• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Benimle Aynı Odada Yatmıyor?

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

konu sahibi arkadaş için üzgünüm ama bencede önceden bazı proplemleri varmış gibi geldi bana .bence akşam hiç birşey yokmuş gibi davransın sonra eşi yatmaya gidince o da gitsin onun yanına yatsın bakalım ne tepki vericek.

arkadaşlar yorumlarınız beni çok güldürdü:1::1:allah da sizi güldürsün:1::1::1:

süpersim saram :52:

bu konu benim kafamı karıştırdı
hiçkimse durup dururken böyle birşey yapmazki
hem normalde bu bayanların uyguladığı bir taktik, yatakları ayırmak

En sinir olduğum insan tiplerinden biri; en ufak bir problemde kadının/kocanın ailesini arayıp yetiştiren, adeta bakın yetiştirdiğiniz evlada der gibi aileyi ezmeye çalışan tipler.

Ve bunu genellikle erkekler yapıyor.

Aptal herif sen iki gün sonra karınla iyi olacaksın da o insanların yüzüne nasıl bakacaksın?

Yatak ayırma olayına gelince , inşaallah arkasından başka kadın durumları çıkmaz.

ya açıkçası onla yatmamak bir kadına verilebilecek en kötü ceza, tahammül edilemez bişey ama ben daha çok hemen babanıza yetiştirmesine takıldım

ben de dün gece yaz tatilimi eşimin ailesinin yanında tüketmek istemediğim için eşimle tartıştım ve balkona gittim yatak açtım yattım(hamile olduğum için serin yer arıyorum o nedenle balkon). eşim de bana çok kızgındı. sonra biraz tv izledi ve geldi yanma yattı ben sensiz uyuyamam dedi. sarıldık uyuduk. eşim başka odaya gitse ben peşinden giderim. ben gitsem o gelir. hiç ayrı yatmayız. bence sen de git eşine sarıl ondan bekleme.

bir de eşin beniş kızınız çok bıktırdı demiş . bu ne demek? demek ki basit bir kavgadan fazlası var olayın içinde. belki de zincirleme devam etmiştir kavgalar adamın son durumudur bu oda ayırma. ben yine de sizin gidip onun yanına yatmanızı tavsiye ederim. bence işe yarar. nereye gitse takip edin. sabaha kadar ağlayacağınıza kocanızın koynunda mışıl mışıl uyursunuz.. bir de meseleler ayrı odalarda konuşmadan halledilmez. oturun konuşun dertleşin. birbirinizi anlayacaksınızdır bir yerden sonra. benden bu kadar.

Şiddet, hakaret, aileye karşı küçük düşürme, aşağılama, ve özür dileyip sonra hiç bir şey olmamış gibi aynı şeyi yapma...
Tüm bunlara tepki göstermemekle merhamet arasında nasıl bir bağ var?

bu yüzden mi babanı aradı........... örtmenim ayşe benim saçımı çekti der gibi:27::27:

yaşlar kaç

resmen 15 yaşında gibi hareket etmiş

yatmazsa yatmasın, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı:47:

belki sen üstüne düştükçe seni kızdırmak için yapıyo

niye tutupta bunun için kavga ediyosun ki

ballandıra ballandıra deki, ooohhhh mis gibi uyumuş koca yatakta döne döne

bırak o bel fıtığı olsun kanepede
:27::27:

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: iiz
Peki yatmaya gidiyorum dedi gitti ayrı odaya siz onun yanına gidip yatmayı denediniz mi? O benim yanıma gelmiyorsa ben gideyim bari deyip. Birçok arkadaşın dediği gibi cinsel bir problem olabileceği akla geliyor. Ereksiyon problemi yaşıyor olabilir eğer sizinle beraber yatarsa cinsel birliktelik düşüncesiyle bundan kaçıyor olabilir. Kimi erkekler eşinden değil cinsellikten de soğuyabiliyor. Siz bir ilişki istemeyin diye bu durumdan uzaklaşmak içinde bunu kullanıyor olabilir. Bunlar değilse son zamanlarda neler yaşadınız bir hafızanızı yoklayın. Eşiniz herhangi bir şeye üzüldü mü bir tartışma yaşadınız mı? Sadece başka yerde yatma olayına takılıp kimi zaman arka planı göremeyebiliyoruz. Eşinizi çok sık boğaz etmeden eşlerin aynı yatakta yatması gerektiğini düşünüyorum bir problem mi var benim bilmediğim, senle uyumayı özledim gibi nazik ifadelerle iletişim kurmayı deneyin. Neden benden ayrı yatıyorsun gibi bir soru daha doğrusu neden kelimesi içeren cümleler siz iyi niyetli bile olsanız karşıdakini suçlar nitelikte bir ifade taşır ve eşinizin savunma mekanizmasını harekete geçirir bu sebeple tartışma ortamı oluşur ve durum gerilebilir. Eşiniz sizden habersiz ailesiyle görüşüp dediğiniz gibi ailesi sizi kötülüyor olabilir mi bu durum eşinizde kafa karışıklığı da oluşturmuş olabilir. Nasıl davranmanız gerektiği problemin ne olduğuna bağlı bir durum. Dediğim gibi nazikçe davranıp suçlama içeren ifadelerden kaçınarak durumu öğrenmeye çalışın ki daha üzülecek şeyler ortaya çıkmasın.

Son düzenleme:
İnsanın eşiyle aynı odada yatması ya da yatmaması için cinsellik olması gerekmiyor ki.
Yani cinsel bir sorunu olsa bile insan eşiyle aynı yatakta neden yatmak istemez ki.
Ve bu cinsel sorun 3 günde mi çıktı, olsa anlardınız heralde şimdiye kadar.
Hiç birşey demeden başka oda da yatmasının mutlaka bir nedeni vardır kendince.
Nedenini öğrenmek için son bir hamle yapıp açık açık konuşun bence.
Yok bir sonuca varamıyorsanız da bu yüzden de boşanılır kusura bakmasın.

Bir yerde dikkatimi çekti,demişsiniz ki çok üstüne düştüm ondan böyle oldu,ailesi de çok şımartıyor vs vs.Bence çok ilgi alaka da insanı bunaltır ve şımartır.Hele hele kişi bu sevgiyi ve ilgiyi hak edecek ve hazmedecek kadar erdemli değilse hepten poposu tavana vurur.En güzeli kaçan kovalanır taktiğini uygulayın (evlilikte dahi işe yarar emin ol) Onu önemsemez görünün,bu durumu takmıyor gibi davranın.Bu akşamda siz iyi geceler diyip tek yorum yapmadan hatta gülerek odanıza gidin mışıl mışık uyuyun.O içeride kendisini yesin bu kadın beni artık sallamıyor diye uykuları kaçsın.Verdiklerinizi geri alın ki kıymetini anlasın (aşırı sevgi,ilgi alaka gibi mesela) Bunlarda işe yaramazsa daha çocuk filan yokken (yok dimi söz etmemişsini de hiç) yol verin gitsin cehenneme kadar yolun var diyin en güzeli...

Eşinin seninle aynı yatakta uyumaması, hatta odaları bile ayırmış olması sorunun kendisi değil, asıl sorunun yol açtığı sonuçlardan biri sadece.
Yarın öbür gün "birlikte duş almayalım, ben yalnız yıkanıcam", "ben tek başıma gezicem, sen de arkadaşlarınla gez" gibi seni üzecek başka sonuçları da olabilir o asıl sorununuzun.

Hadi 1 gece herhangi bir sebepten ayrı yatmak istedi diyelim.. Hadi var bir sebebi diyelim..
Aileni arayıp "alın bunu istemiyorum" demek nedir, asıl buna takılmalısın..

Kendi ailesinin sana karşı olumsuz tavırlarından ziyade, senin ailenin ilgisiz tavırlarından besleniyor bence eşin.
Babanın bilet bulamamsı ne demek, biri arayıp "al kızını" diyor. Ertesi gün de mi bulamadı bilet, ya daha sonraki gün?
Tamam gelip yuvanızı dağıtsın dmeiyorum, ama bir gelsin görünsün.
Arkanda dursun, eşine bunu hissettirsin..
Bunu yapmazsa ve sen de "alın bunu" gibi bir saçmalığı böyle kolay affedersen adam bu hareketlerin arkasını getirme arsızlığında bulunabilir, şaşırmamalısın.

Çocuk var mı?
Maddi sıkıntılar var mı?
Sen çalışıyor musun?
Cinsel hayatınızda sorun var mı?

İnsanın eşiyle aynı odada yatması ya da yatmaması için cinsellik olması gerekmiyor ki.
Yani cinsel bir sorunu olsa bile insan eşiyle aynı yatakta neden yatmak istemez ki.
Ve bu cinsel sorun 3 günde mi çıktı, olsa anlardınız heralde şimdiye kadar.
Hiç birşey demeden başka oda da yatmasının mutlaka bir nedeni vardır kendince.
Nedenini öğrenmek için son bir hamle yapıp açık açık konuşun bence.
Yok bir sonuca varamıyorsanız da bu yüzden de boşanılır kusura bakmasın.

kesinikle ya bizim toplumda nedense çok önemseniyo bu

cinsellikle hele hiç alakası yok, sex sadece gece ve yataktamı yapılıyo ayol:27::27:

valla benimki kendiliğinden ayrı yatsa, ne güzel olur, yanıma üç beş yastık alır, bebekleri destekledikleri gibi yastıkları kendime destekler, mis gibi uyurum, zaten deli yatıyorum sığışamıyoz
:27::27:

Son düzenleme:
iyide babaciginizin gururunu dusunmuyormusunuz?

32 yasindaki kizini basindan atmak isteyen damatindan telefon aliyor
ve siz onu hemen affediyorsunuz
gurur yapiyorsunuz sizinle neden ayni yatakta yatmak istemedigini
sormayarak
dogal hakkiniz degilmi sormak?
ustelik size siddet uygulamis
asagilamis bir insana bu kadar tolerans gosterilmez

Back
X