• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle konuşmuyor

bireylulmasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2.104
2.704
53
Dün yazmıştım kızlar sizi sıkmadan özet geçeyim bir aylık evliyim ve eşim düğünde toplanan paraları harcamış onun deyimiyle ödeme yapmış ben bankada olduğunu sanıyordum dün de altınlarımdan birkaç tane çeyrek verdim kredi borcunu ödemesi için lütfen neden verdin demeyin daha fazla faiz ödeyip günah işlemesini istemedim geçenlerde de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekti çıkardı verdi sinir oldum kalan paraya ne yaptığına dair açıklama istiyorum ama yapmıyor ve konuşmuyor şu an benimle nasıl davranmam gerekiyor

Dün yazmıştım kızlar sizi sıkmadan özet geçeyim bir aylık evliyim ve eşim düğünde toplanan paraları harcamış onun deyimiyle ödeme yapmış ben bankada olduğunu sanıyordum dün de altınlarımdan birkaç tane çeyrek verdim kredi borcunu ödemesi için lütfen neden verdin demeyin daha fazla faiz ödeyip günah işlemesini istemedim geçenlerde de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekti çıkardı verdi sinir oldum kalan paraya ne yaptığına dair açıklama istiyorum ama yapmıyor ve konuşmuyor şu an benimle nasıl davranmam gerekiyor

Ya dün de yazdım ne kredi kapatmasi

Borsaaaa diyorum borsaaaaaa

Eşinizin günahı sizi neden ilgilendiriyor ki? Günah işlemek istemiyorsa bu kendisinin düşünmesi gereken bir sorun. Sizin konuşmamaktan daha önemli sorunlarınız var farkında mısınız? Eşiniz resmen hırsızlık yapıyor, ikinizin ortak parasını size sormadan harcayamaz dahası size danışmadan size ait altını veremez. Bunun adı hırsızlıktır

Ortak hesap talep edin. Madem sen benden para kaçırıp kafana göre harcamalar yapıp borca giriyorsun, benden ayrı hesabın olmayacak diyin. Tavrınız net olsun. Bunu bugün konuşmasanız dahi önümüzdeki zaman diliminde mutlaka halledin. Halının altına süpürmesine izin vermeyin.

Mesele kaybedilen paradan çok sizden gizli iş çevrilmesi.

Sakın alttan alma üste çıkmaya çalışıyor aklınca küsmek ile bastıracak seni, bi daha sormaya cesaret etme istiyor . Bu öyle alttan alınacak bir konu değil artık evlisiniz ve o paranın her kuruşunda senin de hakkın var ve hesabını gayette sorarsın. Bu mevzuyu alışkanlık haline getirmesine izin verme!

Bu biraz karakterle alakalı bi durum o da bi insan artık yetişkin olduktan sonra değişmeyen bi kavram. Benzer durumlarım var gizli iş çevrilmesi gibi. Güzel de konuşsan kavga da çıkarsan tmm diyip geçilir yine devam edilir malesef ki.

Eminimki 12 bini de altınları da adam borsada kaybetmiş, borsadan anlamayanlar bir hevesle bu işe giriyor ve kaybettikçe kaybettiğimi kazanırım umuduyla yeniden alım satım v.s yapıyor ve bu bir süre sonra kumara dönüyor.
Evini arabasını satan biliyorum kadın başedemeyip boşanmıştı.

Gunahkar adamla evlenmis bankanin faizinden korkuyor. Esinin yaptigi hirsizlik oluyo haberin varmi

Elinizdekiler bitince dünya kadar borcun altına girmeye hazır olun!

İnanmıyorum :KK57: oturup adamakıllı konuşmanız lazım nereye gitti ne oldu o zaman da yalan söylerse bilemiyorum yani alengirli işler bunlar

Back
X