eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

Aynen işdeee bunu demek istedim madem bitti iinde bişiyler söyle dürüstçe....bittin bende içiimde..dee kadında bilsin yerini değerini...
o zaman belki daha az acıtır ( sanmıyorum ama.)

Herkes o adama saydirmis da ben tebrik ettim

Acik yureklilikle soyledigi icin
esini daha fazla kandirmadigi icin
ikili oynamadigi icin

Darisi tum aldatan erkeklerin basina olsun!

yok be canım neresi dürüstlük bunun...
dürüstlük olsun diye değilde izin istiyo adam resmen...
sen evde otur nasılsa yine sana gelicem diye...
resmen çivisi çıkmış ahlaksız adamın..
hamile kadına bu yapılırmı...

Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun ve evladınla sana çok güzel, huzurlu, gönlüne göre bir ömür nasip etsin canım...
Çok zor bir süreçten geçmişsin, hala geçiyorsun...
Ama bu sıkıntın mükafatlandırılacak, ilahi adaletin şaştığı ne zaman görülmüş..Zerre şüphen olmasın...Gönlünü ferah tut

Ya sen zaten aşık oldugun kadınal evliisn ..... Başkasına insna gözüyle baksaa evet güzel insanalr kadınalr da var ama güzel kadın diye bak buakdar acizmisiniz siz ya 'inanmıyorum aşıık oluyotr galibamı' olcaksın ssen zaten evlisin aşık oldugun kadın?... herkeze Herkez gözüyle bak aşk dolu bakışalrın şehvetini evdekine sakala.. Daha çok şey diyesim var ama Yazıyla anlatmak çok zor Hönküre Hönküre bağırııp anlatmak istiyorum derdimi..

Allah ıslah etsin..

tamam dürüstlük güzel bişey ama benim eşim için geçerli değil bana karşı hisleri geçmemiş miş ne bensiz ne onsuz yapabilirmiş nasıl bir karekterse bu beni deli gibi seviyormuşmuş ben daimisiymişim onlarla gönlünü eğlendiriyormuş

Allahım sen aklıma mukayyet ol!

bu kadar rahatlık ve pişkinlik pes

Şakamı bu ya?.. Nedemk ooldu olcak kuma alsın ustune? bune rahatlık bune cahilce düşünceler...

oldu paşam harem kursunmuş bari
bu ne demek ya ne şiş yansın ne kebap oh ne ala

bunu bu kadar kesin yazmamıştım bu forumda ama bu evliliği bitirmezseniz daha çooook acı çekersiniz...

dürüstmüş peh peh .bu dürüstlük demek değildir .madem öle hamile kadının arkasından iş çevirmeyeceksin .haa yaptın bir hata hamile kadının yüzüne yüzüne ben birine aşık oldum diyemezsin arkadaş .neresi dürüstlük bunun .buna diyecek birşey bulamıyorum ben doğrusu .

Kuma olarak kabul etsen seve seve getirecek yani sadece o değilki birsürü arkadaşım var dıyor bırde bu adam bu genişliğe varana kadar hiçmifarketmedın kardeşim baksana bırduru arkadaş edınmış sende anlamamışsın sanırım, kp de oğlum ne marifetli herkese yetecek gucu var dıye övunuyor herhalde bizde yaptık dıyor rahat rahat mayası boyle bekle yaşlanınca gelır dıyor herif nerdeyse kusura bakma hamıleyım ve senı çok iyi anladığım için sınırımden yazdım Allah senın yavruna öyle güzel bir kader versınkı 10 kocaya bedel olsun inşallah senı el ustunde tutsun. Elinde delil topla sms mesaj resım kanıt mahkemede soke söke istediğini al yavrunuda.

oohhhh canım cennette şeyim şeydeee.....
rahatlığa laflara bak..
boğasım geldi adamı..
ikinizdende vazgeçemiyomuş öylemiiiiii...
ay gözlerim yaşardı adamın çaresizliğinden...

yok artık.....hatta aynı evde toplasın haremini .....bu adamları alacan gözüne gözüne çakcan körolasıcalarrrr

bazıları huzuru ellerinin tersiyle iter , fazla gelir onlara mutluluk

dün b....ktun bugün koktun da denebilir tabi

Allah kurtarmış, gözünüzaydın diyorum ben, çocuğunuzu sağlıklı bir ortamda yetiştirebilirsiniz, sadakatsiz sevgisiz sorumsuz bir babanın aşılayabileği hiçbirşey yoktur o çocuğa. siz varolun yeter.

Oğluna daha sıkı sarıl bundan sonra tek huzuru bulabileceğin yer orası. Onun için ayakta durmak zorundasın. Öyle bir adamdan çocuğuna babalık bekleme. Beklentilerini en alt seviyede tut lütfen. Durumunuza çok üzüldüm ama bu saatten sonra keşkelerle de yaşanmaz. Yapabileceğiniz tek şey en kısa zamanda boşanma davası açmak. Allah yolunu açık etsin.

Kolaylıklar diliyorum ...

Sana destek olması gereken bir zamanda bunları yaşattığı için affedemezsin. Yutsan bile bunu hep içine oturacak. Şimdi yanında arkanda olmamış ki artık bundan sonra olsa ne olur.. Canım çok şükür evledın var. Hayata onun için sıkıca tutunacaksın. Ama bence yoluna yürümelisin.. Onu artık ne sever ne de dokunabilirsin.. Yaptığı yanlışı elbet birgün anlayacak.. Umaraım o zaman sen çoktan mutluluğu yakalamış olursun..Allah yardımcın olsun.

ne yapmayı düşünüyorum boşanmayı tabiki bende oğlumla yeni bir hayat kurmak istiyorum zaten çalışıyorum ki bebeğimi 2 aylıkken anneme bıraktım çalışmasam daha çok kafaı yerdim emeklilik hakkını kazanmama 5 yılım kalmışken onuda yakmak istemedim kim için ne için ben istemezmiydim kendi zorla tedavilerle kavuştuğum yavruma kendim bakmak büyütmek ama sürekli evde oldukça kuruyorsun düşünmekten çıldırmak üzereydim kimle neyi konuşabilirsin ki kime anlatabilirsin derdini benim kanamalar yaşayarak düşük tehlikem varken bile o onunla beraberdi benimle değil içimi acıtanda en çok bu oldu artık ne güvenim ne sevgim kaldı elimde onun artık hiç birşeyiydim bundan sonrada kendim için ve oğlum için varım neye niçi,n sabır gösterip bekliyeyim gidene dur demek yakışmaz bana giden zaten gitmiştir.bundan sonra ki her amacım oğlum ve kendim için olacak belki karşıma biri çıkar herşeyi unutturur ama artık güven denilen duygu bende kalmadığı için oda çok zor olacak şuna inanıyorum ne yaparsak yapalım hep kendimize yapıyoruz kendimizin sağlığı elden gidiyor yoksa sen üzülmüşsün yıpranmışsın hepsi boş herkes kendi için yaşasın evladınız varsa onun için benim eşim hayatta yapmaz beni çok seviyo asla aldatmaz dediğim insandan yediğim darbe bana yetti bir söz var TECRÜBE YEDİĞİN KAZIKLARIN TOPLAMIDIR.bende bu kazığı yedim bundan sonra tecrübe kazandım...

Valla söylediğim çok şey var ama yazamıyorum. Sen evde oturacaksın o paşa gönlünü eğlendirecek.. Allah ıslah etsin ne diyim!!

Erkeklerde ki bu pişkinlik nedir ya! Biz örnek olarak bile veremeyiz,kıyamet kopar..Hele ki yapsak kan çıkar,namus diye bas bağırırlar,kendilerine gelince eğlence,geçici,erkek yapar..vs. İki yüzlülüğün sınırı yok ki...

Ayyy bu nasıl bi kafa yaa inanamıyorum Bence asla barışmayı düşünmeyin Böyle bi babayla büyüyen oğlunuzun psikoljisini düşünebbiliyomusunuz
İlerde oğluna da der gelinine de der aynı kendi babası gibi Noolmuşki bunlar normal şeyler diye Hasbbinallah

nasıl gönül varmış
şimdi bişey dicem azımı bozacam banlanacam
allahından bulsun
git 2 -3 tane daha bullda onlarla gönül eglendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…