- 9 Kasım 2018
- 38
- 11
- 38
- 45
- Konu Sahibi Deryayildizi
-
O kendisi Odun gibidir. Anca bogazini düsünür. Is arkadaslarina hediye alir.Küçük bir şey alabilirdi demişsiniz ama altın yüzük siparişi vermişsiniz. İnce düşünüp bir şey alabilirdi böyle şeyler beni mutlu eder ama bana yüzük al denilince ben almak istemezdim hediye siparişini sevmiyorum. Belki o da böyledir.
genelde baklavayı valize koymuyoruz, el bagajı olarak paketle yanımıza alıyoruz, öyle yapmıştır zaten karısına bile bir şey almamış demek fazla yükle uçmadıÜlke içinde gelir, öyle güzel paketleyen yerler var ama bu valize sığdıracak, en az 7 saat valizde kalmıştır. Yolu, kontrolü, uçusu eve gidişi oooAdam cimri ama bir parfüm bile almamış
Hafiz mustafa‘ dan özellikle siparis ediyorum Istanbul‘ dan geliyor mis gibi citir citir hem de.İstanbul'dan Almanya'ya baklava mı taşıdı?koskoca almanya'da baklavacı mı yok? O yolda ne hale gelmiştir, şerbeti, çıtırlığı ezilmesi ne hale gelir.
Hafiz mustafa‘ dan özellikle siparis ediyorum Istanbul‘ dan geliyor mis gibi citir citir hem de.
Antep‘ ten salca, biber gönderilmisligi de var yasim ilerledikce her seyi yerinden yeme istegiyle doluyor insan.
Alirdi, ben yüzükte yada zincirde degilim. Kücük birsey bile yeterdi bana. Beni düsünüp aldi diyerekten. Ama hic birsey almamasi kirdi beni
Ee 4kutuyu sirtinda tasimadi ya insan esine de bir seyler almali, seni düsündüm demenin en kolay yolu.Ayağına gelmesi ile yanında taşımak aynı olmazki.4 kutu taşımış.
valla normalde bana bir şey al ya da aldın mı demem, karakter/yapı meselesi.O kendisi Odun gibidir. Anca bogazini düsünür. Is arkadaslarina hediye alir.
Haklisin aslinda bende içimde bir burukluk olurdu yani o kadar gezmiş etmiṣ minikde olsa birsey alsa guzel olurdu ama erkekler bazen duşuncesiz ola biliyor işte üzmeyin kendinizi.Şu an birşeyler alip gonlunuzu ala bilir farkindaysa tabi.Evet, sordum, ne aldin bana dedim? Kücük bir seyde olabilirdi. Canta yada cüzdan, ne aldigi önemli degil düsünüp almasi önemli. 3 bucuk hafta gezmis beni düsünemedi mi
Ee 4kutuyu sirtinda tasimadi ya insan esine de bir seyler almali, seni düsündüm demenin en kolay yolu.
Konu sahibi hakli kirildigini dile getirip uzatmadan devam etsin gidince kendine en guzellerini alir.
Ayricahizuran ‘ in yorumuna katiliyorum kadinlarin gözü tok olup kendim alirim, yaparim dedikce erkekler yaydi. Silkip kendine getirmek istiyorum basta benimkini.
Bir karton ben cikolata aldim. Akrabalarina ver diye, kac torba jelibon aldim cocuklara ver diye, kahve aldim 6 kere komsuna ver bi tanesini diye. Kiyma aldim dondurdum havasini aldim 5 kg. Ay ben neler gönderdim neler....Bizde Almanya'dan çikolata kahve bekliyoruz.Getirmiyorsunuz.
O kendisi Türkiye ye uctunda bir bavul tek cikolata, jelibon, cay, sucuk, kiyma. Aldim kiymayi buzluga attim. Ha ben seve seve ysptim. Yinede yaparim.Alabilirdi çünkü yanlış anlamayın Almanya'dan Türkiye'ye gelen birinin karısına yüzük almakta zorlanacağını düşünmüyorum maddi olarak. Madem istemişsiniz alsa nolurdu yani. Bir kere de içinden gelsin şu adamların ya karılarını mutlu etmek
Aci olanda, bana süpriz yapicani sandim. Birsey almadim dedine inanmadim. Kesin yastigin altina sakladi... kesin simdi vericek... kesin masaya koydu... bir bakiyorsun ki hic biri degil. Iste bu cok acitiyorEskiden olsa aman canım ne var bunda abartıyorsunuz derdim. N'oldu on yılın sonunda doğumgünü unutulmuş, ihmal edilmiş kadın oldum kolay kolay da unutmayacağım. Yine böyle şeyler bekleyen bir insan asla olmadım. Kendi işimi kendim gördüm. Günün sonunda unutulduğumla kaldim. Boşverin abartın. Bazı şeyleri göze sokmak gerekiyor. İstekte bulunmayınca tevazu gösterip azla yetindikçe gerçekten azına değer buluyorlarya da bilmiyorum benim sinirlerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?