Esim benimi aldatıyo? :(

Konusma tarzları yanlıs zaten. Bana bi msj atmıyoda kadına günaydın diye yavşıyo leylaaaaa diyo ne alaka yaniii. İnanmıyom diye ben suclu oldum simdi. Bosanalım ozman diyo

Bu mesajlar size ne ifade ettiyse o.yeminlere inanmayin.
Bu numarayi yaz ne demek.gizlemek demek.
Aldatmak anlayisiniz ne bilmiyorum ama flort cilve var ki bana bu aldatmaktir.

Bnde oyle dsündüm içim hiç rahat değil bu yüzden.((

Samimi olmasalar bu kadar yüz göz olmazlardı kendıni kandırma bence. Hakkına dusen neyse onu alsın bosanmasan bile içinde hep bir şüphe kalacak. Şüphe ile yaşamak daha kötüdür eminim

İnannma!!!! Bi işler dönüyor bariz belli o kadını arayıp öyle güzel seyler yaz ki görsün edepsiZ

Üzülmeni istemem ama kocan yengenin arkadaşıyla bariz flörtleşiyor. Ki aldatmak kavrami sadece yatakta basmak anlamina gelmiyor. Aldatayazmış daha uygun galiba senin sorununa. Tehlike çanları çalıyor soyliyim. Kocana o kadından rahatsiz oldugunu açık ve net bir dille soyle. Gorusmeyi kessinler. Ayrıca bu mesajlari sakla.

Sizin evliliğiniz sanırım bu olaydan önce bitmiş. Bu da son noktası olmuş. Çocuğunuz da çok küçükmüş sana verirler tabiki.

Aldatmayi bilmem ama bildigin fingirdesiyor bunlar

Okadar yeminler ettiki.. Ben bi art niyetle konusmadım diyo hersey diyo nasıl davrancam bilmiyorum. Kadınlada konusmuslugumuz vardı dertlesirdik. Oda ole bse yok benim konusmam oyle diyo

Yav he he, ondan diğerine yaz bunu sil demiş. Az daha konuşsalar flört edecekler. Lisedeyken falan hoşlandıklarımızla böyle konuşurduk biz...

Cilveli konusmalar ve gereksiz samimiyet icinde olurlar.Sonrada aldatmadim diye aciklama zorunda kalirlar tabi inandirabilirlerse.Aldatma yoksa bile meyil var.

Okadar yeminler ettiki.. Ben bi art niyetle konusmadım diyo hersey diyo nasıl davrancam bilmiyorum. Kadınlada konusmuslugumuz vardı dertlesirdik. Oda ole bse yok benim konusmam oyle diyo
evli bir adam başka bir kadinla dertlesemez. biriyle dertlesmek istese karısıyla dertlesir. devam ederse bu olaylar daha farkli yerlere gelir

Basbayı bi halt yiyolar yemin etti diye mi inanmak istiyorsun? Her yemin edene güvenilmiyor bu devirde. Yaşadım çünkü. İnanma.

Leylacım? Bu numarayı sil ötekine yaz ?
Aldatma yoksa bile meyil var. Siz istememenize rağmen görüşmeye devam etme niyeti var yoksa mesaj
Leyla hanım lütfen numaralarımı silin ve bir daha mesaj atmayın şeklinde olurdu

Ben yemine inanmam. Inananlara da şaşırıyorum. Yemin etmekten kolay ne var. Yalan söyleyen, gizli saklı iş çeviren adam yalan yere yemin de eder.

Diğer taraftan görüşmesini istemediğiniz biri var ve ona farklı telefondan iletişime geçmeyi öneriyor. Açık değil mi? Adı ne olursa olsun, doğru bir davranış değil.

Son düzenleme:
suçunu örtmek için sana hakaret ediyor zataen.. yanlış anlaşılmayacak bir durum yok kusura bakmsın.. konuşmak zorunda mı ki diğer hattı veriyor? kestirip atamadıgına göre vazgeçemiyor..buluşma yeri falan mı soruyo acep?
seni kısmıda özledim falan herhaalde kadında cilveli ya kimii diye sormuştur. yani asla masum değiller ama bekle koz alman lazım bir süre takip et kanıt delil topla ki inkar edemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…