Eşim benimle ilişkiye girmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi GAlaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten 4-5 ayda bir ilişki oluyorsa erken boşalması çok normal...
sık sık ilişki yaşarsa erken boşalma problemi azalır. Erken boşalmadan dolayı özgüvenini kaybetmiş sana rezil olduğunu düşünüyor olabilir

belki de diğer arkadaşların söylediği gibi aseksüel olabilir.

bir süre eşın ilişkiye girmeden önce fasülye tanesi kadar anestol krem sürsün penisin başına ve alt kısmına 20 - 25 dk sonra penisini yıkasın sonra ilişkiye girin bu şekilde bir süre kendine hakim olmayı öğrenene kadar birlikte olabilirsiniz canım

Bizde en son ramazan ayına girmeden bir ay önce birlikte olduk ben sayamıyorum ayları artık

Neden böyle gerçekten anlamıyorum. Bakımlı alımlı bi kadınım yani bir erkek başka ne isterki. Bu kesinlikle doktorluk bi durum bence
Kesinlikle bizde bir yıllık evliyiz ama iki günde 6 kez ilişki yaşıyoruz ertelemeyin doktora gidin biran once

Bence okumaya ihtiyaci var kadinlarinda orgazm olmaya hakki var sonucta
Allah yardim etsin zor esinde sukretsin
Sende bayagi sabirli cikmissin bunun icin bosanan cok

aldatma olduğunu sanmıyorum ben.
Çok sorun yapmayin en azından kendinizde aramayin sorunu bence.ama herşeye rağmen takiliyorsaniz eşinizin sevdiği tarzi öğrenebilirsiniz giyim bakım makyaj gibi ne tarz seviyorsa erkek gözüyle seviyormuşya nerden biliyim ilgisini çekin(hep kadın ilgi çekmek zorundaya zaten erkeklerin hepsinde Brad Pitt özgüveni Türkiye'de kadınlar erkeklerden çok daha bakımlı benim gördüğüm o)yani çok takiyorsaniz ilgisini çekin.yoksa bunların hiçbirini yapmak zorunda değilsiniz tabiki keyfi bilir mantıklı olan bu aslında. Bebeğinizi düşünün

Bende fikrine katiliyorum hatta bazen esime diyorum benim icin giyin kusan sende beni cezbed nerdeee
Gobek gitsin diyorum hosuma gitmiyor
Goz zevkimi bozuyor

Ya bu +18 konu açanların neden hemen hemen hepsi Yeni Üye....
Sevişemediğinizde mi aklınıza geliyor Burası ??????
Belki bu sorundan üye oldu? Direk taşlayın dimi

Sana ne olcakki derken? Eşiniz sizin de ihtiyaçlarınızın olduğunu bilmiyor galiba. Cinselliğin sadece erkeklere özgü olduğunu falan mi sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…