- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Eğer ilişkiniz normalde iyise veya alacağı şey için sizden daha sonra da fikir alıyorsa, aradığınızda yoğun bile açıp yoğunum sonra görüşelim diyorsa çok kafaya takmayın.
Evet nişanlıykende anlatmazdı hiçNişanlilik döneminizde var miydi böyle bir durum? Bu şekilde ilerlerse evlilikte can sıkılabilir kendimden biliyorum terapi bile aldım bunun icin
haklisin esinin seni es gecmesine belkide akil edemiyordur ince düsünemiyordur bu detaylari konusssaniz belkide senin icin ne kadar aslinda önemli oldugunu bilirdiEşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
Almak istediği şeyin linkini atmış yorumlamışlar falan.
İyide bende yanındayım yani almak istediğin şeyi banada gçsterip bi fikrimi alsana aaa iyimiş güzelmiş bi yorum yapayım.
Neyse daha var hepsinden bahsedersem sıkıkırsınız. Son olarak ben eşimi gün içinde asla aramam yazmam çalısıyor işine engel olurum diye bi kaç sefer arsdım gerçekten yoğundu daha aramadım o da aramaz annesiyle telefonda hergün konusur ama dün baktım 15 dakika konusmuşlar
Tamam konussunlar beni ilgikendirmezde eve geldiğinde beni gün içinde niye hiç aramıuorsun dedim aşkım çok ypgun oluyoruz dedi
Annesiyle kojusmaya gelşnce yogun değil
Boxukuyorum böyle aptalca şeyler olsada
Eh demek ki yapısı böyleEvet nişanlıykende anlatmazdı hiç
Evet nişanlıykende anlatmazdı hiç
ya bu ilişkiye nasıl iyi diyorsunuz ki adam size hiçbir şeyini anlatmıyor nişanlıyken hiç sormadınız sorgulamadınız mı?Evet nişanlıykende anlatmazdı hiç
Eşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
İyide bende yanındayım yani almak istediğin şeyi banada gçsterip bi fikrimi alsana aaa iyimiş güzelmiş bi yorum yapayım.
Neyse daha var hepsinden bahsedersem sıkıkırsınız. Son olarak ben eşimi gün içinde asla aramam yazmam çalısıyor işine engel olurum diye bi kaç sefer arsdım gerçekten yoğundu daha aramadım o da aramaz annesiyle telefonda hergün konusur ama dün baktım 15 dakika konusmuşlar
Tamam konussunlar beni ilgikendirmezde eve geldiğinde beni gün içinde niye hiç aramıuorsun dedim aşkım çok ypgun oluyoruz dedi
Çekirdek aile grubuysa alinmayabilir bence sülale grubu varsa ona eklenebilir. Ha çekirdek aile içinde aile üyelerinden başkalarının eşi yer alıyorsa ona da eklenebilir tabii ama sadece anne baba kardeş olan gruba eklenebilir onlar istiyorsa ama eklenilmezse bence bozulunmamasi gereken bir şey.Eh demek ki yapısı böyle
Bide neden seni de aile grubuna almıyorlar sonuçta artık o ailedensin sende
Buna sıra gelene kadar bozulacağınız çok şey var bence bu detay kalırEşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
Ah bu yeni gelin tripleri.Eşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
Aile grubunda gelinin ne işi var allah aşkına ya. Okuması bile yanlış. Anne babamızla kardeşlerimizle hiç özel alanımız olmasın mı?sütten kesilmemiş henüz.
o aile grubunda kimler var? siz niye yoksunuz siz de artık aileden değil misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?