Eşim birden bire değişti şoktayım

Aileler zaten sorun çıkartmak istiyorsa hep düğün, nişan, doğum vs gibi özel günleri bulur ne hikmetse. Bir yerden patlıyor illaki.

Ama burda eş önemli her zamanki gibi. Adamın psikolojisi çok bozulmuş bence. Nasıl yaftalardılarsa artık düğünün ertesi günü adam 180 derece değişmiş, daha da kendine gelememiş.

Konu sahibi açısından çok zor durum, oturup konuşulsun diyoruz da kadın hamile, adamın psikolojisi gidik...

ya adam niye mutlu olamayiz demişş?
gerdekte kız mi çikmadi...
ya kız çiktıysa niye mutlu olamayiz diyo..
mutlu olabilmek için illa kızlığı mı olmasi gerekiyor..
seni yesin bitirsin sonra mutlu olamayiz...
1,5 yıl aradan sora hamile kal..
adam sadece cinsellik için evlenmişşşş.. ben öle anladim.

Aynen aynen eşimin psikolojisi dağıldı o düğünden sonrA.ailesine ve akrabalarına çok düşkün çünkü aşırı.sonra toparlanamadı.onlara karşı mahçup hissetti kendini. Müzik yüzünden.inanç sistemleri ne kadar garip ve keskin.erkekler için aileden kopmak bir travma.kadınlar İçin ise bi başlangıç bir umut.bizim ki 1000 travma yaşadı.müzik sebebiyle.bana kendisine neler söylendiğini anlatmıyor.öldüğümde Tanrı’ya sorucam.şu geçmiş kayıtları bana bi görüntüler misin diycem. :) nasıl Can yakılmışsa bunca zamana mal oldu.

düğünden önce iyiyken düğünden sonra birden değişmesi ne oldu acaba büyü falan mı yaptılar bu arada hakkaten ya uzak duruyorsa nasıl hamile kalınıyor

Ailesine düşkün olduğu belli zaten. Biraz zor atlatır canım bu durumda. Şimdi ortada bir bebek var, oturup konuş adam gibi, gözünü de korkut bakalım tepkisi ne olacak.

Evet ben de sizin gibi düşündüm konu sahibinin cevaplarında nedense bir yavanlık, hissizlik, eksiklik seziliyor liseniay yanlış anlamayın belki yazı dilinin soğukluğu böyle düşündürüyor bizi ama kendinizdeki durumu farkederseniz size daha faydalı olabiliriz

Şıp sevdi falan mı acaba nekadar enteresan.Keşke düzelene kadar korunsaydınız.Bu şekilde yıpranarak bir ömür çok zor.

Sevgililik surecin oldumu? Hirs yapip evlenme gibi bir durum var mi ?Ne biliyim elde etmek icin yolu gecip sonra bir anda hevesi bitince sogumus gibi?

neden bütün suçu kadına yüklüyorsunuz. adamın hiç suçu yok mu. bunları söylediği, ruhsuz davrandığı bu kadınla ne diye korunmasız ilişki yaşıyor. ilşiki yaşaması bile abes. kullanmak. kadın umut etmiştir.

Açık sözlülüğünüz için teşekkür ederim. Belki fazla ayrıntıya gitmek istemeyişimden olabilir.bilemedim.yine de saolun :))

Sizi sevdiğini söyleyemeyen hatta biz anlaşamaz bosanırız diyen adamdan çocuk yapmanız büyük cesaret. Kendisi de bildiğiniz aptal mış. Gurlerim böyle bir durumda. Yatağa girip çocuk yapmasaydın o zaman benden derim yani. Sevmiyorsa bosansaymis. Ömür boyu sizi sevip sevmediğinden emin olamadığınız biri ile yaşamak zorunda bırakıyor birde sizi. Balayına giderken mi anlamış bunu ancak. Zekası da pek kıtmış

Son üç cümleniz yapı bakımından ne kadar zıt olduğunuzu çok net ifade ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…