• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bir Hediye bile almadi

Deryayildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
38
11
38
45
Merhaba Arkadaslar,

Benmi abartiyorum bilemiyorum.
Eşim bugün Istanbuldan (Almanyada yasiyoruz) geldi, izindeydi Annesiyle (izin alamadim ben iş yerinden)3 Hafta, ve ben demistim ki bana bir yüzük al. Sonra tabiki parmak nmrami bilmiyordu, ama hic dilse bir küpe ala bilirdi yada bir zincir. Ne aldin bana diye sordum tabiki sevinerek, bir sey alamadim diyince, ben şaka yapiyorsun dedim, oda hayir alamadim dedi. Bende tamam dedim, ne bu surat dedi bana yok birsey dedim. Sizce ben abartiyormuyum?. Gercekten cok üzgünüm :(

Merhaba Arkadaslar,

Eşim bugün Istanbuldan (Almanyada yasiyoruz) geldi, izindeydi Annesiyle (izin alamadim ben iş yerinden)3 Hafta, ve ben demistim ki bana bir yüzük al. Sonra tabiki parmak nmrami bilmiyordu, ama hic dilse bir küpe ala bilirdi yada bir zincir. Ne aldin bana diye sordum tabiki sevinerek, bir sey alamadim diyince, ben şaka yapiyorsun dedim, oda hayir alamadim dedi. Bende tamam dedim, ne bu surat dedi bana yok birsey dedim. Sizce ben abartiyormuyum?. Gercekten cok üzgünüm

Abartıyorsunuz!

Merhaba Arkadaslar,

Eşim bugün Istanbuldan (Almanyada yasiyoruz) geldi, izindeydi Annesiyle (izin alamadim ben iş yerinden)3 Hafta, ve ben demistim ki bana bir yüzük al. Sonra tabiki parmak nmrami bilmiyordu, ama hic dilse bir küpe ala bilirdi yada bir zincir. Ne aldin bana diye sordum tabiki sevinerek, bir sey alamadim diyince, ben şaka yapiyorsun dedim, oda hayir alamadim dedi. Bende tamam dedim, ne bu surat dedi bana yok birsey dedim. Sizce ben abartiyormuyum?. Gercekten cok üzgünüm :KK43:
off derde bakk !

Alirdi, ben yüzükte yada zincirde degilim. Kücük birsey bile yeterdi bana. Beni düsünüp aldi diyerekten. Ama hic birsey almamasi kirdi beni
E alırmış her zaman Bi kere de almayı versin nolmuş? Vay anam ne hatunlar var ben nerelere gidem.

Belki maddi değeri yüksek bir şey almaya gücü yoktur. Ama eli boş gelmesi hoş olmamış.
Parmak numarası da ayrıca çok zor bir şey değil. Taktığınız bir yüzüğü yanında götürecek kuyumcular ölçüyor zaten.
Umursamamış.
Evet, yüzük yada altin sart degil. Bos gelmesi beni kirdi, is arkadaslarina aldi baklava ama bana hic birsey almadi.

Eskiden olsa aman canım ne var bunda abartıyorsunuz derdim. N'oldu on yılın sonunda doğumgünü unutulmuş, ihmal edilmiş kadın oldum kolay kolay da unutmayacağım. Yine böyle şeyler bekleyen bir insan asla olmadım. Kendi işimi kendim gördüm. Günün sonunda unutulduğumla kaldim. Boşverin abartın. Bazı şeyleri göze sokmak gerekiyor. İstekte bulunmayınca tevazu gösterip azla yetindikçe gerçekten azına değer buluyorlar 😒 ya da bilmiyorum benim sinirlerim bozuk 💆

Belki maddi değeri yüksek bir şey almaya gücü yoktur. Ama eli boş gelmesi hoş olmamış.
Parmak numarası da ayrıca çok zor bir şey değil. Taktığınız bir yüzüğü yanında götürecek kuyumcular ölçüyor zaten.
Umursamamış.
Aynen, ila altin sart degil, baska birseyde olabilirdi. Iş Arkadaslarina baklava aldi.

Ben cok hediye işlerine takılmam ama hem 3 hafta hem yurtdışına cıkmış hem yanında fikir alabileceği bir kadın varmış (bir yerleri gezmeyi sevmiyorsa veya kendi zevkine güvenmiyorsa diye) hemde birşey beklediğinizi belli etmişsiniz insan birşey alırdı yani.
Aynen, iṣ arkadaslarina baklava aldi.

Back
X