Annesine bırakmıyormuş konu sahibi ben gitmek istemiyorum deyince kendisi gidip geliyormuş. Konu sahibi kendine biraz öyle muamele ediyor aslında beni gezdirirdi diyor, şuraya götürürdü diyor. Önce kendisi bu söylemleri bırakmalıAnnesine sizi Paket gibi birakmasina izin vermeyin. Ne münasebet. Sanki affedersiniz "anne arkadaslarla bulusucagiz kediye baksana" der gibi. Zorla güzellik olmaz, ama esinize cidden bir sorun evlilik hayati ona göre nedir
Konu sahibine aşırı yardımcı oldunuz bence birkaç mesaj daha yazın derim.Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de
Gerçekten kasten konu sahibi üzülsün diye mi yazdınız tüm bunları yoksa içinde tutamayacak kadar heyecanla mı yaşıyorsunuz tüm bunları bilmiyorumAllah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de
Esim görevde olduğu için ben ailesiyle kalıyorum izne geldiğinde bir iki kez geliyoruz benm annemede gidiyoruz işte diyorum efe ben annemede annenede doydum senin yerine de doydum evimi özledim evimde kalcam sen git diyorum oda beni bırakıp gitmiyor birlikte vakit geçiyoruz asla hoşlanmıyorum beni annesine yada anneme bırakıp dışarı çıkmasından kabul etmiyorum dediğiniz gibiAnnesine sizi Paket gibi birakmasina izin vermeyin. Ne münasebet. Sanki affedersiniz "anne arkadaslarla bulusucagiz kediye baksana" der gibi. Zorla güzellik olmaz, ama esinize cidden bir sorun evlilik hayati ona göre nedir
Kendimize hobi bulup baska ark.larla vakit gecireceksek nicin evlendik? Hayat ark.ligi bunun neresinde?Tek gezeceksek neden evlendik derken? Evlenince yapişik gibi olunmaz zaten. Herkes bireydir hala. Kendinize hobi bulun, arkadas edinin. Bu rahatsizliginizi da esiniz ile paylasın. Belki farkinda değildir. Içinizde buyuktmek yerone konuşun onunla
Evlenince hobilerimiz olmasın mı yaniKendimize hobi bulup baska ark.larla vakit gecireceksek nicin evlendik? Hayat ark.ligi bunun neresinde?
Bu önemli detayın (!)konu sahibine faydası?Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Simdi bunları anlatarak, yazarak elinize ne gecti mesela? “İsteyen her türlü yapar eder” diyip gecebilirsiniz ama neden kendinizden örneklendirdiniz bunu?Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Haahaa ciddi misiniz siz. Eş bu kole değilKendimize hobi bulup baska ark.larla vakit gecireceksek nicin evlendik? Hayat ark.ligi bunun neresinde?
Yani?Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Ne yersiz, boş bir muhabbet….Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?