Eşim benimle yatmıyor (uyumuyor)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar aslında kafama takılmıyordu ama az önce bir tuhaflık mı var dedim. 15 yıllık evliyiz. Son bir iki senedir eşim mütemadiyen yanımda değil salonda yerde yatmak istiyor. belime sert yatak iyi geliyor diyor. Kış soğuk olunca biraz vazgeçiyor ama yazın hemen hemen her gün ayriyiz. Annesinin evindeki yatak gibi sert bir yatak bulamadık der yıllardır. ben de bozulup git orada kal ozaman derim. Ama geçen hafta annesinde kaldığımızda orada da gitti salonda yerde yattı. Bir gariplik varmı? Benden mi kaçıyor? yoksa benmi kuruyorum kafamda acaba diye herkesin fikrini sormak istedim.

Senden kaçsa gider başka yatakta yatar. Baksana adam hep yerde yatıyormuş. Bence cidden beliyle ilgili.

Eşiniz nerde uyuyorsa sizde gidin yanina uzanın bi gozlemleyin bakalım ancak boyle anlaşılır sizden kaçıp kaçmadığı.. Arada benim koca kişisi de yapicam diyorda biliyor sabahına kicinin dibinde biteceğimi.. Kene gibim yapisiyorum adama napsin sıkılıyor..

' ben yanlız uyumak istemiyorum, seninle uyumak istiyorum' deseniz. Hatta siz de yanına taşınsanız. O zaman anlayabilirsiniz belki derdinin yatak mı yoksa sizinle yatmak mı olduğunu.

Yanlış anlamayın ama 2 yıldır cinsellik yaşamıyor musunuz yoksa sadece uyurken mi ayrı uyuyorsunuz?
Çünkü cinsellik yoksa mesele başka boyuta gidebilir...

hayatım yere öylece yatıyor yatak vs sermeden. tv yide açıyor camları da.

Olabilir ya belki cidden beli rahatsız adamın uyuyamıyor. Yeni yatak almayı teklif edin, cidden rahatsız yatakta uyumak eziyet oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…