Benim genelde gordugum; en cok anlasilan, vakit gecirmekten zevk alinan en iyi arkadasla yapilan evliliklerin uzun sureli ve mutlu birliktelikler oldugudur. Hobileri yaparken de sevdiginiz insanla paylasim yapmak, arti keyif katiyor.Evlenince hobilerimiz olmasın mı yaniTabii ki beraber de bir şeyler yapılır ayrı da...Hayat arkadaşlığı her yere beraber gitmek ya da her şeyi beraber yapmak demek değildir.
Demek istediğim her erkek aynı değil. Hani hepsi aynı diye bir saçmalık var ya onu baz alarak anlattım.
Ciddiyim. Kolelikle alakasi yok ki. Ayni seyleri yapmaktan hoslanmadigim 1 insanla nasil mutlu olabilirim? Surekli birbirimizin ilgi alanlarina, hobilerine istemeden katlanarak nasil mutlu olunabilir? Sahte olarak zevk aliyormus gibi yaninda olma belli 1 yerden sonra falso verir.Haahaa ciddi misiniz siz. Eş bu kole değil
Derdini anlatan kadına “ah canıım yazııık, ne biçim kocan varmış. Baaaak benimki bunları yapıyor, çatla” diyorsunuz o mesajın alt metninde de, onu yersiz ve saçma buldum.Neden yersiz ve boş buldunuz açıklarsanız sevineceğim.
Komşulardan mahalleden arkadaşlar edinmeyi denesen iyi olur.Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır evliyim. Eşimle önceden gezerdik.nereye istesem giderdik vakit geçirirdik seve-seve. Ama artık beni bir yere götürmek aklına gelmiyor. Sürekli haftasonunu ya annesine götürüyor beni ya da kendi arkadaşı ile görüşuyor. Ben de artık sıkıldım. Annende sıkılıyorum sen git diyorum. Beni bırakıp gidiyor. Sabah gidip akşama geliyor.cumartesi gidiyor annesine pazar yine gidiyor. Evde sıkılıyor ben de sıkılıyorum demiyor ki gel çıkalım ikimiz gezelim dolaşalım oturalım bir yerde. Sadece alış veriş merkezine bir şey lazımsa gideriz orda da otururuz kafede artık o kadar.ya da evli arkadaşı onun eşiyle 4ümüz, ya ailesi ile anne ve ablası ile. Ama hiç demiyor gel ikimiz cikalim. Hep ben diyorum. Gidince de çabuk donmek istiyor sanki sıkılıyor. artık yoruldum. Hep ben adım atıyorum. Sevgi ve ilgisini artık gostermiyor eskiden boyle digildi. Bana saygısı değişmedi.ama artık sevgi göstermek icin yaklaşmıyor.hep ben yapiyorum.ben azeriyim istanbula geldim.eşim türk. Burda arkadaşım yok. Yoksa ben de çikarim onun gibi. Ama bazen de dusunuyorum kendi basima gezeceksem neden evlendik biz. Yorumlariniz icin onceden tesekkur ederim
Simdi bunları anlatarak, yazarak elinize ne gecti mesela? “İsteyen her türlü yapar eder” diyip gecebilirsiniz ama neden kendinizden örneklendirdiniz bunu?konu sahibi kendinden örnekle dr
Haydaaaaa artık ne yapacağımızı da millete sorar olduk!Simdi bunları anlatarak, yazarak elinize ne gecti mesela? “İsteyen her türlü yapar eder” diyip gecebilirsiniz ama neden kendinizden örneklendirdiniz bunu?
Adi üstünde hobi her insanınki farklı olabilir. Benim gördüğümde birbirine alan tanıyan çiftlerin daha mutlu olduğu ve daha çok paylaşacak şey bulduğu. Konu sahibinin eşinin yaptığı yanlış ama göbeği beraber kesilmiş gibi hee şeyi beraber yapan eşlerinki de yanlış. Insana eşten başka arkadaş da lazım mesela.Benim genelde gordugum; en cok anlasilan, vakit gecirmekten zevk alinan en iyi arkadasla yapilan evliliklerin uzun sureli ve mutlu birliktelikler oldugudur. Hobileri yaparken de sevdiginiz insanla paylasim yapmak, arti keyif katiyor.
Konu sahibinin derdi var üstelik konu açmış çok normal örneklendirmesi. Ama dedim ya bence çok yardımcı oldunuz. Biraz daha anlatsanıza nerelere gidiyorsunuz, neler yapıyorsunuz, neler yiyorsunuz ?Haydaaaaa artık ne yapacağımızı da millete sorar olduk!
Konu sahibi kendinden orneklendirmis ben de kendimden orneklendirdim. Her erkek aynı değil demek istiyorum yani .
Bir şey söyleyeceğim sizin. Kötü kalbiniz buraya yansımış .Derdini anlatan kadına “ah canıım yazııık, ne biçim kocan varmış. Baaaak benimki bunları yapıyor, çatla” diyorsunuz o mesajın alt metninde de, onu yersiz ve saçma buldum.
İnstagramda “çok mutluyuz” pozları atanlardansınız belli, arka fonda da leş aşk şarkıları falan…
Size faydasi olmayacağı kesin ,bosverin o nedenle yeterince insana açıkladım inşallah konu sahibi de beni yalnis anlamazBu önemli detayın (!)konu sahibine faydası?
Oyy oyy biraz da kötü dusunmemeni öneririm ben kendimi biliyorum boşver senKonu sahibinin derdi var üstelik konu açmış çok normal örneklendirmesi. Ama dedim ya bence çok yardımcı oldunuz. Biraz daha anlatsanıza nerelere gidiyorsunuz, neler yapıyorsunuz, neler yiyorsunuz ?
Hanımefendi konu sahibi “Her erkek böyle mi” diye sormamıs. Kendi basıma gezeceksem neden evlendik biz demis. Sizin burada konu sahibine yardımcı olmanız gerekirken “ayyy benim kocam böyle degil sükür” mesajı vermekten başka bir seye benzememis.Haydaaaaa artık ne yapacağımızı da millete sorar olduk!
Konu sahibi kendinden orneklendirmis ben de kendimden orneklendirdim. Her erkek aynı değil demek istiyorum yani .
Kötü düşünmek kötü davranmaktan iyidir en azından eyleme geçmiyor bak:)Oyy oyy biraz da kötü dusunmemeni öneririm ben kendimi biliyorum boşver sen
Tamam hanımefendi size +1 hiç kalbimde olmayan bir şey için sizinle tartışmaya girmeyeceğim sağolun açıklamanız için ben kendimi biliyorumHanımefendi konu sahibi “Her erkek böyle mi” diye sormamıs. Kendi basıma gezeceksem neden evlendik biz demis. Sizin burada konu sahibine yardımcı olmanız gerekirken “ayyy benim kocam böyle degil sükür” mesajı vermekten başka bir seye benzememis.
Annesine bırkamıyor.gidiyoruz oturuyoruz.ama sıkılıyorum.her hafta gidiyoruz.Annesine sizi Paket gibi birakmasina izin vermeyin. Ne münasebet. Sanki affedersiniz "anne arkadaslarla bulusucagiz kediye baksana" der gibi. Zorla güzellik olmaz, ama esinize cidden bir sorun evlilik hayati ona göre nedir
Esim görevde olduğu için ben ailesiyle kalıyorum izne geldiğinde bir iki kez geliyoruz benm annemede gidiyoruz işte diyorum efe ben annemede annenede doydum senin yerine de doydum evimi özledim evimde kalcam sen git diyorum oda beni bırakıp gitmiyor birlikte vakit geçiyoruz asla hoşlanmıyorum beni annesine yada anneme bırakıp dışarı çıkmasından kabul etmiyorum dediğiniz gibi
Şuan aklıma bir şey geldi bir ses ya ya ne alaka ne alaka diye kulağımda çınladı saçma sapan tartışmalar aramayın lutfenKötü düşünmek kötü davranmaktan iyidir en azından eyleme geçmiyor bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?