Esim benimi aldatıyo? :(

Tesekkürler ederim canım

Yemine cok inanan biriyim. Emin olamıyorum msajlarda detay yoktu neyin neye göre yazıldıgı anlasılmıyodusilinmiş bazıları. Anlamsız duruyodu msajlar

Detay yok, o da Allahın sevgili kulusunda ondan
Eminim tüm mesajları okusan kaldıramazdın
Kaldı ki bu kadarı dahi ne münasebet?
Yengeyede aç konuyu
Size yakalanmış olmayı bile flört adrenalini yapmışlar keyif almışlar
Bu kadar mı arsızlar pes doğrusu

Yeminine çok inanmanızda nedense yeminlere çok ihtiyaç duyulduğunu düşündürdü bana
Yani hep mi yemin ettirecek durumlar yaşanıyor
Hep mi şüphe içine düşülüyor

Yalan söylüyor bu kadar tesadüf olmaz bence bunların aralarinda bisi var tam olarak aldatmamis ama karsilikli bı ilgi var ve böyle giderse devamı gelecek bence senin esininde kası gözü oynuyo kadininda ne diyim ben senin yerinde olsam guvenmezdim ama

Mesajlar bana normal gelmedi. Mesafe yok bi kere. Yani aldatmanin bi tık oncesi gibi...
Caktırmadan İzlemeye alirdim ben olsam.

Korktu çünkü.. Kendinden emin olsa böyle telaşa kapılır mi?
Sen de ona deseydin mesajlasmaya devam ederseniz neler olacağını görürsünüz diye

"Günaydın günaydın" lar , "Leylacim" sen bu numarayı kaydetler falan ??? Noluyoruz yani hayırdır demeniz lazım ki kadının da rahatlığı gözümden kaçmadı. Hala size yakın olmaya çalışıyor hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor resmen suçunu biliyor da üzerini örtmek için.. yemezler !! siz kimsiniz ya KİM? Siz nesiniz ki beni salak yerine koyuyorsunuz o ufacik beyinlerinizle aşağılık zavallılar diyeceksiniz. Kusura bakmayın çok sinirlendim

Esim yemine inanıcagmı biliyo. Bana ettiriyo bise ogrenmek istediğinde. Benle yalan yemin etmem inanclıyım kendime göre. Buyüzden etmiş olabilir. Kurana elde bassa güvenmemki artık. Sinek küçük ama migde bulandırır

İste o msajların hepsini art niyetsiz yazdıgını söylüyo, hoslanma gibi bise yok diyo.

He he sende inanmış gibi yap yemine.niye diğer no yü sil burdan yaz demiş gizli saklı yapmasa öyle yapmazdı gözünün önünde konuşurdu belli ki aldatiliyorsun bence canım kusura bakma kadında nazlanmiş yani geç bu ayakları uyanık ol walla ben asla inanmıyorum kocama mesela

Yalan yere o kadar yemin eden insanlar gördüm ki, hatta yalan söylediğine yüzde yüz emin olduğum birisi (gozlerimle görmüstüm) “Allah carpsin” “valla bak yemin ederim her seyin uzerine” demisti. Artik yeminlere bile güven kalmadi. Esinizin ve karsi tarafin mesajları bana cok samimi geldi, bana göre normal bir durum degil.. Bence caktirmadan biraz daha izleyin illa öyle bir sey varsa fire verecektir

Korktu çünkü.. Kendinden emin olsa böyle telaşa kapılır mi?
Sen de ona deseydin mesajlasmaya devam ederseniz neler olacağını görürsünüz diye
Bence sen de deki devam ederseniz ikinizi de mahkemeye verip tazminat açarım yani kadına bak bi de sana seni gırtlak larim demiş ben olsam derim ki bence sen gözüme görünme paramparça ederim seni derdim walla kadına bak ya ben sinirlendim yemin ederim pişkinlige bak...

Aynen katılıyorum kardeşim sonuna kadar

birbirlerine yürüyorlar resmen.. ne diye diğer numarayı veriyor eşin? meyili var şimdilik birşey yok ama olacak!!! yeminleri de buna istinaden sakın kanma

Tüm sayfaları okumadım.. Sadece konu sahibinin konu başında attığı mesajlaşmaları gördüm.. O bana yetti zaten.. Eşimin böyle bir mesajını görsem paralarım onu.. Resmen flört bu.. Unuttun beni nedir ya? Niye hatırlasın? Ayrıca ne paylaştın ki unuttun beni diyor? Önce eşime dünyayı dar eder sonra da o kadına nerde durması gerektiğini öğretirim..! Vallahi erkek suçludur elbette ama o kadın da bilmiyor mu ki bu adam evli?

Kadın hoppa bir kadın belli ki, ''ay ay ay, küserim bak.'' ne yani? Üçüncü sınıf Türk komedi dizilerindeki hafif kadın repliği. Eşinizin niyeti de aldatmak mıydı bilemiyorum ama heyecan aradığı aşikar. Üstelik yalan da söylemiş. Size numarayı sildim deyip iş telefonundan görüşmeye devam etmesi riyakarlık. Madem o kadar masum bir dostluktu bu kişisel telefonundan numarayı silmeyip size izah etseydi yakın arkadaş olduklarını. Çok abuk, çok yalan. Bariz flört var burada. Tarafların yeminlerine de beyanlarına da inanmayın. Eşinizin ilk flörtüyse gözünü korkutun ama bir şans daha verin. Bu ayakları yemediğinizi kesinlikle bilsin. Çocuk mu kandırıyorlar ya, iyi niyetmiş, peh...

Bilemicem aldatmış gibi geldi.
Leylacım diğer hatta yaz demesi. Kadınında aynı şekilde ne bu yoğunluk demesi filan garibime gitti bilmiyorum. Sanki aralarında birşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…