Eşim benimle yatmıyor (uyumuyor)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan bazen yatağından soğuyabilir Ben de 1 aydır kanepede salonda Yatıyorum Ne yapsam Yatağımda uyuyamıyorum

O istemiyorsa diye. o isteyince zaten belli ediyor.
Yani konu başka tabi. Ama o bu kadar dert etmiyordur teklifte bulunurken. O istemiyorsa diye. Hiç bir erkek dert etmez. Siz yanına gidecekken bile böyle ince düşünmeyin.. Hem istediğinizi sansa ne kaybedersiniz ki eminim daha çok mutlu olur. Hiç havanda değilim tavrındaysa zaten anlarsınız. Gözlemlersiniz en azından. Yanına gidin. Sizin varlıgınızdan rahatsız mı onu gözlemleyin.

Çiftler böyle böyle uzaklaşıyor işte birbirinden. Yatak odasına yere yatak yapın diye öneride bulunmuş bir arkadaş, bari yatak odasında yerde yatsın.

Çiftler böyle böyle uzaklaşıyor işte birbirinden. Yatak odasına yere yatak yapın diye öneride bulunmuş bir arkadaş, bari yatak odasında yerde yatsın.
bunu da teklif edeceğim yarın. en azından ne kadar ciddi olduğumu anlar.

Yatar yatmaz uyuyormu? Arada gece kalkıp kontrol edin derim.gerci bu konuda bende sabikaliyim.ayri yatıyorum ama benim sebebim var.benim eşim horluyor.hatta gürlüyor.mumkun değil yanında uyumak.size karşı tavrı falan nasıl.

bana karşı günlük hayatta bir sorun yok. geceleri ayriyiz işte. geceleri ben zombi gibi ataktayim zaten. uyuyor mışıl mışıl o taş gibi halıda

bana karşı günlük hayatta bir sorun yok. geceleri ayriyiz işte. geceleri ben zombi gibi ataktayim zaten. uyuyor mışıl mışıl o taş gibi halıda
Biliyorum öyle bir kaç kişi yer yatağı dışında yatamayan.belinde sorun varsa rahat uyuyor demekki.ne desem bilemedim yatak odasında yatsın madem yerde

Annesinin evindeki yatagi ovup ovupte oraya gidince yerde yatmasi garip. Bence de siz gidin bi yanina yatin. Ancak oyle anlasilir sizden kacip kacmadigi..

Nedir bu yerde yatma meraki mis gibi yatak dururken yerinizde olsam, ona derim ki ''yerde yatma merakin varsa yatak odamizin tabani da gayet sert. Salona kadar gitmene gerek yok .'' boylelikle ne siz yanliz yatmis olursunuz ne de o yerde yatma fikrinden vazgecmemis olur...haaaa hala ayri odada yatma konusunda israr ederse, o zaman bi işi kurcalayin derim.

Biraz abes olacak belki de önerim tutar mı tutar , gece yattığı yeri ıslayıp sonra da aa hayatım bak yer de yata yata üşütür oldun malüm durum diye telkin edip o yerden bi nebze soğutabilirsiniz belki , biraz kötülük gibi oldu ama diyemeden geçemedim k.bakmayın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…