Eşim bir Hediye bile almadi

Üzülecek bir şey bulamamışsınız. “Bana bir yüzük al” hayatımda kuramayacağım bir cümle heralde. Böyle şeyler, alacak kişinin içinden gelmeli. Ha ot çöp bir şey canınız çeker şehre özel bir şeydir al denir de, bu konuya kırılmanız gerçekten saçma ve abartı olmuş.

3 hafta izne sizsiz gitti diye bana altın yüzük al demeniz olmamış.
Adamın sırtına yük bindirmişsiniz. Sanki kuyumcuya giderek size yüzük alsa ayrıyken sizi düşünmüş,özlemiş ve size vakit ayırmış gibi hissedecekmişsiniz gibi bir yük.
Günümüzde iletişim bu kadar kolayken bunlara gerek yok aslında.
Adam da almamış zaten normalde alırım ama şimdi almamış siz yazmışsınız.
Belki de ısmarlama olan bir şey içinden gelmedi benim de gelmezdi şahsen.
Ismarlamasanız belki gittiği bir yerde eşime ne yakışır diye düşünerek bir atkı alırdı ama sizin isteğiniz ile o atkının sizin gözünüzde çok basit kalacağını yine trip yiyeceğini düşünmüştür.
Ben hediyenin mantığında hediye alacağın kişiyi tanıyıp ona göre düşünüp sevindirmek olduğuna inanıyorum.
Baklava mesela çok temel bir hediye Türkiye’den uzak yaşayan herkes baklavayı görünce aa memleketimin baklavası der severek yer aslında iş arkadaşlarını çok önemsemiş sayılmaz genel geçer bir şey getirmiş.
Size de getirse-ki eve de getirmeliydi- iş arkaşdalarona aldığının aynısını almış ne farkım kalırdı baklavadan yüzük de çıkmadı derdiniz yine.
Konu şuna dönüyor rahat bırakın istediğini alsın

Bir karton ben cikolata aldim. Akrabalarina ver diye, kac torba jelibon aldim cocuklara ver diye, kahve aldim 6 kere komsuna ver bi tanesini diye. Kiyma aldim dondurdum havasini aldim 5 kg. Ay ben neler gönderdim neler....
Aman ne düşünerek hediyeler almışsınız akrabalara,çocuklara.
Her yurt dışından gelen insanların bavulundan çıkan hediyeler.
Neler göndermişsiniz neler:)

Migrenimsi benim canım babam uçakta verdikleri sandivichi, tatlıyı yemez, bize getirdi. Kıyafet filan bilmezdi ama hep eli dolu gelirdi. Taa küçükken bebek alırdı, oyuncak alırdı. İşten gelirken bile hiç olmadı muz alırdı. O zaman da muz öyle kolay bulunan bir şey değildi. Bizde öyle yolunu beklerdik.

Türkiye’den yüzük değilde baklava,kestane şekeri falan gibi şeyler isterdim heralde Almanya’da olsam.. Yüzük ne ya git kendin al yani çok istiyorsan.

Ay konudan bağımsız olarak bu çok doğru bak. Erkeklere üzülüp az isteyince az istemenin rahatına alisiyorlar ve zamanı gelip de elinde olsa bile bir gıdım fazlasını yapmıyorlar. Bilinçli de değil ha. "E sen bu kadar istiyodun ondan böyle oldu daha çok isteseydin daha çok yapardık" cümlesini de çok rahat kurabiliyorlar normalde sevmediğim şeyleri bile isteyecek hale getirdi hayat beni

Bir karton ben cikolata aldim. Akrabalarina ver diye, kac torba jelibon aldim cocuklara ver diye, kahve aldim 6 kere komsuna ver bi tanesini diye. Kiyma aldim dondurdum havasini aldim 5 kg. Ay ben neler gönderdim neler....
Almanya'dan Türkiye'ye et göndermek biraz saçma değil mi ?

Hediye içten gelir bence demek içinden gelmemiş zorla alınsa kıymeti olmaz böyle sipariş vermeyi ben itici buluyorum.bir baklava lokum al deseniz almasa neyse yani onu bile uzatmazdım fazla.gidin kendiniz yüzük küpe alın adamın içinden gelmiyor seçmekle falan uğraşmak istememiştir.kırılmanız normal ama dediğim gibi sizin siparişinizle hediye alsa bile en fazla sizin isteğinizi geri çevirmemiş olacaktı kendi düşünüp almış olmayacaktı.

Ne hakla kocandan altın yüzük istersin bre gafilll. Tez kellesi vurula .. sen nerden bileceksin adamın maddi durumunu sanki ortak bir evde hayat sürüyor gibi !! Bir daha sakin kocandan hediye isteme ve bekleme ayıp ya ne günlere kaldik . Kadın dediğin azı çok yapar. Oturur evinde kendine kartondan yüzük yaparckkxsknssmmdmc

Konuştuğunuzda isteseydiniz,hatırlatsaydınız kendiliğinden bekleyince zor bazısından

Onun adı hediye olmadı ki ama? Siz bir sipariş vermişsiniz. Ağzınızla istediğiniz şeyin adı sipariştir,hediye adamın içinden gelirse alacağı ve sürpriz yapacağı bir şeydir. İkisi farklı.

Siparişinizi almadığı için surat yapmanız normal.
Ama hediye almadığı için surat yapıyorsanız abartıyorsunuz demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…