kızlar konu uzuyo ama konuyu açan arkadaş piyasada yooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
daha önce biri daha yazmıştı bu konuya benzer birşey..eşi test yaptırmaya yanaşmıyordu sonra yaptırdı ve testesteron değeri düşük çıkmıştı.ilaç kullanmaya başlamış ve düzelmeye başlamıştı..
. gece yatağımıza gittik başını yastığa koymasıyla horlaması bir oldu. aradan 2-3 dakika geçti geçmedi derken sayıklamaya başladı. "gidiyoruz" dedi. bende nereye gidiyoruz diye sordum. "otobüsteyiz, tatile gidiyoruz" dedi. aaa öylemi dedim. bir anda gözlerini açtı. ne dedin dedi. bir şey demedim dedim. suratını astı ve hemen gözlerini kapatt. bende "içeride gayet uyanıktın,ne güzel yatağa girer girmez hemen uyudun dedim.bir anda tepki verdi demek istiyorsun sen filan dedi. kalktı yüzünü yıkamaya gitti. sonra gelip yatağa oturdu. uyumayacağım dedi. ben anlamadım ne olduğunu. ben kötü bir şey söylememiştimki... Neler oluyor böyle bize anlayamıyorum arkadaşlar...
mrb kardeşim umrım bu msjı okursun çünkü aynı konuda müzdalibiz.sırf bu konu için açmıştım bu sayfayı çok şaşırdım ben 2,5aydır evliyim ama cinsellik anlamında hiç yeni evli gibi değiliz.haftada 1 kere o da görev gibi.bende dün öğrendim ben işteyken internetten bikaç kere işini görmüş.bende ne yapacağımı bilmiyorum üstelik biz 6 yıldır çıkıyoruz ve daha önce böyle değildi
aynı sorunları bende yaşıyorum.fakat anlamaya çalışıyorum.ne kadarda eşide olsam iş sorunlarını benimle paylaşamıyor mesela.sırf beni üzmemek için.bende zamana bıraktım kendine gelmesini bekliyorum.
arkadasım bende de aynı dert var hatta benımkı zorlamayla da yapmıyor bır ay oldu hala tık yok, bır ıkı sarılıp koklasıyoruz o kadar... Ne zaman ıstedımse ya uykum var, ya sırası dıll ya da yarın ıs var banyo yaparsam kalkamam dıyor!!! hep gezelım, tozalım baska seyler yapalım aklı oralardahafta sonlarını ıple cekıyorum bıseyler olursa dıye evde sıkılıyor, ne yapsak dıye gezınıp duruyor, cılve ya da seksı gıyınmek fılan vız gelıyor 3-4 haftadır hep ertelıyor nasıl duruyor anlamıyorum... ne yapacagımı ben de sasırdım artık ısrar etmek ıstemıyorum artık zaten yapmıyor, ustune cıksam dur ya ne yapıyorsun dıyor ya da sarılıyor bır muddet bakıyorum kalkmamı beklıyor artık bende uzaklasıyorum bu sefer de nıye boyle soguksun (yanı sarılmıyorsun, opmuyorsun demek ıstıyor cınsel ılıskıden bahsetmıyor) dıyor... kendı halıne bıraktım daha beter oldu hıc aklına gelmıyor bıle ıcınden cıkamıyorum artık sıkıldım bu durumdan konusmakla da bısey degısmıyor (((((((
Bu arada ben de 2 yıllık evlıyım bır de 15 aylık oglum var ama bastan berı boyleydı!!!
canım uzmana gitmişin sözler vermiş ola bilir belki acıklayamadığı neden ler ola bilir ben sana şunu söyliyeyim bende 7 yılımı bitirmek üzere olan bir kadınım bendede bu tür sorunlar oldu ilk başlarda eşim bana aylarca yaklaşmadı ama onun söylediği hani olurya canım acırsa beni üzer incitirse diye kokmuş ben onunla bunu acıkca konuştum benim bundan canımın yanmadığını böyle anlarda çok mutluluk duyduğumu sakin sakin defalarca anlattım bak senin eşin gizli nette yapmış ben eşimin banyoda bunu yaptığını bildiğim halde tepki göstermedim sakin davrandım onun beklemediği anlarda ben onu baştan cıkardım ben başlattım her şeyi sorun çözüldü şimdi onun böyle bir sorunu yok kalmadı üstelik benim eşim okadar çok ilaç kullanmıştı ki kendisi hastaydı psikolejik rahatsızlık gecirdi düşüne biliyormusun bazen benim kaynanam soruyordu hala olmadımı yapmadınızmı diye ben çok utanıyordum ama o haklıydı çünki oğlu bir hastalık gecirmişti ve bütün aile bunu biliyordu zamanla dediğim gibi bu konuyu aştık ama önce sen destek ve sabır göster bunaltma küçük oyunlar süprizler yap ona sen kışkırt zaman ve mekan dinleme onun sana dokunmasıyla bile mutlu olmayı bil o bunu hissetiği sürece emin ol dağa fazlası gelecek ve bu arada ben bişey itiraf edeyim ben aslında seksten hiç hoşlanmıyorum sevmiyorum ihtiyac bile hissetmiyorum bunu görevmiş gibi düşünmek belki sorun yaratıyordur doğanın kanunu bu ama eşimin sorunlarını aşmak için her şeyi yaptım bebeğide yaptık ama sen sakın acele etme cocuk konusunda bu seferde o var diye olmıycak çünki benim kızım 3 yaşında benle yatıyor adam beni beklerken uyuyor sabah o kalkıp işe giderken ben uyuyor oluyorum bu seferde sen cocuğu çok seviyorsun onla ilgilenmekten bana zaman tanımıyorsun kıskanclığı başlamasın
:1no2:Bizde 10 günde 1 görüşüyoruz ya evleneli daha 6 ay oldu.Bir düzene oturtamadık.Ben çalışıyorum ve sabah çok erken kalktığım için bana kıyamıyormuş o yüzden genelde haftasonlarını tercih ediyor.Çok garip ya dün umdum ama hasta ve yorgundu üstüne varmadım.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?