- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
insan 1ay 1,5 ay ilişkiye girmeden dayanabilir mi?????????????????????????? biz duruyoruz.artık ben baştan çıkıyorum resmen.millet karısından yakınır ama ben eşimden taraf yakınıyorum.diyorumki kendi kendime bekleyim bakalım ne kadar dayanabilecek.aradan 1 ay geçiyo ama eşimden tık yok.kavga ediyorum sonrada haliyle.ben hastalanıyorum,yıkanıp temizleniyorum aradan 10 gün geçiyo ama eşim halen beni adetli sanıyo.düşünün artık okadar ilgili benimle.sonrada sen hastaydın ben napıyım diyo.puffffffsssssssssssss
insan 1ay 1,5 ay ilişkiye girmeden dayanabilir mi?????????????????????????? biz duruyoruz.artık ben baştan çıkıyorum resmen.millet karısından yakınır ama ben eşimden taraf yakınıyorum.diyorumki kendi kendime bekleyim bakalım ne kadar dayanabilecek.aradan 1 ay geçiyo ama eşimden tık yok.kavga ediyorum sonrada haliyle.ben hastalanıyorum,yıkanıp temizleniyorum aradan 10 gün geçiyo ama eşim halen beni adetli sanıyo.düşünün artık okadar ilgili benimle.sonrada sen hastaydın ben napıyım diyo.puffffffsssssssssssss
eşim ev de birini görse hemen değiştiriyo.neden bilmiyorum.bi ara evde sadece atlet ve külotla geziyodum.bu yüzden bile kavga çıktı.verdiği örneği söyleyim size: ''tatil yerlerinde herkes çıplak geziyo ama kimse kimseye bakmıyo bile.herkesin gözü alışıyo çıplaklığa.sende devamlı öyle geziyosun.bundan sonra üzerine bişeyler giyin.''ilişki cidden evlilikte önemli
libidosu yüksek bir insan olmama ragmen evlilikte eşleri bagladığını düşünüyorum
bir erkeğin 1.5 ay dayanabilmesi inan cok tuhaf seni de üzmek istemem ama normal değil
yanlıs anlamazsan eşin sadece sana mı böyle soğuk mesela tv de güzel bir kadın görse tepkisi nasıl
eşinin cinsel bir isteksizliği mi var bunun için soruyorum
bakımlı bir kadın mısın,bakım derken fönlü makyajlı olmak değil istediğim kendine özen gösterir misin
aile terapistine gittiniz mi hiç
bana akıl verebilecek misiniz.gerçekten çok üzgünüm şuan(((((((((
eşim ev de birini görse hemen değiştiriyo.neden bilmiyorum.bi ara evde sadece atlet ve külotla geziyodum.bu yüzden bile kavga çıktı.verdiği örneği söyleyim size: ''tatil yerlerinde herkes çıplak geziyo ama kimse kimseye bakmıyo bile.herkesin gözü alışıyo çıplaklığa.sende devamlı öyle geziyosun.bundan sonra üzerine bişeyler giyin.''(((((((((((((((( adam düpedüz tahrik olmadığını,ilgisini çekmediğimi söyledi
bişey almaya gidermişsin.her yere bakarmışsın ama gidip en kötüsünü alırmışsın.heralde benimkisi öyle oldu...eşim benim ilk çıktığım erkek.bende onun ilk kız arkadaşıyım. bu arada eşim 1 tane,başka kardeşi yok.ne kız ne erkek hiç yok....psikolojik olarak ailesinden geçmişten gelen bilinçaltı olduğunu düşünüyorum ben
eşim ev de birini görse hemen değiştiriyo.neden bilmiyorum.bi ara evde sadece atlet ve külotla geziyodum.bu yüzden bile kavga çıktı.verdiği örneği söyleyim size: ''tatil yerlerinde herkes çıplak geziyo ama kimse kimseye bakmıyo bile.herkesin gözü alışıyo çıplaklığa.sende devamlı öyle geziyosun.bundan sonra üzerine bişeyler giyin.''(((((((((((((((( adam düpedüz tahrik olmadığını,ilgisini çekmediğimi söyledi
Ben sevmiyorum bunlardan bahsetmeyi ama yapıyla alakalı olduğunu açıklayayım:
Sevgilimle 3.senemizi devireceğiz, neysse haftanın 4-5 günü onunla kalırım zaten iş yerinde hep birlikteyiz ( kendi cafesi var ordayım bende)
Evdeyiz sürekli geçen sene bi 2ay halı saha maçlarına gitti.
Sürekli bak süreekkkli evdeyiz , ayzın havuz sinama hariç evde yemek yeriz ev film izleriz.
1.gündeki o sevgi heyecan aşk üstüme titreme hepsiii aynen devam eder hatta evde sürekli;
Bebeğiimmm kuşummm aaa cevap ver gel azcık benimle ilgilen der sürrrekkli
Sürekli ne yicen bebeğin ne istiyorsun ya bak git bi hava al istersen alış veriş yap istanbula git Kardeşimin yanına der vs vs..
Sürekli böyleyiz hatta bana günde 50 kere seni seviyorumm bbebeğiiimmm der bende ha haa tamam der lablubuma dönerim
Kişiyle yapıyla alakalı.. Ki aramızda 11 yaş var benim çocukluklarıma bile katlanır benimle çocuk olur
Cok buyuk ıhtımal sevgısını gostermeyı, dokunmayı ayıp sayan, tutucu,baskıcı hatta cahıl bır aılede yetışmıştır dıye dusunuyorum...ozellıkle annesı fazla dokunmamıştır, sevgısını esırgemıstır; eee halıyle o çocuk da buyuyunce aynı sekılde davranmayı matah bır sey sanan, duygularını ıfade etmekte zorlanan, tutuk, ıcıne kapanık bır yetıskıne dönüştü tabii...dıger yandan nısanlılıkta yuzyuze gorusmemenız hıcde sağlıklı olmamıs; tıpkı ınternetten tanısarak evlenme gıbı olmuş sızınkısı...bır ınsan günlük hayatta kac yıl bırlıkteyken cooook zor tanınıyorken telefondan konuşup evlenmek cok buyuk kumar benım mantığımda...demem o ki; once kendısı bır psıkolaga gıtsın sonra ıkınız bırlıkte bır aıle terapıstıne gıdıp karşılıklı evlılıkten&ılıskınızden beklentılerınızı masaya yatırarak, belkı de ılerleyen yıllarda sızı boşanmaya tasyabılecek bu sorununuza bır cozum bulmaya calısın...şu da bir gerçek ki boşanma da gerceklesmesı hıc arzu edılmeyen, sonuçları ıtıbarıyla ıkı tarafın da kaybettıgı, derın yaralar aldıgı cok travmatık bır durum....
Esin seni sevmiyor olabilir mi? Basligini sevmedim, nick ini sevmedim. Kendine biraz ceki duzen ver. Cok olumsuzsun. Belki kocana da yansiyor bu. Ondan tutmuyor elini. Biraz kendini degistirmeyi denesen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?