Eşim benle vakit geçirmiyor

Konu sahibesi yeterince yalnis anlasilmisim siz yalnis anlamayın amacım saçma sapan AA sizin eşiniz böyle mi benimki böyle durumu değil tüm samimiyetimle bahsediyorum .

Çabuk monotonluk olmuş bu kadar erken bu neyin sıkılması bence sizde çalışın

Tamam hanımefendi size +1 hiç kalbimde olmayan bir şey için sizinle tartışmaya girmeyeceğim sağolun açıklamanız için ben kendimi biliyorum
Sizi tanımıyorum tanımadıgım bir insanın ne kalbini, ne kisiligini ne de karakterini sorgularım. Kalbinizden, icinizden gecmeyen bir cümle kurdugunuzda farkında olmadan baska anlamlara cıkabiliyor maalesef kötü niyetiniz yokken bile. Sadece bunu anlatmak istemiştim.

İyi aksamlar dilerim.

Şuan aklıma bir şey geldi bir ses ya ya ne alaka ne alaka diye kulağımda çınladı saçma sapan tartışmalar aramayın lutfen
Ilk yazdığınız mesajı okurken aynı ses bana da gelmişti ne tesadüf. Tartışma aramıyorum bu son mesajım istediğiniz gibi övünerek yazmaya devam edebilirisiniz.

Açıklamanız için teşekkür ederim okuyunca evet farkettim konu sahibine ayriyeten yazdım tekrar teşekkürler iyi aksamlar

Tamam hanımefendi size +1 hiç kalbimde olmayan bir şey için sizinle tartışmaya girmeyeceğim sağolun açıklamanız için ben kendimi biliyorum
Kalbinizde olmayabilir ama empati yapın. Birine eşim ilgisiz, benimle vakit geçirmiyor diye dert yanıyorsunuz, senin eşin nasıl diye de sormamışsınız üstelik, o da size eşinin ne kadar ilgili, alakalı olduğunu anlatıyor.

Çok düşüncesizce gelmedi mi size de?

Bunu ona belli etmeyin siz de tek başınıza bişeyler yapın sıkılsqnız bile yapın bir de ortak konusabileceğiniz konular açın gerekirse başlarda onun ilgi alanları ve onun işi vb ilgi olsun sorun konuşturmaya çalışın. Onun dışında bunda alınacak bişey yok etkinlikleri siz bulun siz belirleyin depresif olmayın takmayın bu kadar

Evet evet yazdığımı okuyunca beni tanımayan biri bunu çok yalnis anlayabilir açıklama da yaptım teşekkür ederim iyi aksamlar

Ben ingilizce öyretmeniyim.Baküde çalışıyordum.burda online ders veriyorum sadece. duzenli egzersiz yapiyorum.165boy 50kilo. Kilolu diyilim aksine zayif sayilirim. Modern biriyim giyimime filan çok özenliyim bakımlıyım. Ama ne giyersem giyeyim hiç dikkat etmez. Ilgisini çekmiyor(

Burda öğretmenlik yapabilmeniz için denklik mı almanız gerek?

Neden ki acaba aslında ne bileyim böyle biri mi ileiki başlarında nasıldı ?

Ama zaten haftada 2gun haftasonu calişmiyor.onda da her defa annesine gidiyor.anne cagiriyor hayir demiyor

Annesi dertlesebileceginiz konusabileceginiz biri mi değil heralde öyle olsa niye sürekli çağırsın degilmi dusunur biraz bu da yeni evlendi felan diye

Allah eşinize sizi anlayacak kadar vicdan versin . Yabancı yerlerden gelin olarak gelmişsiniz ne güzel sizin değerinizi bilmeli. Bir şeyi de kaybetmeden değerini bilin be arkadaş sonra önce sevgi gidiyor sonra güzel anılar sonra da saygı . Onlar gittikten sonra evliliğinde anlamı kalmıyor belki o zaman böyle adamların kafasına dank eder. Size çok üzüldüm benim de pek arkadaşım yok kendi kendime oyalanmaya bakıyorum . Ama arkadaş çevresi edinin inşallah çok güzel arkadaşlıklar edinirsiniz . Her şeyden önce eşiniz sizi anlar inşallah .
böyle erkekleri anlayamıyorum ya ananın evinden çıkmayacaksan arkadaş ortamından kopup evli olduğunu anlamayacaksan niye başkasının ömrüne hayatına sebep oluyorsun niye

InsAllah. Biz Bakude taniştik eşim orda calışıyordu. Benim buraya gelmek fikrim yoktu. Duğunden sonra orada mutlu olmadigini sıkıldığını gordum. Beni ikna etti. Turkiye cok guzel seni nerelere gezdiricem ve saire. Ben de tamam o zaman sıkılmam hem o da daha mutlu olur diye geldim. Ama geldikten 3-4ay sonra değişti. InşAllah düzelir. Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…