Eşim benim yüzümden karakolluk oldu

Erkeklerin kendileri için dövüşmesinden zevk alan kadınların varlığı şaşırtmıyor beni. İlkel tarafımız ışınlanma çağı da gelse yok olmayacak. Ben bu konuda gizli bir gurur, mutluluk sezdim."Bakın erkeğim benim için bir vuruşta kaç kişiyi deviriyor. Ne kadınım beahhh"

Yani giyimin önemi varmı bilmiyorum, ama taciz yapmak isteyen p**likler her şekilde yapar. Tayt yüzünden olduguna daha az inanmak istiyorum.
Tamam tayt giyince üstüne kalcayi örtecek gibi seyler giyilmesi daha hoş ama ne giyilirse giyilsin öküzler istedimi yine taciz eder.

Inanmayacaksiniz ama bir kadin anlatmıştı. Eşi çarşaf giyinen hanımların arkasından bakıp, acaba çarşafın içinde ne saklıyor diye merak ediyormus. Birde gülerek anlatiyor. Tabii dinlerken ne kadar şok olduğumu anlatamam...

Ben şuraya takıldım.
Nasıl bir muhitte oturuyorsunuz siz de kahvedekiler mahalle sakinlerine laf atabiliyor?

Çok güzel bir tespit. Ben de aynı şekilde düşündüm. Biraz üzücü.

Eki Görüntüle 1722513
Buymuş muşta
Bende yeni baktım

Eger bu şekilde olani olsaydi o herifler su an yasamiyordu... düz olanlari var bence odur kullandigi ayrica cebinde surekli musta silah caki gibi seylerle dolasan insalar cok malesef niye bu kadar sasiriyoruz ki... Bir kac kiside soylemis konu saptirilmis abartilmis bir konu bence... Boyle degilsede benzeri yasanmistir belkide...

Merak edenler için alın size muşta fotosu
Ben bu aleti biliyordum ama adını bilmiyordum.. Aman bilmeyeyim de zaten lazım degil. hatta kocam muşta taşıyor diye de övünülecek birşey asla degil.

taşımayın taşıtmayın.kamu spotumu verdim ben kaçar...

Benim anlatamadığım iki şey var arkadaşlar. Kocam benimsever, orasınayrı bir konu. Ama beni hiç sevmese hasbelkader evli olsak hatta bana tahammül edemeseydi yine o adamları döverdi. Burda konu "aşık olduğum kadına laf attılar" değil, "nikahlı karıma laf attılar" . Yani ben kocam beni o kadar seviyor ki benim için adam dövdü demiyorum. Yaptığına hak da vermiyorum, keşke daha kontrollü olsa. Ama değil. Sürekli onore olmamla tenzih ediyorsunuz da ben burda onore olacak bişey göremiyorum, sonucunda ben de madurum. Demek ki siz oluyormuşsunuz ki böyle itham ediyorsunuz.
İkinci söylemek istediğim benim kocam "ben ülkücüyüm ve bir ülkücü muşta taşımak zorundadır" diyerek muşta taşımıyor. Burda siyasi gruplar çok çekişmeli halde ve her görüşten insan sürekli tehdit edilyor, karşıt taraftan birilierince takip edilmeler çok oluyor. Kedince tedbir alıyor. Ha bana göre keşke yapmasa, keşke bu kadar olayların içinde olmasa ama daha önce de konusunu açmıştım, kendisi için hayatta en önemli şey bu. Benden ailesinden daha önemli görüyor o yüzden bırakamıyor. Yoksa benim hiçbir siyasi grubu kategorize ettiğim yok, çok anlamam da.

Ha bu arada son gelişmeyi de yazayım eşimin eve gelince olan tepkisi tahmin ettiğim gibi yorgunluktanmış. Uyanınca kızdı bana. Şimdi de balık tutmaya gitti kafa dinlicekmiş.

Ben adını bile yeni öğrendim
Size olağan geliyo diye herkese gelmesini bekleyemezsiniz

Tam yazıyodum
Burak buram fake hemde kalıbımı basarım
Yok fake değil eski konularını da biliyorum
Eşinin kıskanç olduğunu kayınvalidesinin bunu bildiğinden 'tv deki oyuncu ne yakışıklı dimi' diye sorup konu sahibi de evet deyince aaa görüyo musun bizim gelini diye nabız yokladığından bahsetmişti
Eşi askerdeydi vs. askerlik yaparken psikoloji mi bozulmuş nedir, muşta öyle herkeste bulunmaz yani siyasi görüşle de alakası yok

Ben de öyle tercih ediyorum ama neticede alt oluyo gene, pantolon niyetine yani, fiziği çok düzgün olanlar tuniksiz de giyiyor neden iğrenç olsun
Ben çok zayıfım 45 kiloyum malesef o yüzden dikkat çekici bi fiziğim yok o yüzden giyiyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…