O istemiyorsa diye. o isteyince zaten belli ediyor.Niye itici olsun ki
2 yıl önce en sert yatağı almıştık halbuki. taş gibi. işbir yatak. en iyisi dediler aldık.Diğer türlü ruh hali aynıysa sıkıntı yoktur gerçekten yerde rahat ediyor olabilir.
Siz yine de yeni bir yatak alin.
ne yapacaksın peki hep böyle ayrımı yatacaksın?İnsan bazen yatağından soğuyabilir Ben de 1 aydır kanepede salonda Yatıyorum Ne yapsam Yatağımda uyuyamıyorum
O istemiyorsa diye. o isteyince zaten belli ediyor.
Yani konu başka tabi. Ama o bu kadar dert etmiyordur teklifte bulunurken. O istemiyorsa diye. Hiç bir erkek dert etmez. Siz yanına gidecekken bile böyle ince düşünmeyin.. Hem istediğinizi sansa ne kaybedersiniz ki eminim daha çok mutlu olur. Hiç havanda değilim tavrındaysa zaten anlarsınız. Gözlemlersiniz en azından. Yanına gidin. Sizin varlıgınızdan rahatsız mı onu gözlemleyin.O istemiyorsa diye. o isteyince zaten belli ediyor.
canım ben evli değilim Normalde tek yatıyorum yanine yapacaksın peki hep böyle ayrımı yatacaksın?
normal değil evet. rahatsız oluyorum bu yüzden.yatagi degistirin. yatabilecegi bi yatak alin. ayri yatmak kesinlkle dogru degil. normallestirmeyin.
bunu da teklif edeceğim yarın. en azından ne kadar ciddi olduğumu anlar.Çiftler böyle böyle uzaklaşıyor işte birbirinden. Yatak odasına yere yatak yapın diye öneride bulunmuş bir arkadaş, bari yatak odasında yerde yatsın.
Anlatın tabii. Ben sizin yerinizde olsam bi an önce eşimle beraber çıkar, onun fizyolojisine uygun bi yatak bulurdum.bunu da teklif edeceğim yarın. en azından ne kadar ciddi olduğumu anlar.
bana karşı günlük hayatta bir sorun yok. geceleri ayriyiz işte. geceleri ben zombi gibi ataktayim zaten. uyuyor mışıl mışıl o taş gibi halıdaYatar yatmaz uyuyormu? Arada gece kalkıp kontrol edin derim.gerci bu konuda bende sabikaliyim.ayri yatıyorum ama benim sebebim var.benim eşim horluyor.hatta gürlüyor.mumkun değil yanında uyumak.size karşı tavrı falan nasıl.
internetten aramaya başladım bile. kacamayacak benden. zamp gibi yapiscam yakasına.Anlatın tabii. Ben sizin yerinizde olsam bi an önce eşimle beraber çıkar, onun fizyolojisine uygun bi yatak bulurdum.
Biliyorum öyle bir kaç kişi yer yatağı dışında yatamayan.belinde sorun varsa rahat uyuyor demekki.ne desem bilemedim yatak odasında yatsın madem yerdebana karşı günlük hayatta bir sorun yok. geceleri ayriyiz işte. geceleri ben zombi gibi ataktayim zaten. uyuyor mışıl mışıl o taş gibi halıda
yerde yatamamki ben ya. taş üstünde yatıyor halıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?