- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
- Konu Sahibi manolya tan
-
önce hakverdim bu yoruma
sonra fallenangel ın yorumunu görünce tekrar düşündüm
evet söyleyen erkeğe saygı duyarım
ama ne zaman söyleyene biliyormusunuz
gidip aldattıktan sonra söyleyene değil
eşine karşı hisleri bittiği zaman söyleyene...
Herkes o adama saydirmis da ben tebrik ettim
Acik yureklilikle soyledigi icin
esini daha fazla kandirmadigi icin
ikili oynamadigi icin
Darisi tum aldatan erkeklerin basina olsun!
şu evli adamların "başkasına aşık olma" fantazilerine anlam veremiyorum. Sen zaten evlisin. Ama insan her gün gül kokusunun içinde olsa gülün bir anlamı kalmıyor demek ki, arada papatya koklayım, o da olmadı nergis; yahu çiçek bulamadım tezek de olsa razıyım diyor herhalde.
önce hakverdim bu yoruma
sonra fallenangel ın yorumunu görünce tekrar düşündüm
evet söyleyen erkeğe saygı duyarım
ama ne zaman söyleyene biliyormusunuz
gidip aldattıktan sonra söyleyene değil
eşine karşı hisleri bittiği zaman söyleyene...
tamam dürüstlük güzel bişey ama benim eşim için geçerli değil bana karşı hisleri geçmemiş miş ne bensiz ne onsuz yapabilirmiş nasıl bir karekterse bu beni deli gibi seviyormuşmuş ben daimisiymişim onlarla gönlünü eğlendiriyormuş
tamam dürüstlük güzel bişey ama benim eşim için geçerli değil bana karşı hisleri geçmemiş miş ne bensiz ne onsuz yapabilirmiş nasıl bir karekterse bu beni deli gibi seviyormuşmuş ben daimisiymişim onlarla gönlünü eğlendiriyormuş
oldu paşam harem kursunmuş baritamam dürüstlük güzel bişey ama benim eşim için geçerli değil bana karşı hisleri geçmemiş miş ne bensiz ne onsuz yapabilirmiş nasıl bir karekterse bu beni deli gibi seviyormuşmuş ben daimisiymişim onlarla gönlünü eğlendiriyormuş
yok artık.....hatta aynı evde toplasın haremini .....bu adamları alacan gözüne gözüne çakcan körolasıcalarrrrtamam dürüstlük güzel bişey ama benim eşim için geçerli değil bana karşı hisleri geçmemiş miş ne bensiz ne onsuz yapabilirmiş nasıl bir karekterse bu beni deli gibi seviyormuşmuş ben daimisiymişim onlarla gönlünü eğlendiriyormuş
nasıl gönül varmıştamam dürüstlük güzel bişey ama benim eşim için geçerli değil bana karşı hisleri geçmemiş miş ne bensiz ne onsuz yapabilirmiş nasıl bir karekterse bu beni deli gibi seviyormuşmuş ben daimisiymişim onlarla gönlünü eğlendiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?