorap bana göre aynı.
2. eşiniz neden muşta ile geziyor.
3. kahvede mahalle sakinlerine neden laf atılıyor.
4. düzenlemelerinize çok güldüm, çok masumane yazmışsınız.

Hahahah muhteşem bir yorum olmuş,maddelere çok güldüm çünkü haklısınız..o garip ayrıntıları niye vermiş acaba konu sahibi :) zayıf ama bakın kilo sorunu yok :) kilo sorunu olanlar ölsün :)

Psikolojik şiddet zaten şiddetin en büyüğüdür.Adam ilk başta fiziksel gösteremez kendini tutar,psikolojikle başlar..yok erkek kuzeninle görüşmiceksin,listendeki ve hayatındaki tüm erkekleri hatta o mini etek giyen aşifte handanı da sileceksin,evlenince çalışmana gerek yok ben sana prensesler gibi bla bla bla (evlenince : " muazzez kalk bana çay demle") ..

Böyl ayıları buluyorlar,bırakın terketmek terkediliyorlar,geri döndürmek için tüm onurlarını ayak altına alıyorlar ve evlenmeye çalışıyorlar.Başaranlar evleniyor,başaramayanlar başka bir ayı bulmak üzere ormana dönüyor..
Ondan sonra da "evlenince değişti hiç böyle değildi" " nişanlıyken bana çok değer verirdi , o kadar severdiki 4 yaşındaki kuzenimden bile kıskanırdı" ah benim karabahtım kör talihim,yaşamayan anlamaz benimde kaderim(!) buymus vık vık vık bık bık bık

Allah bu ülkenin kadınlarına önce akıl fikir sonra da biraz özsaygı ve onur versin..çünkü bunlarsız yaşamın bir anlamı yok..

Bende muşta neymiş Google dan bi bakim..

(Edit:Baktım dörtlü yüzük seti çıktı..)

Hahhahahahahhahaha

Bir de moda ya bunlar..benimde 3 lüsü var..yanımda taşıyıp köpeğimi sevmeye kalkanı muştalıcam bundan sonra..çünkü kıskanıyorum..onun o yumşacık tüylerine benden başka ellerin değmesini kaldıramıyorum

Yani kızcağız tayt giydiği için mi laf atılmasını hak etti, kime ne istediğimi giyerim ,laf atanıda kimseye bırakmadan paralardım ..
Ne kadar ilginçsiniz adam öldüresiye dövüyor tayt giyen suçlu ...

Dik durun hanımlar nasıl bakarsak öyle görürüz...

Geçenlerde izlemediniz mi kapalı bir kıza dokundu sapığın biri kız bayıldı...

Soylemeek istediğim şu kimsenin kimseye saygısızlık yapma hakkı yok , biz kadınlar kimseye göre yaşayamayız ..

Pazara gitmek istersem giderim, ezilip sustukça hep erkekler tarafından da korunmaya ihtiyaç duyuyoruz...

Alışsınlar erkek koruma altında değil , biz kendimizi korumayı öğrenelim....

Altmetin ; tayt giyenler haketmiş oluyor..ama konu sahibi haketmedi çünkü dikkat çekici fiziği yok tayt giydiği belli olmuyor,olsaydı muştayla dalmakta haklıydı..bu zihniyet tecavüzü haketti mini etek giymiş diyen zihniyet

Al biri

Sen taytı sevmiyosan konu sahibi ne cürretle giymiş anlamadım..sen sevmiyosan bu ülkede hiçbir kadın tayt giyemez,giyersede başına geleni hakeder..

Değil külotlu çorap,bikiniyle dahi çıkabilir ve bu tacizi normalleştirmez..taciz hiçbir koşulda normal değildir,hakedilmez..sen taytı sevmişsin sevmemişsin o senin problemin

anammm okurken aksıyon fılmı gıbı geldı bırde heyecan verıcıydı ne gıyersen gıy hödük çok dısarda denk gelmesi kötü olmuss neyse kavga büyümedkce aranzda sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…