Eşim benim yüzümden karakolluk oldu

Kocanız neden muştayla geziyor ben onu anlayamadım. Çok mu kavgacı biri. Umarım size vurmuyordur
Muşta ne bilmiyordum netten baktım şok oldum
Serserilerde olur bence bu
Konu sahibi kızacak ama burda sorsun kaç kişinin kocasında var bundan acaba ?

Tayti pantolon niyetine giyenler var ... Igrenc..... Kilotlu corapla cikmis gibi..... Ki bu sizin karariniz. Ama madem o kadar piskopat bir kocaniz var sizde dikkatli olun.

Sen kahvenin önünden geçiyordun, sana laf attılar, tam o sırada eşinle karşılaştın, eşin muştayla sana laf atanlara daldı. Tesadüfler zinciri. İlginç...

bu aydınlanmış halin mı?

off çok itici bir eşin var,ülkücü(düşüncesini kavga etmeden de yaşayabilir o yüzden yazdım yalnış anlaşılma olmasın),bıçaklı,muştalı,kavgacı...Gerçekten soruyorum kendinı bu adamın yanında kötü hissetmiyor musun? Mutlu musun böyle biriyle,nasıl çocuk yapıp bununla büyüteceksin günah değil mi yavruna.Ne olur çocuk yapmadan önce iyi düşün eşin olacak bu adam kendini düzeltsın..Düzeltebilirse tabi

Ben bu konudan şunu anladım ve iki bayaninda kocalrinn bu durmlarindan gayet zevk aldığı anlasilior birincisi Koçani taniyosn adam seni uyarms ve sürekli hep böyle demen zaten itici üstüne ustlk bulundugu grubu gururla sunar gibi buraya zikretmen ayrı bir iticilik diğer bir bayanda eşinin sürekli s.....la gezdigini böyle bi durumda oldrblcni soylyr yazık ya bu millet nereye gidiyor eşler böyle düşünür böyle yaparsa adamlar gururla şiddet uygular

İlk evlendigim yıllarda esimin özel esyaları arasında bende muşta bulmusdum. Hemen attım. Manyak bunlar ya...
Sana da sabır dilıyorum konu sahibi
Esin ve senın iyiligin tasınmanız iyi olur

Valla içimden tacizcilere oh olsun dedim. Eğer medenice gidip tacizcileri şikayet etselerdi hiç bir sonuç çıkmıycaktı. O zaman herkes kendi adaleti sağlasın böyle şey mi olu diyebilirsiniz. Ancak sözkonusu olan şey taciz. bunun büyüğü küçüğü olmaz. bu gün laf atarlar, yarın tecavüz ederler. Ne ceza alırlar hiçbir şey..

Burdaki yorumlar daha acaip geldi bana. Hani haberlerde kadına çocuklara tecavüz edildiğini, öldürüldüğünü duyduğumuzda hepimiz şiddet yanlısı oluveririz, Assınlar organını kessinler gözlerini oysunlar. Değil mi? Ben konu sahibinin eşinin yaptığında da bir fark görmüyorum. Kendi cezasını kendi vermiş adam. Konu sahibi için de tek dileğim; umarım bu tacizci hanzoların yüzünden daha da kısıtlanarak yaşamazsınız..

Öfkesine sahip çıkamayan adamı ben adamdan saymam ,
çok zor kısıtlaması o taytı,
asıl sorunu kıskançlık çok kıskanç eşlerin güven sorunu varmış
onu konuşmanız gerek , böyle millete dalacaksa işiniz var bu adamla yarın bebeğin olduğunda hapise düşürse sen yalnız başına mı kalacaksın ? Adam aklını başına almayı becersin öfke ,kıskançık patlamaları devam ederse bence bir psikoloğa yönlendir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…