eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

çalışıyo musunuz mesleğiniz var mı ?
Gerçekten çok ama çok şaşırdım yani böylesi bi pişkinlik ilk defa duyuyorum pess doğrusu Allah'ım karşınıza çok iyi insanlar çıkarır size güç kuvvet verir inşallah

Yazıklar olsun öyle bir adama, ondan artık bisey beklemeyin demeki gelip bunu size söylüyorsa bişeyleri göze almış
Ailenizde arkanizdaymis bence esınız ne sizi nede o cocuğu hak ediyor, söyleyecek cok kelime varda buraya yazamiyorum,
Sizde hayatınıza bir yon çizin oda asık olduğunu düşündüğü o kadın musvetesiyle yoluna devam etsin

Çok ama çok özrü dilerimde resimdeki eşinizmi? eger o ise çok olgunsunuz

eşinize inanılmaz sinirlendim..şuan dişlerimi sıka sıka yazıyorum ..Allah ıslah etsin yüzsüzü..... ohhh kendilerine savunma kılıfını da bulmuşlar "her erkek yapar" diye...Hayır her erkek yapmaz, ahlaklı erkek yapmaz..ahlakı sadece karısında,kızında,kardeşinde aramaz....
bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun..İnşallah hiç üzüntüden gözyaşı akıtmasın yavrun.Sende inşallah mutluluğu,huzuru en yakın zamanda tekrar kazanırsın....

ya canlarım resmi kaldırmaya çalışıyorum başka resim ekledim profilime ama bu resmi kaldıramıyorum bir türlü ne yapmam lazım nerden kaldırmam gerekiyo bi yardımcı olun ne olur

ya canlarım resmi kaldırmaya çalışıyorum başka resim ekledim profilime ama bu resmi kaldıramıyorum bir türlü ne yapmam lazım nerden kaldırmam gerekiyo bi yardımcı olun ne olur

bir zahmet kaldır canım yukarda kullanıcı kon panelinde avatar değiştir var ordan seç deyip başka rsim seçiyorsunuz ...

Son düzenleme:
Bir erkeğin ailesi her erkek yapıyor sabret diyorsa, erkek kadının karşısına çıkıp benim neyim eksik ne olur idare etsen diyorsa, ne o aileden ne o kocadan adama hayır gelmez.

Ailenizin eşinizi karşılarına alıp konuşmasına bile gerek kalmamış, illa konuşulacaksa söylenecek söz belli, biz kızımızın arkasındayız, davayı en kısa sürede açıyoruz NOKTA

Allah size tez zamanda, en az sorunla bu evlilikten kurtulmayı nasip etsin İnşaAllah.

Herkes o adama saydirmis da ben tebrik ettim

Acik yureklilikle soyledigi icin
esini daha fazla kandirmadigi icin
ikili oynamadigi icin

Darisi tum aldatan erkeklerin basina olsun!

sağol arkadaşım düzelttim iyi oldu epeydir giremiyodum nerden neyi düzeltmem gerektiğini sayenizde o resimden de kurtuldum

Biliyormusun kader arkadaşıyız senınle bende aldatıldığımı 8.aylık hamileyken hastanede öğrenmiş ve üzünmtüden 23 gün erken doğum yapmıştım......ama
üzerinden 10 sene geçti...insan her acıya alışıyor...senın tazemi olaylar ?

bır tanıdıgımz var adam karısı 2. ye hamıleyken aldattı ve o kızda hamlıeymıs.

ayrıldılar bu kadın 2 cocuguyla anne evıne döndü.

o adam o kadınla evlendı 2 cocuk ordan yaptı.

cocugun bırı kız hıc sacı yok dıgerıde özüürlü doğdu ve gecen yıl 10 yasındayken uzuuun sure hastanede makınalarla yasayrak gecırdı ve öldü.

sımdı borc batagıan gırmıs ve antalyaya goc ettı

ılk karsıda aldatılmıs bır koca ıle evlendı onunda 2 cocugu vardı adamda ıyıydı kadında ıyıydı hala beraber

ama Allh mutlaka cezasını verıyor

ikili oynamadigi icin

Öyle deme cudana ya ihanetin dürüstlüğümü olurmuş.....

o kadar dürüst adam olsa geberse o haldeyken yapamzdı eşiyle bitirir oyel yol çizerdi...

sevilsemmi üzülsem mi bilemedim

Şu hassas döneminde daha da güçlü olmalısın..Allah yardımcın olsun.

Demek ki babasından görmüş,onun yolundan gidiyor.. "her erkek yapıyo benim neyim eksik" nasıl bir cümle bu..Seviyesizliğin son noktası..

Bebeğine ve ailene sarıl,Allah büyük, emin ol acısı çok fena çıkacaktır ikisinden de..

Göreceksin sen çok mutlu olacaksın,onlar sürünecek...

ikili oynamadigi icin

Peki bu dürüst adamın yüzsüzce "ne var yani, ben ara sıra dışarı çıksam ne olacak? Sonunda sana dönüyorum nasılsa" demesini de tebrik ediyor musunuz?

ikili oynamadigi icin

önce hakverdim bu yoruma
sonra fallenangel ın yorumunu görünce tekrar düşündüm

evet söyleyen erkeğe saygı duyarım
ama ne zaman söyleyene biliyormusunuz
gidip aldattıktan sonra söyleyene değil
eşine karşı hisleri bittiği zaman söyleyene...

karaktersiz bir insanmış ama
en azından açık açık söylemiş yüzüne.
yinede...
allahından bulsun.

Yorum yazmak için açtıgım sayfa baktım yutkundum düşündüm birşey yazamıyorum.. En duygusal döneminizde eşiiiimm dediğiniz adam ' ben aşık oldum' diyor Ay canım çok sevindim kımmiş bumu demenizi bekliyordu accaba? Allahından bulsun Eden bulur kımsenın yaptıgı yanına kalmıyor.. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…