- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi manolya tan
-
Ben baskasına asık oldum! Erkekler icin bu kadar basit iste, sözün bittigi yer ne denilebilir ki? Üzülme sen, elbet yaptıgının bedelini ödeyecek, Allah sana en büyük hediyeyi, oglunu vermis..
Bu aralar o kadar cok duyuyorum ki, aldatma hikayelerini..
Kardesimin calıstıgı yere 2-3 ay önce bir kız alındı. Kız cevval, tabiri caizse agzı iyi laf yapan biriymis, patronu ise evli ve iki cocuk babası, hatta ücncü de yoldaydı yanlıs hatırlamıyorsam, bu bahsettigim kız' da evli üstelik, patron kıza kafayı takmıs, hic birsey tek taraflı degildir elbet, aradaki sınırı cizememis kız..
Adam o kadar kafayı bozmus ki, kızın arabasına takip cihazı yerlestirmis, her yerde eliyle koymus gibi buluyormus, bide gitmeden burdasın diye arabasının resmini cekip yolluyormus.
Patron seninle yurtdısına cıkıcaz demis, kız ben evliyim siz böyle seyler nasıl düsünüyor sunuz deyince de, merak etme kocan kendi elleriyle seni bana göndericek demis..
Allahım ne şerefsizleri var ya Allah kötüden uzak etsin.
Nasıl bu adamı polise vermemişmi ya kadın
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar derdime bir nebze olsun ortak olduğunuz için o kadar zor bir dönem geçiriyorum ki loğusalık dönemini nasıl geçirdiğimi anlatamam size her gün durmadan ağlamak oğluma yetememek ki en başta kendime sonra dedim ne için kim için bu kadar yıpratıyorum ki kendimi iş yerindeki sekreter kız işte düşünün evli olduğunu çocuğu olduğunu bile bile devam ediyor üstelikte bekar kancayı takmış durumda kimselerle paylaşamıyosun ki böyle bir şeyi babasına anlattım bu konuyu böyle böyle diye bana güldü (kadın dediğin akıllı olur erkek yapar zamanla bekle geçer hepimiz bu süreçten geçtik dedi ) ve aynen oğluna çanak tutmaya devam etti nasıl bir tiniyet aklım almış değil ben yüksek tansiyon problemine rağmen hamile kalmak ona bir çocuk vermek istedim ölümü göze alarak o ne yaptı hiç bişey bana dediği niye ağlıyosun her erkek yapıyo benim neyim eksik herkes çocuk doğuruyo lafı oldu kiranı ödüyorum faturaların yatıyo daha ne istiyosun ki dedi.nasıl bir erkek anlamadım benim güvendiğim deli gibi sevdiğim adam bu değil bir insan 360 derece böyle nasıl değişebilir.boşanma yolundayım artık ok yaydan çıktı en son konuşmamda bi tek çıktığım o değilki bir sürü arkadaşım var dedi ne olur kabul etsen haftada bir dışarı çıksam oldu siz söyleyin sabır sabır nereye kadar ortada ufak bir bebek ne yapmam lazım allaha şükürler olsun ki ailem arkamda tek dayanağım oğlum annem babam onlar boşanmamı istiyolar bu bayram ailem alıp karşısına konuşacak bir nokta konulacak artık adam değişiklik istiyomuş aynı şeylerden sıkılmış ben de dedim ozaman aynı şeyi yaşasam gelip söylesem ne olur boşarım seni dedi ben istiyince boşanmıyosun ama dedim aramızda sadece sevgi kaldı paylaşacak bişey yok diyor
evet olayın tek iyi yönü bu yıllarca kandırılmaktansa....Evet kötü kırıcı bir durum. Ben olaya bir de şu yönden baktım. Hem sizi hem karşı tarafı oyalayıp ikiyüzlülüğe devam etmektense karşınıza çıkıp durum bu diyebilmiş.
En kısa zamanda bu kırgınlığı üzerinizden atarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?