Eşim Benimle Aynı Odada Yatmıyor?

cinsel bir sorunu yok arkadaşlar..belki de benden soğumuştur bu olabilir ama ben bununla nasıl başedebilirm ki bilmiyorum çok ağır ve çok acı.

cinsellikle ilgili bir sorun gibi geldi bana
eşinize sormadınız mı neden ayrı yatmak istiyormuş?
ağlayarak sorun çözülmez canım
sor adamın derdi tasası neymiş

Derdini şımarıklık olark görüyorum ben.Çok ilgi gösterdim ona ailesi de çok üstüne düşüp pohpohluyorçBilmiyorum belki de ona cinsel istek veremiyorumdur.ama anlatmadığım başka bir şey yok inanaın hiç bir şey sebeb yokken gidip başka odada yattı bana sırf acı çektirmek içinde yapmış olabilir.Zaten bir sebebinin olmamasıda en çıldırtıcı olanı:

tabi canım haklısın. Rahatlık açısından yalnız uyumaya alıskın desem 3 gündür yapıyor diyorsunuz. Uykuda dıs gıcırdatma,konusma vs sorunlar var mı diye sorucam ama yine aynı kapıya cıkıcak o zaman önceden de yatmazdı diye düşünüyorum. Vala ne diceğimi bilemedim canım benim

cinsellikle ilgili bir sorun gibi geldi bana
eşinize sormadınız mı neden ayrı yatmak istiyormuş?
ağlayarak sorun çözülmez canım
sor adamın derdi tasası neymiş

bencede cinsel sorun

bence bir kışkırtın onu, bakalım cinsel sorunu varmı yokmu, sonra kendi odanıza gidip yatın, sadece kontrol amaçlı yaptım diyin
oda görsün nasılmış

İnanın konu sadece bu sebeb olsa üstüne gidip düzeltmeye çalışırdım ama sadece durup duruken ben yatmaya gidiyorum diyip başka odaya geçiyor ben tek sebeb olarak beni üzme isteiğini görüyorum.

evli bir çift nereye kadar ayrı odalarda yatabiliirki canım
bunu eşinle konuş ciddi anlamda
bir hastalığı falan varsa hekime gitsin
ayrı yatmakta neyin nesi yahu
bizde ilk evlendiğimiz hafta uyuyamadık
alışana kadar sıkıntı oldu uykusuz kaldık ama
hiç bir zman ayrı yatma mevzusu geçmedi
sizinki ise sebepsiz hiçbir gerekçeside yok
bu konuda sessiz kalma canım
bakalım altından ne çıkacaak

İnanın konu sadece bu sebeb olsa üstüne gidip düzeltmeye çalışırdım ama sadece durup duruken ben yatmaya gidiyorum diyip başka odaya geçiyor ben tek sebeb olarak beni üzme isteiğini görüyorum.

sen onun yattığı odaya git bakalım nasıl tepki verecek

yatmaya gidiyorum diye pc başında zaman geçiiriyo olmasın
kontrol ediyor musunuz gerçekten uyuyor mu

sanki bu olayın bir öncesi varmış gibi sanki size birşeylerin cezasını veriyo.normal bir erkek seni bırakmam deyip,gündüz çok iyi olup neden gece ayrı yatsın bu mantığa aykırı

Dün mesela beraber yattığımız yatak odasına geldi böyle sarılıyor falan ama sanki böyle sadaka veriri gibi bana odana gitceksen git sadakana da sana da ihtiyacım yok dedim. Yani sanki çok nimetten sayıyor beninle aynı odada yatmayı bile bana çok görüyor.

benim eşim bazen oturma odasında tv karşısında uyuya kalıyordu sabaha kadar
sonra ona birşey yaptım pişman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…