• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Benimle Aynı Odada Yatmıyor?

bencede ağlayarak sorun çözülmez
bugün bu konuyu detaylıca konusun
yine başka odaya giderse
git bi güzel giyin süslen yanına uzan
o zaman ne yapacak

Merhametiniz başınıza bela olucak emin olun . . .
Siz böyle herşeyine tamam derseniz daha çok ağlarsınız . Eşinizin yaptığı çok büyük terbiyesizlik
Sebep yokken yatakları ayırmakta neyin nesi .Nerden buluyor bu cesareti .Bi kendinize sorun bence .!
Eğer ağlamamak yanlız yatmak istemiyorsanız sorununzu ağlayıp sızlamadan merhametli görünüşünüzü kenara atarak eşinize dile getirin
Baktınız olmuyorsada zorlamayın .Bugün yatağını ayırmak isteyen üzgünüm ama yarında gönlünü ayırır

benim aklıma pek iyi şeyler gelmedi aslında..
sanki bi şuç işlemişte
böyle yaparak örf pas etmeye çalışıyo gibi...
bnce o gitmedensen git diğer odaya hiçte umursamaz gibi davran
asla karşşısında ağlama..
ona muhtaç gibi gözükme

Son düzenleme:
bence konu böyle anlatıldığı gibi değil. hem örnek gösterilen bi çiftsiniz hemde sen kocan ayrı odada yattığı için kavga ettiğinizde adam babanı arıyor gelin alın diye. bu nasıl bi çift yaa... herkes kavga eder evlilik bu ama kimse arayıpta gelin alın demez dediysede bu öyle basit bi nedenden dolayı olamaz. sen niye ayrı odada yatıyorsun diye hesap soruyorsun haklı olarak tabi bu da senin aileni arıyor ne cesaret yaaa

ailenize telefon edip alın bunu bana neler cektirdi
deyip odasını ayıran bir adam
dışardan parmakla gösterilen çift
hiçbir sorunumuz yok diyen konu sahibi
bence sizin burda anlatmadığınız birtakım olaylar var
tek taraflı anlattınız olayı bunun mutlaka öncesi var
bunu tetikleyen bir olay ıolduğunu düşünüyorum

Canım sende eşin -yatmaya gidiyorum- deyince yanına git..bende burda uyuyacağım de yat yanına uyu..:127:

sanki bişeyler eksik anlatılıyor gibi, adam şizofren bile olsa böyle davranmasının bir sebebi vardır.

Sorunu sadece kendinde ara! Adam senden neler çekmiş tamam kadınlar kulübü burası ama bu yüzden seni korumaz hiçkimse adam bukadar senden çektiyse dertliyse babanı arayabilecek kadar dayanılmaz hale geldiyse olaylar nasıl sorunun yok? Aynaya bak dolabına bak giyin makyajını yap saçını boyat ne bilim bi değişim yarat kendinde:82:

Back
X