Konu sahibesi yeterince yalnis anlasilmisim siz yalnis anlamayın amacım saçma sapan AA sizin eşiniz böyle mi benimki böyle durumu değil tüm samimiyetimle bahsediyorum .Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de
Çabuk monotonluk olmuş bu kadar erken bu neyin sıkılması bence sizde çalışınMerhaba arkadaşlar. 1 yıldır evliyim. Eşimle önceden gezerdik.nereye istesem giderdik vakit geçirirdik seve-seve. Ama artık beni bir yere götürmek aklına gelmiyor. Sürekli haftasonunu ya annesine götürüyor beni ya da kendi arkadaşı ile görüşuyor. Ben de artık sıkıldım. Annende sıkılıyorum sen git diyorum. Beni bırakıp gidiyor. Sabah gidip akşama geliyor.cumartesi gidiyor annesine pazar yine gidiyor. Evde sıkılıyor ben de sıkılıyorum demiyor ki gel çıkalım ikimiz gezelim dolaşalım oturalım bir yerde. Sadece alış veriş merkezine bir şey lazımsa gideriz orda da otururuz kafede artık o kadar.ya da evli arkadaşı onun eşiyle 4ümüz, ya ailesi ile anne ve ablası ile. Ama hiç demiyor gel ikimiz cikalim. Hep ben diyorum. Gidince de çabuk donmek istiyor sanki sıkılıyor. artık yoruldum. Hep ben adım atıyorum. Sevgi ve ilgisini artık gostermiyor eskiden boyle digildi. Bana saygısı değişmedi.ama artık sevgi göstermek icin yaklaşmıyor.hep ben yapiyorum.ben azeriyim istanbula geldim.eşim türk. Burda arkadaşım yok. Yoksa ben de çikarim onun gibi. Ama bazen de dusunuyorum kendi basima gezeceksem neden evlendik biz. Yorumlariniz icin onceden tesekkur ederim
Sizi tanımıyorum tanımadıgım bir insanın ne kalbini, ne kisiligini ne de karakterini sorgularım. Kalbinizden, icinizden gecmeyen bir cümle kurdugunuzda farkında olmadan baska anlamlara cıkabiliyor maalesef kötü niyetiniz yokken bile. Sadece bunu anlatmak istemiştim.Tamam hanımefendi size +1 hiç kalbimde olmayan bir şey için sizinle tartışmaya girmeyeceğim sağolun açıklamanız için ben kendimi biliyorum
Yok problem yok. Rahat olun. Öyle bir şey düşünmedim.Konu sahibesi yeterince yalnis anlasilmisim siz yalnis anlamayın amacım saçma sapan AA sizin eşiniz böyle mi benimki böyle durumu değil tüm samimiyetimle bahsediyorum .
Ilk yazdığınız mesajı okurken aynı ses bana da gelmişti ne tesadüf. Tartışma aramıyorum bu son mesajım istediğiniz gibi övünerek yazmaya devam edebilirisiniz.Şuan aklıma bir şey geldi bir ses ya ya ne alaka ne alaka diye kulağımda çınladı saçma sapan tartışmalar aramayın lutfen
Biz de bir pazar gitmesek diğer pazar gidiyoruz alıştımAnnesine bırkamıyor.gidiyoruz oturuyoruz.ama sıkılıyorum.her hafta gidiyoruz.
Yok problem yok. Rahat olun. Öyle bir şey düşünmedim.
Ilk yazdığınız mesajı okurken aynı ses bana da gelmişti ne tesadüf. Tartışma aramıyorum bu son mesajım istediğiniz gibi övünerek yazmaya devam edebilirisiniz.
Açıklamanız için teşekkür ederim okuyunca evet farkettim konu sahibine ayriyeten yazdım tekrar teşekkürler iyi aksamlarSizi tanımıyorum tanımadıgım bir insanın ne kalbini, ne kisiligini ne de karakterini sorgularım. Kalbinizden, icinizden gecmeyen bir cümle kurdugunuzda farkında olmadan baska anlamlara cıkabiliyor maalesef kötü niyetiniz yokken bile. Sadece bunu anlatmak istemiştim.
İyi aksamlar dilerim.
Kalbinizde olmayabilir ama empati yapın. Birine eşim ilgisiz, benimle vakit geçirmiyor diye dert yanıyorsunuz, senin eşin nasıl diye de sormamışsınız üstelik, o da size eşinin ne kadar ilgili, alakalı olduğunu anlatıyor.Tamam hanımefendi size +1 hiç kalbimde olmayan bir şey için sizinle tartışmaya girmeyeceğim sağolun açıklamanız için ben kendimi biliyorum
Kalbinizde olmayabilir ama empati yapın. Birine eşim ilgisiz, benimle vakit geçirmiyor diye dert yanıyorsunuz, senin eşin nasıl diye de sormamissınız üstelik o da size eşinin ne kadar ilgili, alakalı olduğunu anlatıyor.
Çok düşüncesizce gelmedi mi size de?
Ben ingilizce öyretmeniyim.Baküde çalışıyordum.burda online ders veriyorum sadece. duzenli egzersiz yapiyorum.165boy 50kilo. Kilolu diyilim aksine zayif sayilirim. Modern biriyim giyimime filan çok özenliyim bakımlıyım. Ama ne giyersem giyeyim hiç dikkat etmez. Ilgisini çekmiyor(Siz kendiniz biraz sosyalleşseniz belki onun da algıları açılır.Mesela arkadaşım yok demişsiniz ne bileyim çalışıyor musunuz mesela iş arkadaşlarınız olurdu bir iki yere onlarla gitseniz belki durumun seyri değişir.Şu da var biraz kendinize dönün bu süreçte,bunu sağda solda çok duyuyoruz okuyoruz ama boş bir şey gibi geliyor değil aslında.Mesela kilolarınız varsa diyete başlayın,bir saçları değiştirin ne bileyim bir iki kere kendiniz süslenip alışveriş merkezine gidin biraz kendi ufkunuzu genişletin.Baktınız adam hâlâ oralı değil artık ona göre bir yol izlersiniz ama şu bir gerçek ki,bunu yakın bir erkek arkadaşım da söylemişti; erkekler istemedikleri bir şeyi zorla yapmazlar.Siz söylemeyi bir bırakın bakalım ne olacak.
Burda öğretmenlik yapabilmeniz için denklik mı almanız gerek?Ben ingilizce öyretmeniyim.Baküde çalışıyordum.burda online ders veriyorum sadece. duzenli egzersiz yapiyorum.165boy 50kilo. Kilolu diyilim aksine zayif sayilirim. Modern biriyim giyimime filan çok özenliyim bakımlıyım. Ama ne giyersem giyeyim hiç dikkat etmez. Ilgisini çekmiyor(
Neden ki acaba aslında ne bileyim böyle biri mi ileiki başlarında nasıldı ?Ben ingilizce öyretmeniyim.Baküde çalışıyordum.burda online ders veriyorum sadece. duzenli egzersiz yapiyorum.165boy 50kilo. Kilolu diyilim aksine zayif sayilirim. Modern biriyim giyimime filan çok özenliyim bakımlıyım. Ama ne giyersem giyeyim hiç dikkat etmez. Ilgisini çekmiyor(
Ama zaten haftada 2gun haftasonu calişmiyor.onda da her defa annesine gidiyor.anne cagiriyor hayir demiyorBiz de bir pazar gitmesek diğer pazar gidiyoruz alıştım
Ama zaten haftada 2gun haftasonu calişmiyor.onda da her defa annesine gidiyor.anne cagiriyor hayir demiyor
Allah eşinize sizi anlayacak kadar vicdan versin . Yabancı yerlerden gelin olarak gelmişsiniz ne güzel sizin değerinizi bilmeli. Bir şeyi de kaybetmeden değerini bilin be arkadaş sonra önce sevgi gidiyor sonra güzel anılar sonra da saygı . Onlar gittikten sonra evliliğinde anlamı kalmıyor belki o zaman böyle adamların kafasına dank eder. Size çok üzüldüm benim de pek arkadaşım yok kendi kendime oyalanmaya bakıyorum . Ama arkadaş çevresi edinin inşallah çok güzel arkadaşlıklar edinirsiniz . Her şeyden önce eşiniz sizi anlar inşallah .Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır evliyim. Eşimle önceden gezerdik.nereye istesem giderdik vakit geçirirdik seve-seve. Ama artık beni bir yere götürmek aklına gelmiyor. Sürekli haftasonunu ya annesine götürüyor beni ya da kendi arkadaşı ile görüşuyor. Ben de artık sıkıldım. Annende sıkılıyorum sen git diyorum. Beni bırakıp gidiyor. Sabah gidip akşama geliyor.cumartesi gidiyor annesine pazar yine gidiyor. Evde sıkılıyor ben de sıkılıyorum demiyor ki gel çıkalım ikimiz gezelim dolaşalım oturalım bir yerde. Sadece alış veriş merkezine bir şey lazımsa gideriz orda da otururuz kafede artık o kadar.ya da evli arkadaşı onun eşiyle 4ümüz, ya ailesi ile anne ve ablası ile. Ama hiç demiyor gel ikimiz cikalim. Hep ben diyorum. Gidince de çabuk donmek istiyor sanki sıkılıyor. artık yoruldum. Hep ben adım atıyorum. Sevgi ve ilgisini artık gostermiyor eskiden boyle digildi. Bana saygısı değişmedi.ama artık sevgi göstermek icin yaklaşmıyor.hep ben yapiyorum.ben azeriyim istanbula geldim.eşim türk. Burda arkadaşım yok. Yoksa ben de çikarim onun gibi. Ama bazen de dusunuyorum kendi basima gezeceksem neden evlendik biz. Yorumlariniz icin onceden tesekkur ederim
InsAllah. Biz Bakude taniştik eşim orda calışıyordu. Benim buraya gelmek fikrim yoktu. Duğunden sonra orada mutlu olmadigini sıkıldığını gordum. Beni ikna etti. Turkiye cok guzel seni nerelere gezdiricem ve saire. Ben de tamam o zaman sıkılmam hem o da daha mutlu olur diye geldim. Ama geldikten 3-4ay sonra değişti. InşAllah düzelir. Tesekkur ederimAllah eşinize sizi anlayacak kadar vicdan versin . Yabancı yerlerden gelin olarak gelmişsiniz ne güzel sizin değerinizi bilmeli. Bir şeyi de kaybetmeden değerini bilin be arkadaş sonra önce sevgi gidiyor sonra güzel anılar sonra da saygı . Onlar gittikten sonra evliliğinde anlamı kalmıyor belki o zaman böyle adamların kafasına dank eder. Size çok üzüldüm benim de pek arkadaşım yok kendi kendime oyalanmaya bakıyorum . Ama arkadaş çevresi edinin inşallah çok güzel arkadaşlıklar edinirsiniz . Her şeyden önce eşiniz sizi anlar inşallah .
böyle erkekleri anlayamıyorum ya ananın evinden çıkmayacaksan arkadaş ortamından kopup evli olduğunu anlamayacaksan niye başkasının ömrüne hayatına sebep oluyorsun niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?