Eşim benle vakit geçirmiyor

Evlenince hobilerimiz olmasın mı yani Tabii ki beraber de bir şeyler yapılır ayrı da...Hayat arkadaşlığı her yere beraber gitmek ya da her şeyi beraber yapmak demek değildir.
Benim genelde gordugum; en cok anlasilan, vakit gecirmekten zevk alinan en iyi arkadasla yapilan evliliklerin uzun sureli ve mutlu birliktelikler oldugudur. Hobileri yaparken de sevdiginiz insanla paylasim yapmak, arti keyif katiyor.

Haahaa ciddi misiniz siz. Eş bu kole değil
Ciddiyim. Kolelikle alakasi yok ki. Ayni seyleri yapmaktan hoslanmadigim 1 insanla nasil mutlu olabilirim? Surekli birbirimizin ilgi alanlarina, hobilerine istemeden katlanarak nasil mutlu olunabilir? Sahte olarak zevk aliyormus gibi yaninda olma belli 1 yerden sonra falso verir.

Neden yersiz ve boş buldunuz açıklarsanız sevineceğim.
Derdini anlatan kadına “ah canıım yazııık, ne biçim kocan varmış. Baaaak benimki bunları yapıyor, çatla” diyorsunuz o mesajın alt metninde de, onu yersiz ve saçma buldum.

İnstagramda “çok mutluyuz” pozları atanlardansınız belli, arka fonda da leş aşk şarkıları falan…

Komşulardan mahalleden arkadaşlar edinmeyi denesen iyi olur.

Simdi bunları anlatarak, yazarak elinize ne gecti mesela? “İsteyen her türlü yapar eder” diyip gecebilirsiniz ama neden kendinizden örneklendirdiniz bunu?konu sahibi kendinden örnekle dr

Simdi bunları anlatarak, yazarak elinize ne gecti mesela? “İsteyen her türlü yapar eder” diyip gecebilirsiniz ama neden kendinizden örneklendirdiniz bunu?
Haydaaaaa artık ne yapacağımızı da millete sorar olduk!
Konu sahibi kendinden orneklendirmis ben de kendimden orneklendirdim. Her erkek aynı değil demek istiyorum yani .

Eşiniz bana da normal gelmedi ama evde oturup "beni gezdirmiyorsun, ilgilenmiyorsun" şeklinde soylenmek işe yaramayacaktir, buyuk ihtimalle daha itici olur. Kendinize haftanin en azindan 1-2 gunu evden cikip gidebileceginiz hobi bulun, hicbisey bulamiyorsaniz yuruyus yapin, arada tek basiniza bir seyler icmeye cikin. Evde de okuyacaginiz, arastiracaginiz ilginizi ceken birseyler olsun.

Korona var diye dogru durust oneri veremiyorum, toplu yapilan hobilerde arkadaş edinebilirdiniz kolayca ama malum durum belli.

Yani kendinize mutlaka ayri bir ugraş ve ilgi alani bulun devamli evde oturup kocam gezdirsin diye beklerken konusacak bir şeyleriniz oluyor mu mesela ilgi cekici, sohbete basldiginiz da o sohbet akiyor mu kendiliginden? Bir seyler yapmazsaniz sohbet edecek bir seyiniz de olmaz eee sizinle olmaktan sıkılır tabi ki.

Tum bunlardan sonra hala eşiniz sizinle olmak istemiyorsa o zaman dusunursunuz bu evlilik nereye gidiyor diye.

Benim genelde gordugum; en cok anlasilan, vakit gecirmekten zevk alinan en iyi arkadasla yapilan evliliklerin uzun sureli ve mutlu birliktelikler oldugudur. Hobileri yaparken de sevdiginiz insanla paylasim yapmak, arti keyif katiyor.
Adi üstünde hobi her insanınki farklı olabilir. Benim gördüğümde birbirine alan tanıyan çiftlerin daha mutlu olduğu ve daha çok paylaşacak şey bulduğu. Konu sahibinin eşinin yaptığı yanlış ama göbeği beraber kesilmiş gibi hee şeyi beraber yapan eşlerinki de yanlış. Insana eşten başka arkadaş da lazım mesela.

Konu sahibi kendinden orneklendirmis ben de kendimden orneklendirdim. Her erkek aynı değil demek istiyorum yani .
Konu sahibinin derdi var üstelik konu açmış çok normal örneklendirmesi. Ama dedim ya bence çok yardımcı oldunuz. Biraz daha anlatsanıza nerelere gidiyorsunuz, neler yapıyorsunuz, neler yiyorsunuz ?

Bir şey söyleyeceğim sizin. Kötü kalbiniz buraya yansımış .
Ne ins kullanırım ne Facebook wp ye bile ayda yılda bir eşimle gittigin ettiğim yerleri atarım millet de zannediyormus ki Meryem evden bir yere cikmiyor. bu kadar kötü düşünmenize üzüldüm asla amacım bu değildi!

Konu sahibinin derdi var üstelik konu açmış çok normal örneklendirmesi. Ama dedim ya bence çok yardımcı oldunuz. Biraz daha anlatsanıza nerelere gidiyorsunuz, neler yapıyorsunuz, neler yiyorsunuz ?
Oyy oyy biraz da kötü dusunmemeni öneririm ben kendimi biliyorum boşver sen

Hanımefendi konu sahibi “Her erkek böyle mi” diye sormamıs. Kendi basıma gezeceksem neden evlendik biz demis. Sizin burada konu sahibine yardımcı olmanız gerekirken “ayyy benim kocam böyle degil sükür” mesajı vermekten başka bir seye benzememis.

Tamam hanımefendi size +1 hiç kalbimde olmayan bir şey için sizinle tartışmaya girmeyeceğim sağolun açıklamanız için ben kendimi biliyorum

Annesine sizi Paket gibi birakmasina izin vermeyin. Ne münasebet. Sanki affedersiniz "anne arkadaslarla bulusucagiz kediye baksana" der gibi. Zorla güzellik olmaz, ama esinize cidden bir sorun evlilik hayati ona göre nedir
Annesine bırkamıyor.gidiyoruz oturuyoruz.ama sıkılıyorum.her hafta gidiyoruz.

Kendi evinizde neden kalmıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…