Eşim benle hiçbirşeyini paylaşmıyor

hepiyiolacagim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
123
98
53
27
Eşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
Almak istediği şeyin linkini atmış yorumlamışlar falan.
İyide bende yanındayım yani almak istediğin şeyi banada gçsterip bi fikrimi alsana aaa iyimiş güzelmiş bi yorum yapayım.
Neyse daha var hepsinden bahsedersem sıkıkırsınız. Son olarak ben eşimi gün içinde asla aramam yazmam çalısıyor işine engel olurum diye bi kaç sefer arsdım gerçekten yoğundu daha aramadım o da aramaz annesiyle telefonda hergün konusur ama dün baktım 15 dakika konusmuşlar
Tamam konussunlar beni ilgikendirmezde eve geldiğinde beni gün içinde niye hiç aramıuorsun dedim aşkım çok ypgun oluyoruz dedi
Annesiyle kojusmaya gelşnce yogun değil
Boxukuyorum böyle aptalca şeyler olsada

Eğer ilişkiniz normalde iyise veya alacağı şey için sizden daha sonra da fikir alıyorsa, aradığınızda yoğun bile açıp yoğunum sonra görüşelim diyorsa çok kafaya takmayın.

Nişanlilik döneminizde var miydi böyle bir durum? Bu şekilde ilerlerse evlilikte can sıkılabilir kendimden biliyorum terapi bile aldım bunun icin

Eğer ilişkiniz normalde iyise veya alacağı şey için sizden daha sonra da fikir alıyorsa, aradığınızda yoğun bile açıp yoğunum sonra görüşelim diyorsa çok kafaya takmayın.

İlişkimiz iyi severek evlendik. Teşefonda aradıgımda Yogun olsada konusuyor ama ben yogun oldugunuanlayıp hemen kapatıyorum uzatmıyorum alacagı şey için asla fikşr almıyor geupta annwsi babası kardeşleri var onlardan fikir alıyor

haklisin esinin seni es gecmesine belkide akil edemiyordur ince düsünemiyordur bu detaylari konusssaniz belkide senin icin ne kadar aslinda önemli oldugunu bilirdi

Bence baskasiyla kiyaslamak olmaz, hele annesi ile hic.

Sizin iliskiniz hep böyle idiyse ve memnunduysaniz hic kafaniza takmayin.

Memnun değilseniz konuşun, onlari aradin beni aradin diye degil de, daha cok iletişimi artırmak istediğiniz yonunde.

Ben eşimi gun içinde hic aramam, kendim de aranmak istemem. Ama annem babam arayinca cok da ses etmem, cok sik degilse memnun olmadigimi da belli etmem onlara. O yüzden bana normal geldi.

Yapısı gereği değil size karşı böyle. Benim annem de öyleydi, önceliği değildim beni hayatının kıyısında köşesinde bırakıyordu ve umuru da olmuyordu, tepki gösterirsem manipüle ederek beni suçlu konuma getiriyordu bu yıl babamla ayrıldılar ve yanıma taşınınca tam tersine dönüştü.

Sizde eşinizin önceliği değilsiniz, keşke nişanlıyken daha iyi düşünseydiniz. İnsanı yıpratan ve ciddi psikolojik etkilere sebep olan bir özensizlik, içten olmama durumu bu. İğrenç bir şey, dövesim geliyor böyle insanları.

Beğenilerinizin zaten benzestigini düşündüğünden ; sona sormaya gerek duymamış olabilir.
Şimdi evli olanların hepsi oz annesi ve babasıyla konuştuğu her şeyi esine anlatmaz.
15 dakika konuşmada havadan sudan değil de daha özel bir sebepten olabilir.
Alışkanlıkları bu şekilde bence.
Resim olayı ise senin her gün canlı gördüğünü onlar resim olarak görüyor.
Bunlara takarsan bu evlilik gitmez

Aile gruplarında olmanın gerekliliği nedir onu bir türlü anlayamadım.
Ayrıca ben de eşime alacagım bir şeyi link olarak atıp ne diyorsun demem, alacaksam alırım yani.
Arkadaşlarımla ya da ailemle paylaşırım ben de.
Bizim evde bu hiç sorun degil.
Sonuçta ev araba almıyoruz.

Benim eşim de öyleydi, annesiyle saatlerce konuşurlardı, tek fark akşam gün içinde olanları benimle de konuşurdu. Ev, araba alınacak, çocuklar kreşe gidecek, eşimin aklında tatil planı var, annesinin mutlaka haberi olurdu. Başlarda dert ettim evet ama kv. yi tanıdıkça gördüm ki kadın meraklı, diğer çocuğuna da öyle, hayatlarındaki bazı şeyleri bilmek istiyor. Anladım ki amacı müdahele etmek değil, iyi olduklarını bilince mutlu oluyor.

Size bir zararı yoksa, evinizin içine, eşinizle ilişkinize çomak sokmuyorsa, ya da istese bile eşiniz müsade etmiyorsa dert etmeyin.

Dün de Tv de eşinin Whatsapp aile grubunda olmamayı dert eden bir yarışmacı vardı. Onun durumunda 2 whatsapp grubu varmış mesela. Biri ailenin yıllardır kullandığı ; diğeri de gelin/ damatların da ekli olduğu. Bana çok normal geldi anlatılan.

Eşiniz kendi ailesiyle whatsapp grubunu evlendikten sonra mı kurdu ? Grupta, "eve gelirken marketten şunu al vb" konuşmalar yoğunluktaysa hiç şaşırmam.

Siz eşinizi, anneniz veya kardeşlerinizle olan whatsapp grubuna dahil ettiniz mi ? Evlenince kimse kendi ailesiyle aile arası bir sohbet edemez mi ? Anlatması gereken bir konu varsa anlatır zaten.

Almayı planladığı ürün bilgisayar/telefon gibi elektronik bir ürünse ve kardeşleri bu tür ürün incelemelerine meraklıysa onlara sorması da normal. Sizin almayı düşündüğü üründen haberiniz yok muydu ?

Annesiyle evde konuşsa , zaten akşam 1-2 saat zaman geçirebiliyoruz ; onda da kaynanam aradı diyerek söylenme ihtimaliniz var mı ? Gün içinde konuşmuşlar, bu ihtimal de böylece ortadan kalkmış.

Gelelim asıl önemli konuya. Eşinizin arama kaydı ve konuşma sürelerinden tutun da ; aile whatsapp ve diğer whatsapp konuşmalarına kadar didiklemeniz ve okumanız normal mi ? Aynısını eşiniz yapsa, eşiniz hakkında ne düşünürsünüz ?

Eh demek ki yapısı böyle
Bide neden seni de aile grubuna almıyorlar sonuçta artık o ailedensin sende
Çekirdek aile grubuysa alinmayabilir bence sülale grubu varsa ona eklenebilir. Ha çekirdek aile içinde aile üyelerinden başkalarının eşi yer alıyorsa ona da eklenebilir tabii ama sadece anne baba kardeş olan gruba eklenebilir onlar istiyorsa ama eklenilmezse bence bozulunmamasi gereken bir şey.

Buna sıra gelene kadar bozulacağınız çok şey var bence bu detay kalır

Ah bu yeni gelin tripleri.

Her akşam annesinin yanına gitmiyor, sizin yanınıza geliyor değil mi? Gün içinde 15 dakika annesine ayırmasını da kıskanıp dert etmeyin gözünüzü seveyim. Sonra adamları bıktırıyorsunuz evlilikleriniz moka sarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…