- 16 Haziran 2008
- 312
- 0
- 116
evet canım çok haklısın. bakımlı olmak çok önemli... bende 1-2 gündür toparladım yeniden kendimi...
cnm ben de okudum aynen anlattığın şekildeki vakaları, bayan çok istemesine rağmen eşi türlü bahanelerle bu konudan sıyrılmaya çalışıyordu. sonunda kadın öğreniyo ki eşi homoseksüel ilişkiden hoşlanıyor. mirmirmirmir cnm sen de uzman bi seksoloğa gitmelisin eşinle bir an önce. belki psikiyatrdan daha yardımcı olur...yani bnmde de dediğim gibi bi erkekte bu tavır hiç normal deil bn bi kitap okumuştum evli iki cift ama birbirlerinden cinsellik adına haberleri bile yok kadın çok istemesine rahmen adam hep burun kırın edio ayda bir bayramdan bayrama oluyomuş nerdeyse sonra kadın onunla çok sert bi şekilde konuşuyo erkekte cinsiyet probleminin olduğunu yani dier kadınlardan ve eşinden tatmin olmadığı gayların onu daha çok tatmin ettikleri ortaya çıkıo ......bu yazıyı okuyunca direk aklıma kitap geldi hadime deil böle bişi söylemek ama senide çok çaresiz gördüm ve paylaşmak istedim ama şunuda bil cnm her insan bir deildir seninkinin başka problemleri olabilir bu herşeyin sonu deil zamnla düzelir ilişkiniz işallah :1hug::1hug::1hug:
canım sen şu durumda bebek olayını falan unut bence.kadın olamadan anne olayım diyorsun.belki zamanla sorunlar daha da şiddetlenecek,zavallı yavruya yazık değil mi? eşin internette neler yapıyor? kadınların resimlerine mi bakıyor yoksa hemcinsleriyle yapılan sekse mi ilgi duyuyor?girdiği siteleri sonradan silmiyorsa bak bence.afrodizyak tarifi falan istemen saçma geldi bana,onu tahrik etmek için elinden geleni yapmışsın zaten.bir erkek eşini beğenmese bile onunla yatar,eşi bakımsız olsa bile onunla yatar,yorgun olsa bile onunla yatar,başkasıyla ilişkisi olsa bile onunla yatar çünkü normal sağlıklı bir erkek en azından ihtiyacını görmek için karısıyla yatar.bence eşin geçmişte bazı tramvalar yaşamış olabilir ve ciddi psikolojik sorunları olabilir,ya da sadece erkeklerden hoşlanıyor seninle de toplumda kendini kamufle etmek için evlenmiş olabilir.bunların cevabını en iyi bir terapist verebilir.eğer terapiste devam etmeye yanaşmıyorsa ve kendisiyle ilgili özel durumları terapiste veya sana açıklamıyorsa bence oturup hayatınızı gözden geçirin,eğer seninle evli kalmaya devam etmek istiyorsa sana neler olup bittiğini anlatmak zorunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?