- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi persephone__
-
Pantolon niyetine giyilmez ... Buda benim düsüncem. Ha giyenler var Herkesin kendi tercihi sonucta :)Ben de öyle tercih ediyorum ama neticede alt oluyo gene, pantolon niyetine yani, fiziği çok düzgün olanlar tuniksiz de giyiyor neden iğrenç olsun
Pantolon niyetine giyilmez ... Buda benim düsüncem. Ha giyenler var Herkesin kendi tercihi sonucta :)
O zaman düzelteyim: hicte güzel degil : DŞüphesiz herkesin kendi düşünce ve tercihi, ben iğrenç demek olmamış demek istedim
Ha bu arada son gelişmeyi de yazayım eşimin eve gelince olan tepkisi tahmin ettiğim gibi yorgunluktanmış. Uyanınca kızdı bana. Şimdi de balık tutmaya gitti kafa dinlicekmiş.
Muşta ne ki ?
konu sahibine laf atan sapiklar degilde konu sahibinin esi suclanmis
tamam musta ile dövmesi hos olmamis ama sizin esleriniz napardi size laf atilsa
karim cok güzel devam edinmi taciz etmeye derdi
Ben de bunu diyorum, kocamın tepkisi aşırı, ona diyecek bir şey yok da sanırım burdaki herkes Stokholm'de yaşıyor ki böyle olayları romantik, onore olunacak ve çok imkansız bir şey gibi görüyorlar. Yani ya konu fake, ya da ben kocamla ilişkimizi tahir ve zühre gibi , kendimi kleopatra gibi kocamı da rambo gibi göstermeye çalışıyorum. Yok teşkilatçıları kötülüyormuşum, yok çkocam çok güçlü ben de çok güzelim diye laf atıyorlar imasında bulunuyormuşum, yok kocam bana o kadar aşık ki benim için adam dçvdü demek istiyormuşum. Halbuki yaşadığınız şehrin içinden geçmek istemediğiniz mahallelerine gitseniz bunlar her gün yaşanır. Keşke yaşanmasa, ama yaşanıyor. Ne şanslılar ki bu olanlara inanamayacak veya altında romantizm arayacak ortamlarda yaşamışlar. Şehirlerimizin bu yönlerinden bihaberler. Bi siz anlamışsınız teşekkür ederim.Bu tacizci kişilere kimse kafasını çevirip, ne yapiyorsun arkadaşım sen diye tepki gostermediği, ayrıca hukuksal olarakta caydırıcı cezalar olmadığı ve de aman herkese laf atıyorlar, sende, onu giyme bunu giyme diyerek illa dövmesi mi lazımdı, aaa bu devirde muşta mı taşınır,diyerek konuda ki anlatılmak istenen şeyi değilde siyaset veya bir kocanın karısını savunması adına yaptığı şeyi, vahşet olarak gösterilmesi ne kadar doğru bilemedim. Hatırladığım kadarıyla, en son ozgecanin katilleri hakkında kurdugumuz,şiddet yanlısı düşüncelerimiz le bu hanımın eşinin sergiledigi tavır cokta ayrı sayılmaz.. Yer, semt,mahalle fark etmiyor bence, veya açık, kapalı,taytlı veya etekli olmamızda. Ki, bana kapalı olduğum ve kucağımda evladım olduğu halde, laf attıklarında bunu daha net anladım..! "Belirtmek isterim ki; üzerimde tayt yoktu bana da, iğrenç bir şekilde laf atıldığında. Çocuğum var dı..!"
Açıkladım ben aşırı zayıfım 173 boyunda 45 kiloyum malesef o yüzden dikkat çekici bir fiziğim yok popom bacaklarım falan yok yani tayt da hatlarımı belli etmiyor zaten hatlarım yok bende pantolon gibi duruyorguzel kardesim esin deli sende ayri delisin.
mustayla gezen adamin ve manyak gibi kiskanc olan insanin karisi tayt giyip pazara neden gider? canina mi susadin,hadi kendine acimadin o kadar adami gercekten dograsaydi napacaktin ?
kahveden laf atan hirbolari savunmuyorum ama bi kismi bu isi spor olsun diye yapiyor bence ama yasadigin muhit boyle okuzlerle doluysa ve de esinde iflah olmaz bi manyaksa o zaman biraz dikkat edeceksin.
tamam adamlara bi tepkisini gösterirdi yanimusta ile dalmazdi o kesin..
adamlara kizardi ama bana da eve gelince bi guzel giydirirdi sen neden kendine dikkat etmiyorsun diye.
kusura bakmayin ama ulke genelindeki her turlu damizligi hizaya getiremeyecegimize gore biraz ortama gore serbet vermek gerek.
ben yurtdisindayim,burda dahi esim yanimda yokken cesur giyinmem,giyinemem..ne yazik ki burda bile laf yemisligim var cunku..
avrupanin gobeginde boyleyse turkiye`yi bir beverlyhills hayal etmiyoruz..
Eşim tayt giymemi yasakladı, beni evden çıkarmıyor deseydiniz, nasıl katlaniyorsun, tabiki tayt giymek en doğal hakkın o nasıl karışıyor diye bir ton tepki gelecek olmasi da ayrı ironi..Ben de bunu diyorum, kocamın tepkisi aşırı, ona diyecek bir şey yok da sanırım burdaki herkes Stokholm'de yaşıyor ki böyle olayları romantik, onore olunacak ve çok imkansız bir şey gibi görüyorlar. Yani ya konu fake, ya da ben kocamla ilişkimizi tahir ve zühre gibi , kendimi kleopatra gibi kocamı da rambo gibi göstermeye çalışıyorum. Yok teşkilatçıları kötülüyormuşum, yok çkocam çok güçlü ben de çok güzelim diye laf atıyorlar imasında bulunuyormuşum, yok kocam bana o kadar aşık ki benim için adam dçvdü demek istiyormuşum. Halbuki yaşadığınız şehrin içinden geçmek istemediğiniz mahallelerine gitseniz bunlar her gün yaşanır. Keşke yaşanmasa, ama yaşanıyor. Ne şanslılar ki bu olanlara inanamayacak veya altında romantizm arayacak ortamlarda yaşamışlar. Şehirlerimizin bu yönlerinden bihaberler. Bi siz anlamışsınız teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?