- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi persephone__
-
Siz sevmeseniz de olabilir...Ben seviyorum taytı...1. taytı hiç sevmem, ha taytla çıkmışsın, ha külotlu çorap bana göre aynı.
2. eşiniz neden muşta ile geziyor.
3. kahvede mahalle sakinlerine neden laf atılıyor.
4. düzenlemelerinize çok güldüm, çok masumane yazmışsınız.
Kilo sorunum var. Neden bu ayrıntıları verdiğimi arkadaşın mesajının altında gayet net açıkladım. Kusura bakmayın ama art niyetle yorum yapıyorsunuzHahahah muhteşem bir yorum olmuş,maddelere çok güldüm çünkü haklısınız..o garip ayrıntıları niye vermiş acaba konu sahibi :) zayıf ama bakın kilo sorunu yok :) kilo sorunu olanlar ölsün :)
Psikolojik şiddet zaten şiddetin en büyüğüdür.Adam ilk başta fiziksel gösteremez kendini tutar,psikolojikle başlar..yok erkek kuzeninle görüşmiceksin,listendeki ve hayatındaki tüm erkekleri hatta o mini etek giyen aşifte handanı da sileceksin,evlenince çalışmana gerek yok ben sana prensesler gibi bla bla bla (evlenince : " muazzez kalk bana çay demle") ..
Böyl ayıları buluyorlar,bırakın terketmek terkediliyorlar,geri döndürmek için tüm onurlarını ayak altına alıyorlar ve evlenmeye çalışıyorlar.Başaranlar evleniyor,başaramayanlar başka bir ayı bulmak üzere ormana dönüyor..
Ondan sonra da "evlenince değişti hiç böyle değildi" " nişanlıyken bana çok değer verirdi , o kadar severdiki 4 yaşındaki kuzenimden bile kıskanırdı" ah benim karabahtım kör talihim,yaşamayan anlamaz benimde kaderim(!) buymus vık vık vık bık bık bık
Allah bu ülkenin kadınlarına önce akıl fikir sonra da biraz özsaygı ve onur versin..çünkü bunlarsız yaşamın bir anlamı yok..
Bide en anlamadığım "muşts hazırda mı bekliyormuş hmm kesin fake" diyenler. Yahu muştayı kullanan zaten cebinde taşır. "Dur evden muştamı kapıp getireyim" mi dicekti ? Tüfek mi bu ? Bu kadar art niyetli olmayın.
Ben onun sorun olduğunu zaten kabul ediyorum. Sadece yapılan tenzih edici yorumlara ithafen dedim.Sorun zaten eşinizin muşta dediğiniz şeyi cebinde taşıması . Farkında değilsiniz herhalde .
Kilo sorunum var. Neden bu ayrıntıları verdiğimi arkadaşın mesajının altında gayet net açıkladım. Kusura bakmayın ama art niyetle yorum yapıyorsunuz
O zaman ne demek istediğimi gayet net açıklamama ramen neden haksızlık yapıyorsunuz ?Evet arkadaşım çok art niyetliyim ben çünkü seni şahsi olarak tanıyorum ve çekemiyorum..ah şu ben..
Sen taytı sevmiyosan konu sahibi ne cürretle giymiş anlamadım..sen sevmiyosan bu ülkede hiçbir kadın tayt giyemez,giyersede başına geleni hakeder..
Değil külotlu çorap,bikiniyle dahi çıkabilir ve bu tacizi normalleştirmez..taciz hiçbir koşulda normal değildir,hakedilmez..sen taytı sevmişsin sevmemişsin o senin problemin
Siz sevmeseniz de olabilir...Ben seviyorum taytı...
İstediğimi giyerim külotlu çoraplada gezerim kime ne...
Onlar kıllı göğüslerini beyaz atletle gezerken bişiy diyoz mu ?
Kimse karlarına bakamaz , ama kendileri de gözleriyle soyar...
Hiç utanmam oyarım gözlerini...
Susma sustukça sana da sıra gelecek...
Sevgilerimleee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?