Bnde oyle dsündüm içim hiç rahat değil bu yüzden.((Bilemicem aldatmış gibi geldi.
Leylacım diğer hatta yaz demesi. Kadınında aynı şekilde ne bu yoğunluk demesi filan garibime gitti bilmiyorum. Sanki aralarında birşey var
Ben herseyi yanlıs anlıyomusum takıntılı paranoyakmısımda oyuzden diğerini vermis yine yanlıs anlamim diye. Allah oyle getirir karsıma işte... Maalesef yakalandık diyo bide esim kadına. Bi msajdada 'yer' yazmıs birindede 'seni' yazmıs ne demek bunlar yani kim ne yiyo..birbirlerine yürüyorlar resmen.. ne diye diğer numarayı veriyor eşin? meyili var şimdilik birşey yok ama olacak!!! yeminleri de buna istinaden sakın kanma
Sifreli konusmus iste kart zampara guvenme sakin tabiki inkar edicek kabul edicek kadar baba yurekli olsaydi hic yapmazdi zatenBen herseyi yanlıs anlıyomusum takıntılı paranoyakmısımda oyuzden diğerini vermis yine yanlıs anlamim diye. Allah oyle getirir karsıma işte... Maalesef yakalandık diyo bide esim kadına. Bi msajdada 'yer' yazmıs birindede 'seni' yazmıs ne demek bunlar yani kim ne yiyo..
Dokumanlari iste kimke ne kadar konusmus bak bakalim.Simdi işten gldi yine bu knuyu açtım inanmadıgımı falan söyledim güvenmiyorum bu konusmalarınız cok samimi dedim altında bisey arama ben kötü niyetle konusmadım ne desem inanmıyosun falan diye konu uzadı. Bana yalan söyledin konusmıcam dedin diğer tele yönlendirdin falan dedim oda gülüyo ole bise yok sen. Bosuna kafana takıyosun falan ben yine inanmadıgımı söyledim. Oda e ben napim artık bosanalım biz neyi bekliyonki zaten nedesem inanmıyon bosan ozaman dedi kalktı gitti odaya. Gideli 10dk olmadı horlaması geliyo içeri...
Tek sebep bu degil canım. Esim cok ilgisiz uyuyo ise gidiyo bu böyle sürüp gidiyo. Benimle hiçbi anlamda ilgilenmiyo. Bu olayı ögrenene kadar aramızdaki ilişkiden dolayı bıkmıstım düzelcem dedi düzelmedi dr ilaç werdi kullanmadı bi çabası olmadı. Bosanalım istedim ona söylemedim ima ettim. Simdi o bana dedi zaten güvenmiyosun ben niye defalarca kendimi yorim bosanalım ozaman dedi kalktı gitti. Kadın mevzusu degil yani sadeceCanım sen kadınla konuşmakla en büyük yanlışı yapmışsın. Kadınla neden konuşuyorsun. Sanki kabul edecek ben senin kocanı ayartıyorum diye. Sana tek tavsiyem bu olayın üstünü ört. Ama nasıl? Kocanı seviyorsan, canım seni seviyorum biliyorsun ne kadar kıskanıyorum böyle bir şey görünce de deliye döndüm senin hakkında böyle düşündüğüm için özür dilerim de ve vicdan azabına bırak onu. Ama olayı uzatarak eşini o kadına itme. Böyle kadınlar bu durumları acıtosyona döküp bak karın bana nelerr dedi diyip gururlu ayağına yatıp planlarının 2. Kısmını tamamlıyorlar. Ve o kadınla asla muhatap olma
Bu kadinin cekindigi korktugu biri falan yok mu ?Tek sebep bu degil canım. Esim cok ilgisiz uyuyo ise gidiyo bu böyle sürüp gidiyo. Benimle hiçbi anlamda ilgilenmiyo. Bu olayı ögrenene kadar aramızdaki ilişkiden dolayı bıkmıstım düzelcem dedi düzelmedi dr ilaç werdi kullanmadı bi çabası olmadı. Bosanalım istedim ona söylemedim ima ettim. Simdi o bana dedi zaten güvenmiyosun ben niye defalarca kendimi yorim bosanalım ozaman dedi kalktı gitti. Kadın mevzusu degil yani sadece
Arastırdım ama cıkmıyomus savcılık kararıDokumanlari iste kimke ne kadar konusmus bak bakalim.
Bildigin zeytinyagi gibi uste cikmaya calisyor.
Sevgilisi var ama ben tanımıyorum.Bu kadinin cekindigi korktugu biri falan yok mu ?
Evet gereksiz bi samimiyet var ortada. Kadın yapsa adı baska bise olur.Resmen diğer numaramı sil diyor yahu.
Leylacım nedir ne bu samimiyet? Ahmetcim diye tabir ettiğiniz birisi olursa ne düşünür eş kişisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?