Eşim benimle ilgilenmiyor

Yuhhhh artık .... Bacım kusura bakmada sakın seninki gay falan olmasın tövbee tövbe ...
Şaka bir yana bence durum iç açıcı değil ,,, doktora görünmesinde fayda var ki bence gay olabilir ...

ilişki cidden evlilikte önemli
libidosu yüksek bir insan olmama ragmen evlilikte eşleri bagladığını düşünüyorum
bir erkeğin 1.5 ay dayanabilmesi inan cok tuhaf seni de üzmek istemem ama normal değil
yanlıs anlamazsan eşin sadece sana mı böyle soğuk mesela tv de güzel bir kadın görse tepkisi nasıl
eşinin cinsel bir isteksizliği mi var bunun için soruyorum
bakımlı bir kadın mısın,bakım derken fönlü makyajlı olmak değil istediğim kendine özen gösterir misin

aile terapistine gittiniz mi hiç

eşim ev de birini görse hemen değiştiriyo.neden bilmiyorum.bi ara evde sadece atlet ve külotla geziyodum.bu yüzden bile kavga çıktı.verdiği örneği söyleyim size: ''tatil yerlerinde herkes çıplak geziyo ama kimse kimseye bakmıyo bile.herkesin gözü alışıyo çıplaklığa.sende devamlı öyle geziyosun.bundan sonra üzerine bişeyler giyin.'' (((((((((((((((( adam düpedüz tahrik olmadığını,ilgisini çekmediğimi söyledi

bence eşini bi üroloğa götürüp hormon testi yaptırmaya ikna et. libidosu bu kadar düşükse mutlaka bi nedeni vardır. testesteron falan bi ölçtürmekte fayda var.

Cinsel sorunları var eşinizin o zaman.

Mutlaka doktora gitmesi için ikna edin.

Keşke evlendiğiniz ilk yıllarda fark edip tedavi olması için mücadele etseydiniz...

bişey almaya gidermişsin.her yere bakarmışsın ama gidip en kötüsünü alırmışsın.heralde benimkisi öyle oldu...eşim benim ilk çıktığım erkek.bende onun ilk kız arkadaşıyım. bu arada eşim 1 tane,başka kardeşi yok.ne kız ne erkek hiç yok....psikolojik olarak ailesinden geçmişten gelen bilinçaltı olduğunu düşünüyorum ben

Canım zaten bu öyle taktikle falan olacak iş değil.
Yapacak olan adam sana en paspal halinle bile yaklaşır.

Bilinçaltından gelen psikolojik problemleri olabilir demişsin.
Ne olabilir mesela?

Çocuklugunda çok mu aşağılanmış, ezilmiş, özgüvensiz mi?
Asosyal mi yetişmiş?

Son düzenleme:

cinsellikle bunun pek alakası olabıleceğini sanmıyorum hadı kadın olan taraf olsa bı derecede yanı bu erkek kadından 5 kere daha istekli olması gereken taraf doktora gıttınızmı yada rica ettınızmı gidelim falan dıye sorun olduğunun farkındamı

Esin seni sevmiyor olabilir mi? Basligini sevmedim, nick ini sevmedim. Kendine biraz ceki duzen ver. Cok olumsuzsun. Belki kocana da yansiyor bu. Ondan tutmuyor elini. Biraz kendini degistirmeyi denesen.

Son düzenleme:

canım eşime baska söylesemde aslında aldatmayacağı ve bana sadakati konusunda sonsuz güvenirim
bunu şundan yazdım
eşimde benim onun yanında giyinmemden pek hoşlanmaz
hani belki eşinin bu konuda isteğinde çok anormallik bulmadım
eşisin sonucta ne bileyim aklınca seni koruduğunu bile düşünebilir

ama diğer konularda cok haklısın normal değil elini tutmaması
benim eşimde bulunduğumuz yerde elini tutmamdan hoşlanmaz çok tanıdık var dayıları teyzeleri falan
ama baska yerlere gezmeye gidince elini de tutarım koluna da girerim hatta yanagından bile öperim
o zaman umursamaz hoşuna gider
eşinde birilerinden cekiniyor olabilir mi acaba

Daha nişanlıyken elinizi tutmayan adamdan evlendikten sonra tam çark etmesini bekleyerek baştan hata etmişsiniz, adamın yapısı buysa budur değiştiremezsiniz.

Ben sevmiyorum bunlardan bahsetmeyi ama yapıyla alakalı olduğunu açıklayayım:

Sevgilimle 3.senemizi devireceğiz, neysse haftanın 4-5 günü onunla kalırım zaten iş yerinde hep birlikteyiz ( kendi cafesi var ordayım bende)

Evdeyiz sürekli geçen sene bi 2ay halı saha maçlarına gitti.

Sürekli bak süreekkkli evdeyiz , ayzın havuz sinama hariç evde yemek yeriz ev film izleriz.

1.gündeki o sevgi heyecan aşk üstüme titreme hepsiii aynen devam eder hatta evde sürekli;

Bebeğiimmm kuşummm aaa cevap ver gel azcık benimle ilgilen der sürrrekkli

Sürekli ne yicen bebeğin ne istiyorsun ya bak git bi hava al istersen alış veriş yap istanbula git Kardeşimin yanına der vs vs..

Sürekli böyleyiz hatta bana günde 50 kere seni seviyorumm bbebeğiiimmm der bende ha haa tamam der lablubuma dönerim

Kişiyle yapıyla alakalı.. Ki aramızda 11 yaş var benim çocukluklarıma bile katlanır benimle çocuk olur

Cok buyuk ıhtımal sevgısını gostermeyı, dokunmayı ayıp sayan, tutucu,baskıcı hatta cahıl bır aılede yetışmıştır dıye dusunuyorum...ozellıkle annesı fazla dokunmamıştır, sevgısını esırgemıstır; eee halıyle o çocuk da buyuyunce aynı sekılde davranmayı matah bır sey sanan, duygularını ıfade etmekte zorlanan, tutuk, ıcıne kapanık bır yetıskıne dönüştü tabii...dıger yandan nısanlılıkta yuzyuze gorusmemenız hıcde sağlıklı olmamıs; tıpkı ınternetten tanısarak evlenme gıbı olmuş sızınkısı...bır ınsan günlük hayatta kac yıl bırlıkteyken cooook zor tanınıyorken telefondan konuşup evlenmek cok buyuk kumar benım mantığımda...demem o ki; once kendısı bır psıkolaga gıtsın sonra ıkınız bırlıkte bır aıle terapıstıne gıdıp karşılıklı evlılıkten&ılıskınızden beklentılerınızı masaya yatırarak, belkı de ılerleyen yıllarda sızı boşanmaya tasyabılecek bu sorununuza bır cozum bulmaya calısın...şu da bir gerçek ki boşanma da gerceklesmesı hıc arzu edılmeyen, sonuçları ıtıbarıyla ıkı tarafın da kaybettıgı, derın yaralar aldıgı cok travmatık bır durum....

Son düzenleme:

ben bu hikayeyi tanıyorum da neyse...
herkes kendi hayatını yazsın..konu sahibi daha çok moral bulur..
kadın fikir veya destek istemiş..mutluluk hikayesi dinlemek değil bence
konu sahibi eşinizi yeterince tanımadan evlenmişsiniz..
aslında kendini belli etmiş..

Son düzenleme:

çıkarken görüşmedik biz.nişanlıyken haftada 1 2 kez görüşüyoduk.çok büyük kumar oynadım yinede.ben onun yaptığı hiçbişeye karşı çıkmadım.alıcam dediği şeyi al dedim.yapacağı şeye yap dedim.git dedim.gez dedim.aramız iyi olsun diye herşeyine tamam diyorum ama bana gelince burun kıvırıyo.belkide herşeyden taviz verdiğim için böyle oluyo.bilmiyorum

Esin seni sevmiyor olabilir mi? Basligini sevmedim, nick ini sevmedim. Kendine biraz ceki duzen ver. Cok olumsuzsun. Belki kocana da yansiyor bu. Ondan tutmuyor elini. Biraz kendini degistirmeyi denesen.

benimle çıkmak için ağladı...evlenmek için ağladı...boşanmamak için ağladı.sevmediğini düşünmüyorum.ayrıca hernekadar oumsuz negatif biri olsamda,dışarıya yansıtmıyorum bunu.hep gülümsüyorum.herkes gıptayla bakıyo bana.herkes allah a benim gibi bi gelini olsun diye dua ediyo...eni seviyorum ama bunu dile getiremiyorum diyo.bu konularda tek çocuk olmanın verdiği bi içe kapanıklığın olduğunu söylüyo devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…