Eşim bensiz düğüne gitmek istiyor

Turlu senaryo gecti aklımdan valla ex durumları mı var acaba onu görecek cunku bensiz dugune gitmek istiyor demişsin ben kıllandım bu durumdan.

Kocanı yalnız bırakmayacaksın arkadas Ortalıkta kurtta var çakalda

Bence istegine saygi duymalisiniz. Aile olmak ayri hicbir yere gidememk degildir ki. Insanlar yillarca gorusmese de arada kurulan bag vardir ve bu girusulmese de kopmaz. Demek ki esiniz de kendine yakin hissediyor ki sizi de yalniz birakmamak adina annenize birakiyor. ozetle bence haksizsiniz.

bence siz bu mesajınızı ilk mesajınıza edit edin yoksa gelen yorumlar farklı olmaz

bence gidebilir bir sıkıntı yok.
evliyiz diye bireylikten muaf olmuyoruz. siz kendinizi iyi hissederseniz eşllik edersiniz olmadı o gider.
hani illa ki sen gelme ben tek gidicem dese sıkıntıydı da öyle de değil.

Siz olmadan düğüne gidip görünse ne olur anlamadım durumunuz belli kimsede yadırgamaz ben eşimin işi vs oluyor İstanbul'da ailem arkadaşlarım ve arkadaşlarımın düğününe hep tek gittim aynı şekilde sizin bir arkadaşınızın falan düğünü olsa eşiniz gelemese gitmez misiniz? annenize bırakacakmış bıraksın siz annenizde olursunuz o da gider gelir ne var ne sakıncası olabilir ki bir akşam sizin mazeretiniz var sonuçta ayıp olur gitmemesi eşiniz sizinle gelebilecek konumdayken tek gitme diyebilir ama siz onunla gidemeyecek konumdasınız ne yapsın yani

Yıllarca görüşmemiş olsa bile vefa borcudur. Gitmelidir. Bence ya siz de gidin ya da gidemiyosaniz eşinizin bulduğu yöntem çok mantıklı. Vef duygusu olan bi esiniz var. Bence kizacağiniza şükür namazı kılın

Gecen yaz dogum yaptiktan yaklasik 1 ay sonra esimin ailesinden birinin dugunu vardi memlekette, annem yanimda oldugu icin ben kendim gonderdim. Normalde bizde birbirimiz olmadan hic bir yere gitmeyiz. Bence sende fazla takilma bunaltma ne varki gidip gelse sonucta sensiz tatile vs. Eglenmeye gitmiyor

beni kısıtlarsa ben de onu kısıtlarım
çifte standart olmaz
gitme sebebi ne olursa olsun

sen böyle yapmıştın deyince ne diyor peki eşiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…