çocuk büyük. 10 yaşında. ama sık tuvalete kalkar bizi de görür. yan odada olmak iyi yani.
NedenkiCanım kadının cinselik istemesi lüx ayıp gibi birşey
Sen git Yanına yat bakalım ne yapacak o zamanKızlar aslında kafama takılmıyordu ama az önce bir tuhaflık mı var dedim. 15 yıllık evliyiz. Son bir iki senedir eşim mütemadiyen yanımda değil salonda yerde yatmak istiyor. belime sert yatak iyi geliyor diyor. Kış soğuk olunca biraz vazgeçiyor ama yazın hemen hemen her gün ayriyiz. Annesinin evindeki yatak gibi sert bir yatak bulamadık der yıllardır. ben de bozulup git orada kal ozaman derim. Ama geçen hafta annesinde kaldığımızda orada da gitti salonda yerde yattı. Bir gariplik varmı? Benden mi kaçıyor? yoksa benmi kuruyorum kafamda acaba diye herkesin fikrini sormak istedim.
Kızlar aslında kafama takılmıyordu ama az önce bir tuhaflık mı var dedim. 15 yıllık evliyiz. Son bir iki senedir eşim mütemadiyen yanımda değil salonda yerde yatmak istiyor. belime sert yatak iyi geliyor diyor. Kış soğuk olunca biraz vazgeçiyor ama yazın hemen hemen her gün ayriyiz. Annesinin evindeki yatak gibi sert bir yatak bulamadık der yıllardır. ben de bozulup git orada kal ozaman derim. Ama geçen hafta annesinde kaldığımızda orada da gitti salonda yerde yattı. Bir gariplik varmı? Benden mi kaçıyor? yoksa benmi kuruyorum kafamda acaba diye herkesin fikrini sormak istedim.
valla ben de eşimle yatıp, eşimden ayrı yerde uyanıyorum her geceKızlar aslında kafama takılmıyordu ama az önce bir tuhaflık mı var dedim. 15 yıllık evliyiz. Son bir iki senedir eşim mütemadiyen yanımda değil salonda yerde yatmak istiyor. belime sert yatak iyi geliyor diyor. Kış soğuk olunca biraz vazgeçiyor ama yazın hemen hemen her gün ayriyiz. Annesinin evindeki yatak gibi sert bir yatak bulamadık der yıllardır. ben de bozulup git orada kal ozaman derim. Ama geçen hafta annesinde kaldığımızda orada da gitti salonda yerde yattı. Bir gariplik varmı? Benden mi kaçıyor? yoksa benmi kuruyorum kafamda acaba diye herkesin fikrini sormak istedim.
Yatak odasına yer yatağı serinyerde mi? çocuk odasına yakın olmam da lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?