eşim benimle birlikte olmuyor...

günaydın canım bu ısteksızlıgın altında muhakkak baska sorunlar yatıyor.bence erkekler onore edılmek ıstıyor.hıc bu konuda esınızı tersledınız mı bazı erkekler hassas olabılıyor.kafamçokkarıştı
beraber ic acıcı fılmler falan izleyin:roflol:romantık ortamlar yarat mumlarla süsle masanı falan en sevdigi yemekleri yap özellikle afrodizyak ıcerenjeyyarzor bır durum ıns düzelir canıma.s.

bu afradizyak içeren yiyecekler fındık bal çilek bunlar dışında bildikleriniz varmı arkadaşlar?

eger kı sen bu adamı ıstıyosan sonuna kadar mucadele et mesela bende kırılıyorum esıme bazen ama sarılmak ıstersem sarılıyorum o uyurken ve sabah kalktıgımızda dıyor kı senın bu huyunu cok sevıyorum ozur dılerım bır de ne var bılıyor musun her anlamda kendıne bak bence ben mesela her yerıme kokular surerım her gun yataga gırerken suslenırım dısımı fırcalarım erkege bakımsız halinizi asla gostermeyın hanımlar dogallıktan yanayım dıyen hanımlar var mesela bence her ekek makyajllı kadın sevıyor ve bakımlı asla sızı cırkın bakımsız gormesıne ızın vermeyın

evet çok haklısın canım. ben son 2 haftadır çok bakımsızım. bunun farkındayım. evde uyumsuz uyumsuz pijamalarla dolaşıp durdum son günlerde

jeyyarher ceşit kuruyemis fındık badem ceviz..bıde keçibounuzu ne demiş büyüklerımız bır awuc fındık iyi gelir insanajeyyar

• Biber, cumin, arnavutbiberi gibi baharatlar vücudu ısıtırlar. Bu diyet ısıyı arttıracak baharatlar içermektedir.

KAHVALTI

Birinci seçenek:
Pudra şekerine batırılmış çilek
Taze sıkılmış portakal suyu
Omlet

İkinci seçenek:
Greyfurt üzerine maraşino kirazı
Kızarmış ekmekler üzerinde kırmızı soğanlı, yağsız krem peynirli ve marullu, tütsülenmis somon
Taze çekilmiş kahve

Üçüncü seçenek:
Pankek
Taze kiraz
Greyfurt suyu
Cappuccino

ÖĞLE

Birinci seçenek:
Çilek tutkusu çorbası
Tam tahıllı peynirli kraker
Zeytinyağlı kuşkonmaz salatası
Taze armut

İkinci seçenek:
Nicoise salatası
Tuscan ızgarada sarımsaklı ekmek
Yağsız çikolatalı brovni

Üçüncü seçenek
Fransız ekmeğinden pizza
Zeytin
Fındıklı ve kuruyemişli taze elma dilimleri

AKŞAM

Birinci seçenek:
İstiridye bienvielle
Karışık yeşil salata
Haşlanmış armut

İkinci seçenek:
Enginarlı sotelenmiş tavuk
Parmesanlı sıcak ekmek dilimleri
Yeşil salata
Çikolataya batırılmış taze kiraz, çilek

Üçüncü seçenek:
Tatlı ıstakoz kuyruğu
Ispanak salatası
Sıcak sandviç ekmeği
Düşük kalorili çikolatalı pasta

Yapılması Gerekenler

• Lezzetli, değişik ve belki nadir bulunan yiyecekleri tercih edin.

• Tabaktaki yiyeceklerin afrodizyak sayılan ,enginar, istiridye, çilek ve çikolata olmasına özen gösterin.

Uzak Durulması Gerekenler

• Özellikle geceleri yediğiniz yağlı yiyecekler. Kan akışını sindirim sistemine yönlendikleri ve üreme sisteminden uzaklaştırdıkları için yağın sindirimi uzun zaman alır.

• Çok fazla alkol kulanılması. Az miktarda alındığında alkol rahatlatıcı bir etki yaratırken fazlası uyutucu etki yaratır.

Canım bence şu ara olabildiğince bakımlı ve seksi ol. Güsel bi gecelik giy mesela, öyle dolaş eşinin yanında. Eğer sana bakmıyosa, sen olabildiğince güzelkende ilgilenmiyosa çok özür dilerim ama onda fisiksel bi sorun olabilir gibime gelio.. CADIARZU

evet çok haklısın canım. ben son 2 haftadır çok bakımsızım. bunun farkındayım. evde uyumsuz uyumsuz pijamalarla dolaşıp durdum son günlerde

ablacim ben bekarim ama sana yardimci olmayi o kadar istedim ki, Allah yardimcin olsun. tabi senin bakimli olman gerek ama bu durumdan sakin kendini sorumlu tutma. bi de onceki mesajlardan esinin sanal yollardan tatmin oldugunu ve baska bi mesajdan da boyle aliskanliklarin kolay terkedilmedigini hatirliyorum, bence en onemli sebep bu. sanal yollari kapanirsa gercek hayata donecegini zannediorum, ayrica netle cok hasir nesir insanlarin populariteye ilgileri fazla oluyo yani unlu olsun camurdan olsun diebiliyolar o yuzden cevrende populer biri olursan sanirim ilgisi sana kayar. Allah yardimcin olsun.

Canım bence şu ara olabildiğince bakımlı ve seksi ol. Güsel bi gecelik giy mesela, öyle dolaş eşinin yanında. Eğer sana bakmıyosa, sen olabildiğince güzelkende ilgilenmiyosa çok özür dilerim ama onda fisiksel bi sorun olabilir gibime gelio.. CADIARZU

evet haklısın arkadaşım...........

ablacim ben bekarim ama sana yardimci olmayi o kadar istedim ki, Allah yardimcin olsun. tabi senin bakimli olman gerek ama bu durumdan sakin kendini sorumlu tutma. bi de onceki mesajlardan esinin sanal yollardan tatmin oldugunu ve baska bi mesajdan da boyle aliskanliklarin kolay terkedilmedigini hatirliyorum, bence en onemli sebep bu. sanal yollari kapanirsa gercek hayata donecegini zannediorum, ayrica netle cok hasir nesir insanlarin populariteye ilgileri fazla oluyo yani unlu olsun camurdan olsun diebiliyolar o yuzden cevrende populer biri olursan sanirim ilgisi sana kayar. Allah yardimcin olsun.

güzel bir tespitte bulunmuşsun güzel arkadaşım ama bunu nasıl yapacağım. netten onu nasıl koparacağım bunu bilemiyorum... bu konuda bir fikrin varmı canım

canım uzmana gitmişin sözler vermiş ola bilir belki acıklayamadığı neden ler ola bilir ben sana şunu söyliyeyim bende 7 yılımı bitirmek üzere olan bir kadınım bendede bu tür sorunlar oldu ilk başlarda eşim bana aylarca yaklaşmadı ama onun söylediği hani olurya canım acırsa beni üzer incitirse diye kokmuş ben onunla bunu acıkca konuştum benim bundan canımın yanmadığını böyle anlarda çok mutluluk duyduğumu sakin sakin defalarca anlattım bak senin eşin gizli nette yapmış ben eşimin banyoda bunu yaptığını bildiğim halde tepki göstermedim sakin davrandım onun beklemediği anlarda ben onu baştan cıkardım ben başlattım her şeyi sorun çözüldü şimdi onun böyle bir sorunu yok kalmadı üstelik benim eşim okadar çok ilaç kullanmıştı ki kendisi hastaydı psikolejik rahatsızlık gecirdi düşüne biliyormusun bazen benim kaynanam soruyordu hala olmadımı yapmadınızmı diye ben çok utanıyordum ama o haklıydı çünki oğlu bir hastalık gecirmişti ve bütün aile bunu biliyordu zamanla dediğim gibi bu konuyu aştık ama önce sen destek ve sabır göster bunaltma küçük oyunlar süprizler yap ona sen kışkırt zaman ve mekan dinleme onun sana dokunmasıyla bile mutlu olmayı bil o bunu hissetiği sürece emin ol dağa fazlası gelecek ve bu arada ben bişey itiraf edeyim ben aslında seksten hiç hoşlanmıyorum sevmiyorum ihtiyac bile hissetmiyorum bunu görevmiş gibi düşünmek belki sorun yaratıyordur doğanın kanunu bu ama eşimin sorunlarını aşmak için her şeyi yaptım bebeğide yaptık ama sen sakın acele etme cocuk konusunda bu seferde o var diye olmıycak çünki benim kızım 3 yaşında benle yatıyor adam beni beklerken uyuyor sabah o kalkıp işe giderken ben uyuyor oluyorum bu seferde sen cocuğu çok seviyorsun onla ilgilenmekten bana zaman tanımıyorsun kıskanclığı başlamasın

güzel bir tespitte bulunmuşsun güzel arkadaşım ama bunu nasıl yapacağım. netten onu nasıl koparacağım bunu bilemiyorum... bu konuda bir fikrin varmı canım

canım bende hemen hemen aynı sorunla uğraşmaktaydım ama şimdilerde geçti gibi birşey.. interneti yok etmenin bir çözüm olduğuna inanmıyorum çünkü erkeklerin kendilerini tatmin etmeleri için illa internete ihtiyaçları yok.. cd ler var seyredebilecekleri, o bile olmasa hayal güçleri var.. o yüzden interneti kesmeninde bir çözüm olduğuna inanmıyorum.. şöyle birşey yapmayı denesen.. bir gece bir şekilde sen erotik bir film koyup eşini de alıp karşısına geçseniz birlikte izleseniz.. belki bunu seninle birlikte izlemek hoşuna gidecektir.. belki eşinin kafasında bazı fantaziler vardır ama senin kabul etmeyeceğini düşünerek sana yaklaşmıyordur.. bi şekilde bunlara açık olduğunu göstermiş olursun.. birlikte o filmi izlerken o bişeye teşebbüs etmese bile sen edersin.. belki de yaşadığınız en güzel birliktelik olur.. reddedilmek nasıl kötü bi duygudur bilirim. o kadar çok reddedildim ki.. kendimi o kadar çirkin hissettim ki. istenmediğimi düşünüp ne kadar çok ağladığımı bi ben bi de odanın duvarları bilir. ama ben vazgeçmedim istemekten :) o vazgeçti sonunda reddetmekten :) bende çok konustum bu konuları onunla. neden ben varken sanal tatmin. ben içerde yatarken senin burda bunu yapman normal mi. az kavga etmedim bu konuda. ama her bu konuda konustugumda biraz daha uzaklaştı benden. en sonunda bi daha hiç bu konu hakkında konusmamaya karar verdim. kendi kendine bişeyler yaptıgını görsemde bilsem de bilmemezlikten geldim. 20-25 günde 1 olan ilişkimiz 4-5 günde 1 e bazen de 4-5 günde 2 ye indi :) umarım sana da yardımcı olur. bir de bir arkadasımın bana bi tavsiyesi vardı ben hala onu uygulayamadım ama belki sana faydası olur. "sade ol o gün güzel bir duş al sacını aç bir şort giy güzel yemekler hazırla, ona değmeden salın dur önünde, hiç onunla ilgilenmiyomuş gibi kendini göster ama sonra otur yanına kocacım nasılmış bakalım de, bir iki sefer sevdiği şeyleri getir götür önüne, o kadar git başka şeylerle ilgilen göster ama elletme :) ilk önceleri bir süre bu taktiği kullan. sonraları ufaktan ufaktan yanaş sürün ama yanlışlık gibi sanki. arada sırada git sarıl. Hadi sevişelim deme mesela asla. bi öp oh ne çok özlemişim kocamı de o kadar kalk git hemen karsılıgınıda bekleme.dik dur gezin sürekli ama onu tahrık etmek ıcın degıl asla boyle dusunme sen baska bir iş yaparken o bakıp ne guzel karım varmıs benım desın dıye. " demişti arkadaşım bana. umarım işine yarar canım. biraz uzun oldu kusura bakma :)

Bi yerde okumuştum böyle netten falan
mastürbasyonla kendini tatmin etmeye alışmış
kişiler normal ilişkiden aynı zevki alamıyormuş.
Ve mastubasyonu seçiyorlarmış bu nedenleCADIARZU

Bi yerde okumuştum böyle netten falan
mastürbasyonla kendini tatmin etmeye alışmış
kişiler normal ilişkiden aynı zevki alamıyormuş.
Ve mastubasyonu seçiyorlarmış bu nedenleCADIARZU

bende böle bişey duymuştumm mastürbasyon daha zevk vermeye başlamış bi süreden sonra fisfisfis

madem onun aklına gelmiyo senin aklına geldiğinde niye yapmıyoCADIARZU

aslında erkekler görsel degilde ilişkiye girmeden duramazlar bende evliyim ve genelde 3 4 gün bile zor dayanırlar diye düşünüyorum yani bence int. tatmin olma falan degilde başka bir sorun vargibi duruyo umarım anlata bilmişimdir umarım çözüm bulursunuz

canım bende hemen hemen aynı sorunla uğraşmaktaydım ama şimdilerde geçti gibi birşey.. interneti yok etmenin bir çözüm olduğuna inanmıyorum çünkü erkeklerin kendilerini tatmin etmeleri için illa internete ihtiyaçları yok.. cd ler var seyredebilecekleri, o bile olmasa hayal güçleri var.. o yüzden interneti kesmeninde bir çözüm olduğuna inanmıyorum.. şöyle birşey yapmayı denesen.. bir gece bir şekilde sen erotik bir film koyup eşini de alıp karşısına geçseniz birlikte izleseniz.. belki bunu seninle birlikte izlemek hoşuna gidecektir.. belki eşinin kafasında bazı fantaziler vardır ama senin kabul etmeyeceğini düşünerek sana yaklaşmıyordur.. bi şekilde bunlara açık olduğunu göstermiş olursun.. birlikte o filmi izlerken o bişeye teşebbüs etmese bile sen edersin.. belki de yaşadığınız en güzel birliktelik olur.. reddedilmek nasıl kötü bi duygudur bilirim. o kadar çok reddedildim ki.. kendimi o kadar çirkin hissettim ki. istenmediğimi düşünüp ne kadar çok ağladığımı bi ben bi de odanın duvarları bilir. ama ben vazgeçmedim istemekten :) o vazgeçti sonunda reddetmekten :) bende çok konustum bu konuları onunla. neden ben varken sanal tatmin. ben içerde yatarken senin burda bunu yapman normal mi. az kavga etmedim bu konuda. ama her bu konuda konustugumda biraz daha uzaklaştı benden. en sonunda bi daha hiç bu konu hakkında konusmamaya karar verdim. kendi kendine bişeyler yaptıgını görsemde bilsem de bilmemezlikten geldim. 20-25 günde 1 olan ilişkimiz 4-5 günde 1 e bazen de 4-5 günde 2 ye indi :) umarım sana da yardımcı olur. bir de bir arkadasımın bana bi tavsiyesi vardı ben hala onu uygulayamadım ama belki sana faydası olur. "sade ol o gün güzel bir duş al sacını aç bir şort giy güzel yemekler hazırla, ona değmeden salın dur önünde, hiç onunla ilgilenmiyomuş gibi kendini göster ama sonra otur yanına kocacım nasılmış bakalım de, bir iki sefer sevdiği şeyleri getir götür önüne, o kadar git başka şeylerle ilgilen göster ama elletme :) ilk önceleri bir süre bu taktiği kullan. sonraları ufaktan ufaktan yanaş sürün ama yanlışlık gibi sanki. arada sırada git sarıl. Hadi sevişelim deme mesela asla. bi öp oh ne çok özlemişim kocamı de o kadar kalk git hemen karsılıgınıda bekleme.dik dur gezin sürekli ama onu tahrık etmek ıcın degıl asla boyle dusunme sen baska bir iş yaparken o bakıp ne guzel karım varmıs benım desın dıye. " demişti arkadaşım bana. umarım işine yarar canım. biraz uzun oldu kusura bakma :)

TANGİZCİĞİM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. BUNU UYGULAMAYA ÇALIŞACAĞIM. YAZDIKLARIN BANA UMUT VERDİ. YAŞADIKLARIMIZ NEREDEYSE AYNI. AMA SEN YENMİŞSİN. İNŞALLAH BENDE YAPABİLİRİM. EŞİM NORMALE DÖNER. CANIM UMUT IŞIĞI OLDUN ADETA... TEŞEKKÜR EDERİM MESAJIN İÇİN.

Merhaba canım çok üzüldüm. evli değilim ama bu tip şeyleri bende arkadaşlarımdan duymuştum erkek farklı türde kendini tatmine alışırsa normal cinsel ilişki ona zevk vermemeye başlarmış... bir kontrol etsen acaba internette ne izliyor farklı zevkleri tercihleri olabilir canım bu arada tercih derken bazıları fetişizmden hoşlanır, kimi seyretmekten bunlar değişir. bence bilgisayarın geçmiş bölümünden o çıktıktan sonra bir kontrol et nerelere giriyor.. bence bunu öğrendikten sonra çözüm geliştir:) umarım düzelir.

Bence o internetten aldığı zevki normal cinsellikten almıyor bütün mesele bu ve bunu sana itiraf edemiyor. Seni üzmek kırmak istemiyor ve kaçıyor. Bu durum onun üstünde büyük bir baskı yaratıyor. Cinselliği açıkca konuşmanız lazım. Ne tur hareketlerden hoşlanıyorsun neren hassas insanların birbirlerini tensel olarak tanıması önemli ve böylece onu kolayca etkileyebilirsin. Evde pc olmasa belki daha iyi olacak gibi düşünüyorum. Onu konusturman gerek ama önce anlayış ve güven vermelisin diye düşünüyorum. Gercekten kolay birşey değil.

arkadaşlar o kadar bunaldım ki... o kadar yalnızım ki ... bu konuyu burada yazmaya kadar geldi durumum artık. yaklaşık 2 yıllık evliyim. ilk günden beri eşimle hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı olamadı.ayda bir olduğu zaman kendimi şanslı hissediyorum. eşim o kadar rahatki bu konuda defalarca konuştum onunla. hiç bir sorun olmadığını sadece aklına gelmediğini söylüyor. ama bende bir kadınım. benim de isteklerim ihtiyaçlarım var. aynı evde iki arkadaş gibiyiz.ben düzenli bir cinsel hayatım bir bebeğim olsun istiyorum. çok şey mi istiyorum arkadaşlar... ne olur bana yardım edin...

yazdıkların bana gecmısde yasadıgım anları hatırlattı.bende senın gıbı her turlu seyı denedım onun cınsel arzusunu yukseltebılmek ıcın cınsel uzvu uyanıyo fakat kendı yorgunum uykum var gıbı bahanelerle ıstemıyordu.ben 2 yıl evlı kaldım ve baska bır suru sebepten dolayı bosandım.benım sana tavsıyem cınsel ıstegı arttırıcı haplar var adı herkesce malum kullanmak ıstemeyebılır ama gızlıden ona ıcırebılırsın ılacı ezıp corbasına falan koyabılırsın Allah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorum
sevgıler

Back
X