canım bende hemen hemen aynı sorunla uğraşmaktaydım ama şimdilerde geçti gibi birşey.. interneti yok etmenin bir çözüm olduğuna inanmıyorum çünkü erkeklerin kendilerini tatmin etmeleri için illa internete ihtiyaçları yok.. cd ler var seyredebilecekleri, o bile olmasa hayal güçleri var.. o yüzden interneti kesmeninde bir çözüm olduğuna inanmıyorum.. şöyle birşey yapmayı denesen.. bir gece bir şekilde sen erotik bir film koyup eşini de alıp karşısına geçseniz birlikte izleseniz.. belki bunu seninle birlikte izlemek hoşuna gidecektir.. belki eşinin kafasında bazı fantaziler vardır ama senin kabul etmeyeceğini düşünerek sana yaklaşmıyordur.. bi şekilde bunlara açık olduğunu göstermiş olursun.. birlikte o filmi izlerken o bişeye teşebbüs etmese bile sen edersin.. belki de yaşadığınız en güzel birliktelik olur.. reddedilmek nasıl kötü bi duygudur bilirim. o kadar çok reddedildim ki.. kendimi o kadar çirkin hissettim ki. istenmediğimi düşünüp ne kadar çok ağladığımı bi ben bi de odanın duvarları bilir. ama ben vazgeçmedim istemekten :) o vazgeçti sonunda reddetmekten :) bende çok konustum bu konuları onunla. neden ben varken sanal tatmin. ben içerde yatarken senin burda bunu yapman normal mi. az kavga etmedim bu konuda. ama her bu konuda konustugumda biraz daha uzaklaştı benden. en sonunda bi daha hiç bu konu hakkında konusmamaya karar verdim. kendi kendine bişeyler yaptıgını görsemde bilsem de bilmemezlikten geldim. 20-25 günde 1 olan ilişkimiz 4-5 günde 1 e bazen de 4-5 günde 2 ye indi :) umarım sana da yardımcı olur. bir de bir arkadasımın bana bi tavsiyesi vardı ben hala onu uygulayamadım ama belki sana faydası olur. "sade ol o gün güzel bir duş al sacını aç bir şort giy güzel yemekler hazırla, ona değmeden salın dur önünde, hiç onunla ilgilenmiyomuş gibi kendini göster ama sonra otur yanına kocacım nasılmış bakalım de, bir iki sefer sevdiği şeyleri getir götür önüne, o kadar git başka şeylerle ilgilen göster ama elletme :) ilk önceleri bir süre bu taktiği kullan. sonraları ufaktan ufaktan yanaş sürün ama yanlışlık gibi sanki. arada sırada git sarıl. Hadi sevişelim deme mesela asla. bi öp oh ne çok özlemişim kocamı de o kadar kalk git hemen karsılıgınıda bekleme.dik dur gezin sürekli ama onu tahrık etmek ıcın degıl asla boyle dusunme sen baska bir iş yaparken o bakıp ne guzel karım varmıs benım desın dıye. " demişti arkadaşım bana. umarım işine yarar canım. biraz uzun oldu kusura bakma :)