- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi persephone__
-
Tayti pantolon niyetine giyenler var ... Igrenc..... Kilotlu corapla cikmis gibi..... Ki bu sizin karariniz. Ama madem o kadar piskopat bir kocaniz var sizde dikkatli olun.
Neden kimse fake demedi. Muşta hazırda mı bekliyo? Koskoca kahveye dalıp adam dövdü demek. Hmmmmmm hm hmm hoooommm
Aynen özellikle siyaset katınca:))Tam yazıyodum
Burak buram fake hemde kalıbımı basarım
Çok güzel bir tespit. Ben de aynı şekilde düşündüm. Biraz üzücü.Erkeklerin kendileri için dövüşmesinden zevk alan kadınların varlığı şaşırtmıyor beni. İlkel tarafımız ışınlanma çağı da gelse yok olmayacak. Ben bu konuda gizli bir gurur, mutluluk sezdim."Bakın erkeğim benim için bir vuruşta kaç kişiyi deviriyor. Ne kadınım beahhh"
Ben adını bile yeni öğrendimEger bu şekilde olani olsaydi o herifler su an yasamiyordu... düz olanlari var bence odur kullandigi ayrica cebinde surekli musta silah caki gibi seylerle dolasan insalar cok malesef niye bu kadar sasiriyoruz ki... Bir kac kiside soylemis konu saptirilmis abartilmis bir konu bence... Boyle degilsede benzeri yasanmistir belkide...
Uzun bir bulizin altina giyilirTayt ne niyetine giyilir ki zaten?
Yok fake değil eski konularını da biliyorumTam yazıyodum
Burak buram fake hemde kalıbımı basarım
Uzun bir bulizin altina giyilir
Ben çok zayıfım 45 kiloyum malesef o yüzden dikkat çekici bi fiziğim yok o yüzden giyiyorımBen de öyle tercih ediyorum ama neticede alt oluyo gene, pantolon niyetine yani, fiziği çok düzgün olanlar tuniksiz de giyiyor neden iğrenç olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?