- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi persephone__
-
Muşta ne bilmiyordum netten baktım şok oldumKocanız neden muştayla geziyor ben onu anlayamadım. Çok mu kavgacı biri. Umarım size vurmuyordur
Iyy ne korkunç ilk defa duydum ve gördüm.
BendeIyy ne korkunç ilk defa duydum ve gördüm.
Ben üniversite okuduktan sonra daha farklı bakmaya daha farklı hayatlar görmeye başladım. Üniversite okumayanları tenzih etmek için söylemiyorum, bi insan hiç eğitim almadan da kendimi geliştirebilir. Ama şahsım adına aydınlanmam ve çevreödeki hayatı normal görmemem üniversiteden sonra oldu. Ama eşimi seviyorum ne olursa olsun. O yüzden evlendim. Bana göre evine bağlı olması, dürüst ve namuslu olması yeterliydi. Korkmaya gelince de korkmuyorum zira pek kavga etmiyoruz. Bana saygısız konuşmaz genel olarak ağır davranır, ben de üzerine gitmem. Bi kadına el kaldırmanın da acizlik olduğunı söyler hep. Sadece kıskançlığı sinir bozucu o da çevreden kaynaklı, tatilde falan karışmıyor giyimime çünkü orda laf atmıyorlar. İlerde işler iyi gider de taşınırsak en azından çocukluğundan beri tanıdığı "mahalle heyetinden" uzaklaşırsa daha sakin olacağını düşünüyorum. Sürekli "semt" ve "racon" kelimelerini kullanmayı bırakır en azından.
Bencede, psikopatça bişey adamı öldürür yaw, yeni çıkmış heralde.Bende
Bence bu serserilerde olur
Bence vardı da biz yeni duydukBencede, psikopatça bişey adamı öldürür yaw, yeni çıkmış heralde.
Ben şok
Ayyyyyyyyyy cooooookkkk romantikkkkk
Adamın üstüne atlayıp ortalığın kan gölüne dönmesimi romantik ?
Boyle konuya oyle cevap (tariz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?