• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bir türlü sinirlerini kontrol edemiyor lütfen yardımcı olun..!

cgm

Keremim
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
22
2
16
40
İstanbul
Bugün eşimle öyle kötü bir olay atlattım ki anlatamam.. Arabayla yolda giderken adamın biri ile birbirlerine giriyorlardı tabiki suç bizim saf'taydı ama anlatmak mümkünmü tutmasam birbirlerini öldüreceklerdi.. :( kızıyorum bağırıyorum o suçunu bastırmak için daha çok bağırıyor ve ben suçlu durumuna düşüyorum hiç birşeye tahammülü yok.mesela birşey diyeceğiz eleştiricez asla konuşturmuyor beni başkasınıda hep o haklı o doğru bu durumdan öyle sıkıldım ki anlatamam size lütfen bunu değiştirmenin bir yolu varsa yardımcı olun bu kontrolsüzlüğü yüzünden ya birgün benim elimde kalacak :P yada başka adamların elinde işte ozaman estetiğe ihtiyacı olur haberi yok ;)

Bugün eşimle öyle kötü bir olay atlattım ki anlatamam.. Arabayla yolda giderken adamın biri ile birbirlerine giriyorlardı tabiki suç bizim saf'taydı ama anlatmak mümkünmü tutmasam birbirlerini öldüreceklerdi.. :( kızıyorum bağırıyorum o suçunu bastırmak için daha çok bağırıyor ve ben suçlu durumuna düşüyorum hiç birşeye tahammülü yok.mesela birşey diyeceğiz eleştiricez asla konuşturmuyor beni başkasınıda hep o haklı o doğru bu durumdan öyle sıkıldım ki anlatamam size lütfen bunu değiştirmenin bir yolu varsa yardımcı olun bu kontrolsüzlüğü yüzünden ya birgün benim elimde kalacak :P yada başka adamların elinde işte ozaman estetiğe ihtiyacı olur haberi yok ;)

kelin ilacı olsa başına sürer benimkide o hesap benim eşimde öfkesini kontrol altına alamıyor malesef :(

peki o sinirli anında değilde sakin bir zamanında konuştunuzmu ? yaptığının farkında mı? yoksa halaa herşeyde kendini mi haklı görüyor ...

Bunların hepsi böyle sanırım (istisnalar vardır elbet diye ümit ediyorum)
Bir gün böyle haksızken sağlam bi dayak yeseler belki akılları başına gelir diyeceğim ama
hep onlar haklı, hep onlar doğru, hep onlar güçlü.

Erkekler alışkın böyle durumlara trafikte
İnip kavga edip yaka paça falanda gelebilir..
Sorun yok :)) en fazla dayak yer

öfkelendiği zaman hiçbirşey söylemeden 1-30 a kadar içinden saysın..konumunu değiştirsin..başka şeylere odaklanmaya çalışsın..

tabiki konuştum tamam karıcım haklısın karıcım diyor birdaha olmayacak diyor ama yine aynı daha öncede 7-8 kişinin arasından aldım ben onu :D ona içinden say diye söylesem ne 30 saniyesi salisede dalar ağlancak halime gülüyorum ya :))))))

Back
X