- 18 Haziran 2015
- 4.572
- 45.331
- 708
yerde yatamamki ben ya. taş üstünde yatıyor halıda
kay bende geldim desem cinsellik istiyorum sanır. çok itici olurCanım en azındn bikaçgün deneki şı an kafandaki soru işaretinin cevabını bul öyle değilmi? Problemi seninlemi yataklamı anca böyle anlarsın
Andropoza girmiş olabilirmi malum sıcak basmalar falan:/hayatım yere öylece yatıyor yatak vs sermeden. tv yide açıyor camları da.
Çok aktif değiliz ama aralarda beraber oluyoruz. ama o salona taşındıktan sonra az tabi.
Niye itici olsun canım kadında cinsellik isteyebilir gayet doğal varsın öyle anlasın 15 senelik kocankay bende geldim desem cinsellik istiyorum sanır. çok itici olur
yarın bunu teklif edeyim evt.Olabilir ya belki cidden beli rahatsız adamın uyuyamıyor. Yeni yatak almayı teklif edin, cidden rahatsız yatakta uyumak eziyet oluyor.
Bencede bak arkadaşa katılıyorum amaç senden kaçmak olsa hiç değilse bir yatak koltuk kullanırSırf kaçmak için o eziyete katlanılmaz demekki gerçekten öyle rahat ediyor
yani?Psikolojinin binbirtürlü odası var hangi odada olduğunu kim bilebilir
Yada gerçekten yerde yatmayı seviyordur
Eşimin kardeşi bir geceliğine gözaltına alınmış koğuşta yerde yatmıştı o günbugündür yerde yatar :)
Canım kadının cinselik istemesi lüx ayıp gibi birşeyNiye itici olsun canım kadında cinsellik isteyebilir gayet doğal varsın öyle anlasın 15 senelik kocan
Yani yerde yatmak hoşuna gitti o günbugündür yerde yatıyor bunun keyfi hiçbirşeyde yok diyor
Ya ne bilim. ben burada gurur yapıyorum nedensiz.Niye itici olsun canım kadında cinsellik isteyebilir gayet doğal varsın öyle anlasın 15 senelik kocan
Yok sonuca gelemedim de anladım şimdi :) yerde yatsın da ben yalnız kalıyorumYani yerde yatmak hoşuna gitti o günbugündür yerde yatıyor bunun keyfi hiçbirşeyde yok diyor
Çok mu karışık anlatmışım?
lüx ayıpCanım kadının cinselik istemesi lüx ayıp gibi birşey
Neyse biz sizinle hep böyle soru cvp tarzı anlaşabileceğiz anlaşılanlüx ayıp
Ben bu durumdan rahatsızlık duydum bugün. Çocuğun yanında da konuşamadım açık açık. biraz anladı. sen de çocuğu al yanına yat dediNeyse biz sizinle hep böyle soru cvp tarzı anlaşabileceğiz anlaşılan
Yok değişmedi galiba. acaba benmi göremiyorum dedim. size normalmi diye sormak istedim.Bi an kendimden süphelendim
Eşim en geç 12 gibi yatıyor ben hep uykusuz hem tv ye hem kk ya bakıyorum derken uyuya kalıyorum salonda
Adam beni her gece yatağa götürmekten helak oldu
Sizden kacmiyordur yani.. Başka hali tavrı değişmediyse olsa anlardınız bence
kay bende geldim desem cinsellik istiyorum sanır. çok itici olur
Yok değişmedi galiba. acaba benmi göremiyorum dedim. size normalmi diye sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?