arkadaşlar o kadar bunaldım ki... o kadar yalnızım ki ... bu konuyu burada yazmaya kadar geldi durumum artık. yaklaşık 2 yıllık evliyim. ilk günden beri eşimle hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı olamadı.ayda bir olduğu zaman kendimi şanslı hissediyorum. eşim o kadar rahatki bu konuda defalarca konuştum onunla. hiç bir sorun olmadığını sadece aklına gelmediğini söylüyor. ama bende bir kadınım. benim de isteklerim ihtiyaçlarım var. aynı evde iki arkadaş gibiyiz.ben düzenli bir cinsel hayatım bir bebeğim olsun istiyorum. çok şey mi istiyorum arkadaşlar... ne olur bana yardım edin...
canım bunu eşinle konuştun mu konuştuysan ne diyor...istediğini ve düzenli olması gerektigini...
benım esımde evlendıgımızın ılk 2 yılı ayda bır kez ılıskıye gırerdı ona o kadar baskı yapardım uyumayı tercıh ederdı ve ısı o kadar yogundu kı her gece kuserdık ama sabah sarılarak uyanmıs bulurduk bırbırımızı ve hamılelık ve dogum nedenıyle ben kendımı cok bırakmıstım esım sureklı ınternet basındaydı ben cok kılo allmıstım sıkıntıdan sureklı yıyordum ve kendıme bakmıyordum daha sonra hırs yaptım ve kılo verdım hergun makyaj yapıp ınternete oturdum ona fırsat vermedım ve cınsellık konusunu hıc acmadım yalnız o ıstedıgı zaman ısteksız davranarak o ıstedıgı ıcın bırlıkte oldun opmedım bıle onu ılıskı sırasında sımdı ısı fazla yogun degıl hafta 1 2 ye cıkardık ınternete gırdıgım zaman delı oluyor ve artık ınternete hıc gırmıyor dıyebılırım hanımlar evlendık dıye kendınızı bırakmayın sureklı bakımlı olun ve kokmamaya ozen gosterın ozellıkle agız ve genıtal bolge erkekler ıcın cok onemlı
bir erkeğin evli olduğu halde hala internete gereksinim duymasını anlayamıyorum..
bir erkeğin evli olduğu halde hala internete gereksinim duymasını anlayamıyorum..
bir bayan ya da bir erkek, evli olduğu halde internete v.s.... gereksinim duyabilir, evlenince bütünümüzle ait olmuyoruz ki, elbette herkesin kendine ait bir iç dünyası devam edicektir. eder de zaten.
bunda hiçbir olumsuzluk görmüyorum. gayet normal.
bir erkeğin evli olduğu halde kitap okumasını anlamıyorum
bir erkeğin evli olduğu halde müzik dinlemesini anlamıyorum
bir erkeğin evli olduğu halde gazete okumasını anlamıyorum
demekle eşdeğer olsa gerek bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?