Eşim benimle ilgilenmiyor

zaten erkeklerin herseylerine tamam dedigimiz icin kaybediyoruz ya.... birazda hayir demeyi bilsek burunlarini surtsek ozaman varliklarimiz anlasilir belkide.....

Bunlar normal bir erkegin yapacagi seyler degil. Aglamak sevdigini gostermez. Bir tanidigim da ayni sekilde agladi, sonra hamileyken karisini birakti gitti. Cocuguyla oyle kaldi. Herkes sana ne acidan gipta ile bakiyor. Neyin fazla ki? Sorgulamak degil niyetim sadece anlamaya calisiyorum.

kk çevresindeki gelinlerin hepsi kk leri ile kavgalılar.ya gelip gitmiyolar.ya devamlı kavga dövüş.ya da başka başka sorunlar...ben haftanın 3 4 günü kk deyim.bazen çok kızsam sinirlensemde, yinede onların söylediklerini yerine getirmeye çalışıyorum.kızdığım zaman söylüyorum.küsüp oturmaktansa,söylüyorum ve olan olmayan ne varsa konuşuyoruz.küsme huyum yok enazından

ya Allah korusun ama ben böyle bişeye tahammül edemem sevgi, ilgi begenilme olmadan nefes alamam, yaşayamam yani, 10 yıllık evliyim zaman zaman iş stresi falan olur ama devamlı bi şekilde mümkün değil çok ii dayanmışsın, inş düzelir diycem ama nasıl bende bilemedim, bu işin altında başka bişey olmasın...

Canım cok üÜldüm allh yardımcın olsun bide cocugun vrmis ya canim biarz soguk durmuya calis fene bakalim yapa bilceknison bazen beni uzdugu zaman diyorum soguk durcam ama yapamiyorum benim kocamada ben genellikle okuz derim :))))canim bazen hayir demti blimeliyoz biz evt dedikce bunlar erkekler kendileini bisey saniyor suraya gidiyim yamam git yarin tekrar yok abimle cay iciyom hayir daha dun abinleydin mesela bazen bende cok kavgaediyorum ilgi gostermedigim zaman soguk davraniyim ne oldu diye sirnasir sende ole dene canim ya gercekten allah yardimcin olsun

Icine atiyorsun o zaman burda da disa vuruyorsun, lanetli koca, sevimli cirkin, olumsuz dusunceler. Ne kadar saglikli bu. Bir evlilik terapistine gidin. O da olmazsa bosanin. Ne yapacaksiniz hayat bu.

aslında eşiniz kendi ağzıyla söylemiş size. "göz çıplaklığa alışınca artık sıradan gelir" diyerek. yani bir süre uzak durun. erişemediği her zaman daha çekici gelmez mi insana? yani evli değilim çok tavsiye veremem belki ama bence çok üstüne düştüğünüzden artık elde var sayıyor adam. yani biraz uğraşması gerekse sizinle birlikte olmak için daha çekici gelecektir belki.

bir de bir arkadaş demiş yanında soyunmamı giyinmemi istemez diye. bu da çok doğru bence. tamam hayatı paylaşıyorsunuz ama sonuçta giyinirken dünyanın en seksi halini almıyorsunuz ki? bir pantolonu giyerken bile hoplayıp zıplıyorum ben şahsen adama niye bu hallerimi göstereyim?

evlendik bitti diye salmamak lazım.. sevgiliyken nasıl onun yanındaki hareketlerinize dikkat ediyorsanız evlendikten sonra da buna devam etmek lazım, saygıdır bir yerde.

Son düzenleme:
Icine atiyorsun o zaman burda da disa vuruyorsun, lanetli koca, sevimli cirkin, olumsuz dusunceler. Ne kadar saglikli bu. Bir evlilik terapistine gidin. O da olmazsa bosanin. Ne yapacaksiniz hayat bu.

ama ama ama sen nekadar karamsarsın ve karşındaki insanıda çıkmaza sürüklüyosun.ben ne yapabilirim ve bu durumdan kurtulabilirim diye çözüm yolu bulmaya çalışıyorum...evimli çirkin sadece gırgır olsun bulunan bi nick.olumsuzluk ifadesiyle değil,şaka ve gırgır amaçlı sevimli çirkin.......

lafımı yanlış anlamayın ama psikolog falan mısınız böyle karakter tahlili yapıyorsunuz? davranışlarla alakalı bu kadar bilgiliyseniz zaten morali iyi olmayan bir insana da bu şekilde yaklaşmamak gerektiğini bilirsiniz diye düşünüyorum. :)

gerçekten çok teşekkürler

teşekkürlük bir şey yapmadım, umarım kısa sürede çözülür probleminiz. insanların dediklerinden sadece işinize yarayanları dikkate alın, diğerlerine gözünüzü kulağınızı kapatın.

bdv bölümünde konu açmak yürek istiyor artık mutlaka moraliniz bozuluyor bir şekilde :) lafım kimseye değil yanlış anlaşılmasın. :)

Siz psikolog musunuz peki? benim karakterimi analiz ettiginize gore , kotu birsey soyledigime kanaat getirdiniz. Begenmediginiz bir yorum olursa KIB yapin bana cevap vermenize gerek yok. Gerekeni soyledim ben , ne eksik ne fazla. Burada psikologlar olmaz, insanlar tecrubelerine gore kendince yorum yaparlar.

Ben olumsuz yazdigi icin olumsuz gordum konu sahibini, kocasina lanetli, okuz , kendisine sevimli cirkin demesinden ve bunu dile getirdim bundan size ne?

Ayrica tek tarafli dinliyoruz, kocayi dinlemedik. Belki o baska turlu anlatacak, belki diyecek ki karim bana lanet okuyor her gun. O zaman fikirleriniz mi degisecek. Konunun acilis amaci nedir? Degisik fikirler , cozumler sunmak, bir ucuncu gozden bakmak. Benim yorumumu begenmiyorsa konu sahibi beni es gecsin bir zahmet. Ben onu kotu hissettirmek icin soylemedim yazdiklarimi. Tahmin yurutuyorum belki sudur, belki budur diye.

Insanlar cevrelerine nasil frekans yayarlarsa, o sekil frekans alirlar. Buradaki hic bir bilgi saglikli degildir, evlilik terapistine gitmek gerekir.

Son düzenleme:

Aynen katiliyorum bencede budur... Arkadaslarin dedikleri gibi siz uzak durun o yaklassada siz kacin...Stress yapmayin esinizi bogmayin onu onemsemediginizi onunla ilgilenmediginizi gorunce belki akli basina gelir ve size yaklasmaya calisir

Bir yerde nisanliyken elini tutardim tanidik birini gordugunde elimi birakirdi yazmissiniz bende aynisini nisanlima yapiyorum sevmedigi anlamina gelmiyor herseyin yeri zamani var yetisme tarzi Vs.

Allah hakkinizda hayirlisini versin... Amin

Her ikinizin de yapilari farkli bu durumda yapacak pek birsey yok. Esin yapi olarak odun sanirim sevgisini gosterebilse gosterir zaten.
Ben sana kendimden ornek vereyim. 17 yillik evliyiz esimin daha bir guzel sozunu bile duymadim seni seviyorum dedigini hele hic duymadim. Benimki de biraz odundur bu tur incelikleri pek beceremez. Biliyorum sevgiyi ilgiyi seven bir kadin icin bu buyuk bir eksiklik, zaman zaman ben de bir cocuk gibi sevilmek istiyorum:) ama esinin huyu iyiyse ailesiyle de fazla problemin yoksa, her guzelin bir kusuru vardir deyip bu eksigini de gormezden gelip fazla beklentilere girme.
Hic bir evlilik dort dortluk degil ki. Kiminin gozu disarda, kiminin kumar aliskanligi, kiminin anne duskunlugu vs vs var.

evet erkeklerin hep bir odunluk tarafı muhakkak vardır.bazıları içten sever sevgisini belli etmez...sen aşıla bu durumu kavga ederek ve tartışarak değil.sen yanaş mesela.adam sonra evede gelemk istemez,kendisini dışarıya verir..ne diyim bacım bir yandan sen de haklısın..

bana akıl verebilecek misiniz.gerçekten çok üzgünüm şuan (((((((((

Sadece iki seçeneğiniz var, ya bu şekilde kabul edeceksiniz yada durumu düzeltmek için hiç uğraşmayacaksınız,
sizde aynısını yapın, hiç ilgilenmeyin, yemeği yiyip çekilin kenara, pc de takılın sürekli yada başka işler bulun, önemsemeyerek anlamasını sağlayın, diyorum ya başka hiç bir seçenek yok, konuşmuşsunuz kaç kere, konuşmak yersiz kalır bu sattten sonra

ne demek ya evde duruyorum yetmez mi bu erkekler neden ilgiden,güzel sözden anlamazlar,sevginin ekmekten sudan daha önemli olduğunu bilmezler.
sizde birgün yemek yapmayın, yemek niye yapmıyorsun,acıktım dediğinde, mutfakta duruyorumya yetmez mi diyin?

Hikayedeki bahsi geçen İstanbul'a yerleşmiş kardeş benim ben şahidim , amanın, arada bir benim hadi kız kıza gidelim bırak otursun evde diye yazlığa gitmelerimiz haricinde durmadan birlikteler

Son düzenleme:

sabah sabah gerçekten çok güldüm.yorumun için çok tşk ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…