- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
çıkarken görüşmedik biz.nişanlıyken haftada 1 2 kez görüşüyoduk.çok büyük kumar oynadım yinede.ben onun yaptığı hiçbişeye karşı çıkmadım.alıcam dediği şeyi al dedim.yapacağı şeye yap dedim.git dedim.gez dedim.aramız iyi olsun diye herşeyine tamam diyorum ama bana gelince burun kıvırıyo.belkide herşeyden taviz verdiğim için böyle oluyo.bilmiyorum
benimle çıkmak için ağladı...evlenmek için ağladı...boşanmamak için ağladı.sevmediğini düşünmüyorum.ayrıca hernekadar oumsuz negatif biri olsamda,dışarıya yansıtmıyorum bunu.hep gülümsüyorum.herkes gıptayla bakıyo bana.herkes allah a benim gibi bi gelini olsun diye dua ediyo...eni seviyorum ama bunu dile getiremiyorum diyo.bu konularda tek çocuk olmanın verdiği bi içe kapanıklığın olduğunu söylüyo devamlı
Bunlar normal bir erkegin yapacagi seyler degil. Aglamak sevdigini gostermez. Bir tanidigim da ayni sekilde agladi, sonra hamileyken karisini birakti gitti. Cocuguyla oyle kaldi. Herkes sana ne acidan gipta ile bakiyor. Neyin fazla ki? Sorgulamak degil niyetim sadece anlamaya calisiyorum.
kk çevresindeki gelinlerin hepsi kk leri ile kavgalılar.ya gelip gitmiyolar.ya devamlı kavga dövüş.ya da başka başka sorunlar...ben haftanın 3 4 günü kk deyim.bazen çok kızsam sinirlensemde, yinede onların söylediklerini yerine getirmeye çalışıyorum.kızdığım zaman söylüyorum.küsüp oturmaktansa,söylüyorum ve olan olmayan ne varsa konuşuyoruz.küsme huyum yok enazından
Icine atiyorsun o zaman burda da disa vuruyorsun, lanetli koca, sevimli cirkin, olumsuz dusunceler. Ne kadar saglikli bu. Bir evlilik terapistine gidin. O da olmazsa bosanin. Ne yapacaksiniz hayat bu.
Bunlar normal bir erkegin yapacagi seyler degil. Aglamak sevdigini gostermez. Bir tanidigim da ayni sekilde agladi, sonra hamileyken karisini birakti gitti. Cocuguyla oyle kaldi. Herkes sana ne acidan gipta ile bakiyor. Neyin fazla ki? Sorgulamak degil niyetim sadece anlamaya calisiyorum.
lafımı yanlış anlamayın ama psikolog falan mısınız böyle karakter tahlili yapıyorsunuz? davranışlarla alakalı bu kadar bilgiliyseniz zaten morali iyi olmayan bir insana da bu şekilde yaklaşmamak gerektiğini bilirsiniz diye düşünüyorum. :)
gerçekten çok teşekkürler
lafımı yanlış anlamayın ama psikolog falan mısınız böyle karakter tahlili yapıyorsunuz? davranışlarla alakalı bu kadar bilgiliyseniz zaten morali iyi olmayan bir insana da bu şekilde yaklaşmamak gerektiğini bilirsiniz diye düşünüyorum. :)
erkekler neden böyle???????????????????? hayalimde hep şey vardı.evlendikten sonra eşim bana hep ilgi gösterecek,hep birlikte vakit geçireceğiz vs vs vs....ama ne hacet.benim eşim öküz çıktı dicem ama öküze bile hakaret olur.insan 1 kere eşinin elini tutmaz mı? 1 kere güzel bişey,özel hissettirecek bişey söylemez mi? ilgi göstermez mi???????????????? 3 ay onra 5 sene dolacak 6. seneye gireceğiz.bu konuyu defalarca söyledim.daha ne yapıcam diyo.evde duruyorum hiçbi yere gitmiyorum diyo.arkadaşlarımın hepsi kahveye gidiyo geziyo tozuyo,bende mi onlar gibi oluyum diyo.çocuk gibi kucağıma alıp seviyim mi diyo.evde durması bile onun için yetiyo.onlarca kez kavga ettim.boşanmaya çıktım ama nafile.bu konuda ona hakkımı helal etmiyorum.ben onun 1 sözüne bile razıyken,o benim söylediklerim için ağzını burkuyo.HELAL ETMİYORUM İŞTE.....
aslında eşiniz kendi ağzıyla söylemiş size. "göz çıplaklığa alışınca artık sıradan gelir" diyerek. yani bir süre uzak durun. erişemediği her zaman daha çekici gelmez mi insana? yani evli değilim çok tavsiye veremem belki ama bence çok üstüne düştüğünüzden artık elde var sayıyor adam. yani biraz uğraşması gerekse sizinle birlikte olmak için daha çekici gelecektir belki.
bir de bir arkadaş demiş yanında soyunmamı giyinmemi istemez diye. bu da çok doğru bence. tamam hayatı paylaşıyorsunuz ama sonuçta giyinirken dünyanın en seksi halini almıyorsunuz ki? bir pantolonu giyerken bile hoplayıp zıplıyorum ben şahsenadama niye bu hallerimi göstereyim?
evlendik bitti diye salmamak lazım.. sevgiliyken nasıl onun yanındaki hareketlerinize dikkat ediyorsanız evlendikten sonra da buna devam etmek lazım, saygıdır bir yerde.
erkekler neden böyle???????????????????? Hayalimde hep şey vardı.evlendikten sonra eşim bana hep ilgi gösterecek,hep birlikte vakit geçireceğiz vs vs vs....ama ne hacet.benim eşim öküz çıktı dicem ama öküze bile hakaret olur.insan 1 kere eşinin elini tutmaz mı? 1 kere güzel bişey,özel hissettirecek bişey söylemez mi? Ilgi göstermez mi???????????????? 3 ay onra 5 sene dolacak 6. Seneye gireceğiz.bu konuyu defalarca söyledim.daha ne yapıcam diyo.evde duruyorum hiçbi yere gitmiyorum diyo.arkadaşlarımın hepsi kahveye gidiyo geziyo tozuyo,bende mi onlar gibi oluyum diyo.çocuk gibi kucağıma alıp seviyim mi diyo.evde durması bile onun için yetiyo.onlarca kez kavga ettim.boşanmaya çıktım ama nafile.bu konuda ona hakkımı helal etmiyorum.ben onun 1 sözüne bile razıyken,o benim söylediklerim için ağzını burkuyo.helal etmiyorum işte.....
bana akıl verebilecek misiniz.gerçekten çok üzgünüm şuan(((((((((
Ben sevmiyorum bunlardan bahsetmeyi ama yapıyla alakalı olduğunu açıklayayım:
Sevgilimle 3.senemizi devireceğiz, neysse haftanın 4-5 günü onunla kalırım zaten iş yerinde hep birlikteyiz ( kendi cafesi var ordayım bende)
Evdeyiz sürekli geçen sene bi 2ay halı saha maçlarına gitti.
Sürekli bak süreekkkli evdeyiz , ayzın havuz sinama hariç evde yemek yeriz ev film izleriz.
1.gündeki o sevgi heyecan aşk üstüme titreme hepsiii aynen devam eder hatta evde sürekli;
Bebeğiimmm kuşummm aaa cevap ver gel azcık benimle ilgilen der sürrrekkli
Sürekli ne yicen bebeğin ne istiyorsun ya bak git bi hava al istersen alış veriş yap istanbula git Kardeşimin yanına der vs vs..
Sürekli böyleyiz hatta bana günde 50 kere seni seviyorumm bbebeğiiimmm der bende ha haa tamam der lablubuma dönerim
Kişiyle yapıyla alakalı.. Ki aramızda 11 yaş var benim çocukluklarıma bile katlanır benimle çocuk olur
ne demek ya evde duruyorum yetmez mibu erkekler neden ilgiden,güzel sözden anlamazlar,sevginin ekmekten sudan daha önemli olduğunu bilmezler.
sizde birgün yemek yapmayın, yemek niye yapmıyorsun,acıktım dediğinde, mutfakta duruyorumya yetmez mi diyin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?