Eşim benim yüzümden karakolluk oldu

Siz sevmeseniz de olabilir...Ben seviyorum taytı...
İstediğimi giyerim külotlu çoraplada gezerim kime ne...
Onlar kıllı göğüslerini beyaz atletle gezerken bişiy diyoz mu ?
Kimse karlarına bakamaz , ama kendileri de gözleriyle soyar...
Hiç utanmam oyarım gözlerini...

Susma sustukça sana da sıra gelecek...

Sevgilerimleee....

Muşta ile adam dövenlerin varlığı ürküttü. Diğer yandan, her böyle taciz eden kişilere ,bunu yapsalar diye de geçirdim içimden.. Çelişki..

Geçmiş olsun..

Herkes şaşırmış, fake olaylarını falan döndürenler olmuş da yine..

Ne kadar seviyorsunuz ya aaa fake demeyi. Komik. Adana'da oturuyorum ve böyle gezen insan tanıyorum. Harbi dolaşanlar var. Bence doğru mu? Değil.

Eşiniz öfke için bir terapiste falan gitmeli

Oturdugunuz mahalle uygun olmadigi icin esiniz laf atilacagini bildigi icin size karisiyormus.Keske biraz dikkatli olsaniz neden laf yiyeceginizi olay cikacagini bildiginiz halde boyle yaparsiniz ki

Esinizede yuh yani musta nedir ya psikolojik sorunlari var heralde icinde siddet besliyor bu adam dikkat edin

Kilo sorunum var. Neden bu ayrıntıları verdiğimi arkadaşın mesajının altında gayet net açıkladım. Kusura bakmayın ama art niyetle yorum yapıyorsunuz

Bide en anlamadığım "muşts hazırda mı bekliyormuş hmm kesin fake" diyenler. Yahu muştayı kullanan zaten cebinde taşır. "Dur evden muştamı kapıp getireyim" mi dicekti ? Tüfek mi bu ? Bu kadar art niyetli olmayın.

Sorun zaten eşinizin muşta dediğiniz şeyi cebinde taşıması . Farkında değilsiniz herhalde .

konudaki asıl ironi ne biliyormusunuz..

konu sahibinin tayt giydim ama dikkat çekici durumum yok diye, kadınlar platformunda aslında adamları tahrik edecek durumum yoktu ya getirerek kendini ifade etmeye çalışması....

nasıl bir kuyruk sallamışsın empozesidir ki bu kadın kendisinde suç olmadığını belirtmek için kilosununa kadar bilgi vermiş..

bazı yorumları şaşkınlıkla okudum..

mini etek giymiş haketmiş zihniyetine neden celalleniyorsunuz o zaman...

Yazmayayım diyorum ama yok yaa. Bu nedir arkadaş.
Tamam konu sahibinin kocası tayt giymesini istemiyor olabilir. Konu sahibi Dr o gün giymiş olabilir. Eee ? O kahvede laf atan öküzlerin hiç mi suçu yok ?
İki tane bacak gorduler diye haklilar mi ?
Ne biçim kadınlar var be!

Tayt sevmem demiş biri hele. Bende sarı saç sevmem sarı saçlı herkese laf atılsın haklılar diyorum.Sarı saç çok çekici gösteriyor. Erkekler tahrik oluyor. Diğeri de siyah saç sevmem diyor. Çok ilgi çekici gorunuyor ya erkekler mazallah tahrik olurlar demi.
İki paçoz tahrik olacak laf atacak birde biz suçlu olacağız. Tövbe tövbe. Umarım size laf atıldığında ayakkabiniz yoktur. Çok tahrik edici bir unsur ayakkabı. Hiç sevmem !

Ay o muşta neymiş diye google baktım, valla ben bile korktum kocanızdan.

severim sevmem size ne kardeşim fikrimi yazarken de izin alacak değilim.
bırakın Allahaşkına saptırmayın.

Son düzenleme:

seversen sev kardeşim bana ne. konu sahibine fikrimi yazdım. kim ne giyerse giysin. canı isteyen isterse çıplak gezsin, paşa gönlü bilir, ben fikrimi yazarken yüksek müsadenizi mi istemeliyim.?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…