Esim benimi aldatıyo? :(

adamın gözü dışarıda arayıştaydı muhtemelen ilk bulduguna yapıştı. seninle alaksı yok bu kadın olmasa başkası olacak çünkü adamın gidişatı bu.

Erkektir aldatır diye diye bunları normal hale getirdiler. Eskiden kadınlar baskı altındaydı bu yüzden fazla sıkıntı olmuyordu ama şimdi kadınlar da ahlaksızlıkta özgürler. Evliliğinizi bitirmek istemiyorsanız salağa yatın ve bunun kendiliğinden bitmesi için dua edin. Baskı yapmakla falan bitmez böyle şeyler ve iyice yüz göz olursunuz.

Ne kadar aldatılan kadın var kadının düşmanı yine bir kadın erkeklere ne demeli ne desek az gelir gerçi de leylacim ne ya hayırdır belli ki bı flört var ortada evli bir insan niye başka bir kadınla konuşma gereği duyar Allah bilir bu adam işteyken karısına msj atmiyordur atıyor mu merak ettim hani başka kadınlarla msjlasiyor ya mesela size seni seviyorum diyor mu gün içinde ariyormu

Esin ne zamandır ilgisiz mesela bu önemli bence eğer bu kadınla konustugundan beriyse mutlaka bir yönelme var

O “Leylacım” daki “cım”ı, o cilveli “ay ay ay” ı yedirirdim ben onlara!!

Cocugu sormaya flan arıyo genelde ben arıyorum ama hiç msaj atmaz bana elin karısına yavşaya yavşaya günaydınlar leylaaaa demeler

flört etmişler besbelli...
size karşı ilgisizmiş de..
daha ileri gidecek gibi görünüyor..
çok kızıyorum böyle laubali adamlara ve kadınlara!!! evlisin, çocuğun var, edebinle otur!

O kadınla konuşmak uğruna seni kaybetmeyi göze alıyor. Demekki ona senden daha fazla değer veriyor. Ve o kadınla bir olup resmen senle alay etmişler yakalandık burdan yaz gibi seni tam bi aptal yerine koymuş. Ve sen hala kafam karışık diyorsun.
O kadının ailesiyle konuş kocama msj atıp duruyor de. Onlar icabına bakar.
Kocanada böyle bşeyi affedemeyeceğini söyle boşanmasan bile gözünü Korkut.
Seni hafife alıyorlar dahası alay konusu olmuşun pişman et.

Böyle konulara yorum yazınca vebal almaktan korkuyorum ama duramıyorum da .. eşine çokta inanma..

Esimin ailesi kesinlikle toz kondurmazlar sen büyütüyosun bunda kötü bse yok derler. Yine bi kadına msaj atmıstı kötü degildi ama konusmasını istemedim ailesine söyledim bizim mahalleden o kız konusabilir karısamazsın gibisine imalarda bulundular kötü amacla msaj atmaz dediler. Yinede kv söylesemmi

Esin ne zamandır ilgisiz mesela bu önemli bence eğer bu kadınla konustugundan beriyse mutlaka bir yönelme var
1yıldır tamamen ilgisiz ondan öncede ilgileniyodu arardı beni sevdiğini daha cok hissettirirdi ama özel hayatımızda evlendigimiz ilk günden beri problem hep oldu, sadece kendi ihtiyacını düsündü. Beni iliskiye hazırlamadı ve öpüsmedik biz hiç. Bi öpüp bıraktı sadece

Zina yapmamış. Ama zinaya yaklaşmış. Fark var mi ? YOK !! En azindan benin kitabımda böyle. Allah yardımcınIz olsun. Bu konularda çook hassas ve çok sinirliyimmm.

Bise yapmasalarda istemiyorum bida konusma dediğim kisiye baska numara verip beni kandırmıs oluyo. Bu aldatma sayılmıyo olsa bile bukadarı yakalandık demesi flan bosanmak için yeterlimi((özel hayatımızdaki sorunlar hariç))

Bence mutlaka söyle.. tek başına başa çıkamazsın ztn eşinin korkusu yok senden .. kayınvalidene şikayet ederek deil güzelce söyle boşancam de o zmn seni ciddiye alır.. eşin seni kaybetmeyi göze alıyor . Aldatmak sadece aşkım canım kelimesiyle olmaz . Boşanmasan bile kolay kolay affetme sakın.

Adam kadına iş atmış kadında adama kur yapıyor ikisinin niyeti de kötü

Kv bni sevmiyo bosanalım diye bakarlar zaten

Cocugu sormaya flan arıyo genelde ben arıyorum ama hiç msaj atmaz bana elin karısına yavşaya yavşaya günaydınlar leylaaaa demeler
Bak işte ne desem az gelecek aferin ona bide gitti odaya uyudu dediniz hiç umurunda değil resmen yazıklar olsun

Eşinizin size karşı sevgisi azalmış hiç mi çaba gostermediniz oturup konuşmadiniz eşinizle neyse olan olmuş ne desek boş eğer sizi kaybetmek den korkmuyorsa sizde onu kaybetmek den korkma yin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…