- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
Hikayedeki bahsi geçen İstanbul'a yerleşmiş kardeş benimben şahidim , amanın, arada bir benim hadi kız kıza gidelim bırak otursun evde diye yazlığa gitmelerimiz haricinde durmadan birlikteler
Kuuzuuuumm hikayanin en güzelisin zaten (benden sonraHikayedeki bahsi geçen İstanbul'a yerleşmiş kardeş benimben şahidim , amanın, arada bir benim hadi kız kıza gidelim bırak otursun evde diye yazlığa gitmelerimiz haricinde durmadan birlikteler
hahahahah güldürdün sabah sabah beni..ben bu hikayeyi tanıyorum da neyse...
herkes kendi hayatını yazsın..konu sahibi daha çok moral bulur..
kadın fikir veya destek istemiş..mutluluk hikayesi dinlemek değil bence
konu sahibi eşinizi yeterince tanımadan evlenmişsiniz..
aslında kendini belli etmiş..
Kuuzuuuumm hikayanin en güzelisin zaten (benden sonra) Ay yaz gelsede gidelim yazlığımıza gene bırak kalsın evde
hahahahah güldürdün sabah sabah beni..
Bu hikayeyi daha önce dinlediğin KEDİ35 de ANQELROS da benim tatlım
Elbetteki yazarım çünkü bununkişilik ve sevgiyle alakalı olduğunu bilsin..
Biz en başından çocuk sevgisiyle bağlandık bu zamana geldik bu saatten sonrada ne olursa olsun , böyle gider karşındakinin kişiliği mesele
4 sene netten konuşacağına ayda 1 görüşseymiş. 4 sene yeterince bir flört zamanı
erkekler neden böyle???????????????????? hayalimde hep şey vardı.evlendikten sonra eşim bana hep ilgi gösterecek,hep birlikte vakit geçireceğiz vs vs vs....ama ne hacet.benim eşim öküz çıktı dicem ama öküze bile hakaret olur.insan 1 kere eşinin elini tutmaz mı? 1 kere güzel bişey,özel hissettirecek bişey söylemez mi? ilgi göstermez mi???????????????? 3 ay onra 5 sene dolacak 6. seneye gireceğiz.bu konuyu defalarca söyledim.daha ne yapıcam diyo.evde duruyorum hiçbi yere gitmiyorum diyo.arkadaşlarımın hepsi kahveye gidiyo geziyo tozuyo,bende mi onlar gibi oluyum diyo.çocuk gibi kucağıma alıp seviyim mi diyo.evde durması bile onun için yetiyo.onlarca kez kavga ettim.boşanmaya çıktım ama nafile.bu konuda ona hakkımı helal etmiyorum.ben onun 1 sözüne bile razıyken,o benim söylediklerim için ağzını burkuyo.HELAL ETMİYORUM İŞTE.....
İlahi çocuk itiraf etmene gerek yoktu ki zaten ayan beyan ortada kim olduğun.
Bu şekilde yazmayı pardon yazamamayı başka kim senin kadar becerebilir ki..
Sadece bunlar mı sanki diğer nicklerin niye yazmadın?
Çocuk sevgisiyle bağlı olduğunuzu zaten tüm kk biliyor demi tatlım.
Hatta bu çocuk sevgisi yüzünden değil miydi senin eski üyeliğini apar topar iptal ettirmen.
Ne oldu şimdi bir kedi cesareti gördüm sende.
erkekler neden böyle???????????????????? hayalimde hep şey vardı.evlendikten sonra eşim bana hep ilgi gösterecek,hep birlikte vakit geçireceğiz vs vs vs....ama ne hacet.benim eşim öküz çıktı dicem ama öküze bile hakaret olur.insan 1 kere eşinin elini tutmaz mı? 1 kere güzel bişey,özel hissettirecek bişey söylemez mi? ilgi göstermez mi???????????????? 3 ay onra 5 sene dolacak 6. seneye gireceğiz.bu konuyu defalarca söyledim.daha ne yapıcam diyo.evde duruyorum hiçbi yere gitmiyorum diyo.arkadaşlarımın hepsi kahveye gidiyo geziyo tozuyo,bende mi onlar gibi oluyum diyo.çocuk gibi kucağıma alıp seviyim mi diyo.evde durması bile onun için yetiyo.onlarca kez kavga ettim.boşanmaya çıktım ama nafile.bu konuda ona hakkımı helal etmiyorum.ben onun 1 sözüne bile razıyken,o benim söylediklerim için ağzını burkuyo.HELAL ETMİYORUM İŞTE.....
Eee yaniii...
İşiniz gücünüz yok evde oturursunuz, yatakta ceset gibi yatar ne ilgi ne cilve gösterirsiniz, ortada bir şey yokken trip atarsınız, arkadaşlarıyla görüştürmezsiniz potansiyel sapık olarak bakarsınız onlara. Bunun tek sebebi sizin kendinize olan güvensizliğiniz. Kendine güvenmiyorsunuz ki kocanıza güvenesiniz. Beni taşıyan erkek isterim diye tutturursunuz, zengin paralı olsun dersiniz ama insan bir kendine baksın sen nesin ki bu kadar şey istiyorsun. Tek vasfın evde oturup çocuk bakmak. O çocuğu da sırf beni boşayamasın diye yapmıyorsanız adım inci değil benim. Hayır sizi görünce öyle gülüyorum ki, çıkıp kadın hakları hakkında saçmalamanız sonra erkeğinin arkasına sığınmanız ve sizi taşımasını istemeniz. Şimdi gelip bana laf edeceklere sözüm umrumda bile değilsiniz. Bu kadar boş cahil gereksiz insanın toplandığı başka bir site görmedim. Azalarak yok olmanız dileği ileSitenin hesabımı silmesi umrumda bile değil.
İşiniz gücünüz yok evde oturursunuz, yatakta ceset gibi yatar ne ilgi ne cilve gösterirsiniz, ortada bir şey yokken trip atarsınız, arkadaşlarıyla görüştürmezsiniz potansiyel sapık olarak bakarsınız onlara. Bunun tek sebebi sizin kendinize olan güvensizliğiniz. Kendine güvenmiyorsunuz ki kocanıza güvenesiniz. Beni taşıyan erkek isterim diye tutturursunuz, zengin paralı olsun dersiniz ama insan bir kendine baksın sen nesin ki bu kadar şey istiyorsun. Tek vasfın evde oturup çocuk bakmak. O çocuğu da sırf beni boşayamasın diye yapmıyorsanız adım inci değil benim. Hayır sizi görünce öyle gülüyorum ki, çıkıp kadın hakları hakkında saçmalamanız sonra erkeğinin arkasına sığınmanız ve sizi taşımasını istemeniz. Şimdi gelip bana laf edeceklere sözüm umrumda bile değilsiniz. Bu kadar boş cahil gereksiz insanın toplandığı başka bir site görmedim. Azalarak yok olmanız dileği ileSitenin hesabımı silmesi umrumda bile değil.
senın yazdıklarında bızım umrumuzda değil git kumda oyna
Hangi inci :) sözlük olan mı?
Bunlar ne iğrenc ithamlar böyle?
Biz coğalıyoruz genelde
Nickimden dolayı inci canım. Hayır benim inci sözlükte yazar olan adam gibi adam dostlarım var. Hepsi erkek. Ama sizin erkeğe bakışınız sadece sevgili yada koca olduğu için beni anlamanızı beklemiyorum. Genelde çoğlamanızın nedeni yani sizden çok olmasının nedeni ise ilgisiz aile yapınız, çarpık eğitim sistemi sizin bunların çarklarında ezilip tipik bir türk kadını olmanız. Beni anlamanızı beklemiyorum neyse.
Nickimden dolayı inci canım. Hayır benim inci sözlükte yazar olan adam gibi adam dostlarım var. Hepsi erkek. Ama sizin erkeğe bakışınız sadece sevgili yada koca olduğu için beni anlamanızı beklemiyorum. Genelde çoğlamanızın nedeni yani sizden çok olmasının nedeni ise ilgisiz aile yapınız, çarpık eğitim sistemi sizin bunların çarklarında ezilip tipik bir türk kadını olmanız. Beni anlamanızı beklemiyorum neyse.
Evet doğruları yüzünüze vuran bir hem cinsiniz çıkınca zaten böyle saçma sapan bir cevap verip susarsınız. Hayır cevap vermekten bile yoksunsunuz ki bu cevabınızdan belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?