- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Valla şu düğündü takıydı ottu b.ktu adetleri bi kalksa İnan mutsuz çift kalmayacak.Ama bunun sorumlusu ben değilim.ve aylarca aynı konuyu dert ettiyse.artık buyur burdan yak.ben en iyisi valizi toplayım.
Aynen öyle..
Sanki düğün bi anda kararlastirilip ayni gun icinde 1 saatte yapıldı bitti.. Ya haftalarca konusuluyor bu seyler, gidilip geliniyor, ailesiyle hic mi konuşmadı bu adam, evlerinde bu muhabbetler hic mi yapilmadi? Bi seylere öyle veya böyle karar vermis/verilmis ki o dugun yapilmis.. Dugun sonrasi bu tepkilerin acısını kadindan cikarmak nedir?
Hadi kadin orta yolu bulmadan diretti ve zorla tatsiz sekilde yapildi diyelim, neden kabul etti en başından? Olayların egrisini dogrusunu ayiramayan bi adamla hayat arkadasligi ne kadar devam edebilir ki?
Nasıl bir dokunmamışsa hamile kalabilmişsiniz
Kesinlikle degil.Sorun dugunde olsnlar degil bence...
Aynen aynen eşimin psikolojisi dağıldı o düğünden sonrA.ailesine ve akrabalarına çok düşkün çünkü aşırı.sonra toparlanamadı.onlara karşı mahçup hissetti kendini. Müzik yüzünden.inanç sistemleri ne kadar garip ve keskin.erkekler için aileden kopmak bir travma.kadınlar İçin ise bi başlangıç bir umut.bizim ki 1000 travma yaşadı.müzik sebebiyle.bana kendisine neler söylendiğini anlatmıyor.öldüğümde Tanrı’ya sorucam.şu geçmiş kayıtları bana bi görüntüler misin diycem. :) nasıl Can yakılmışsa bunca zamana mal oldu.Aileler zaten sorun çıkartmak istiyorsa hep düğün, nişan, doğum vs gibi özel günleri bulur ne hikmetse. Bir yerden patlıyor illaki.
Ama burda eş önemli her zamanki gibi. Adamın psikolojisi çok bozulmuş bence. Nasıl yaftalardılarsa artık düğünün ertesi günü adam 180 derece değişmiş, daha da kendine gelememiş.
Konu sahibi açısından çok zor durum, oturup konuşulsun diyoruz da kadın hamile, adamın psikolojisi gidik...
Aynen aynen eşimin psikolojisi dağıldı o düğünden sonrA.ailesine ve akrabalarına çok düşkün çünkü aşırı.sonra toparlanamadı.onlara karşı mahçup hissetti kendini. Müzik yüzünden.inanç sistemleri ne kadar garip ve keskin.erkekler için aileden kopmak bir travma.kadınlar İçin ise bi başlangıç bir umut.bizim ki 1000 travma yaşadı.müzik sebebiyle.bana kendisine neler söylendiğini anlatmıyor.öldüğümde Tanrı’ya sorucam.şu geçmiş kayıtları bana bi görüntüler misin diycem. :) nasıl Can yakılmışsa bunca zamana mal oldu.
Evet ben de sizin gibi düşündüm konu sahibinin cevaplarında nedense bir yavanlık, hissizlik, eksiklik seziliyorBirde konu sahibi sende bana fazla soguk kanlı geldin, o yuzden sen bunları kuruyorsun gıbı geliyor acaba esım beni sevmiyor munun Baska bir boyutu gıbı.
Yanı hem bosanmaya cok razısın, eyvallahın yok ya da bu durumu benımsemıssın
Benımle aynı seyı dusunen yok mu, bana hıc duygu gecmedi ben konuyu ilginc bulduğum ıcın bir yandan bebek emzirirken okudum konuyu
Şıp sevdi falan mı acaba nekadar enteresan.Keşke düzelene kadar korunsaydınız.Bu şekilde yıpranarak bir ömür çok zor.Merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
Açık sözlülüğünüz için teşekkür ederim. Belki fazla ayrıntıya gitmek istemeyişimden olabilir.bilemedim.yine de saolun :))Evet ben de sizin gibi düşündüm konu sahibinin cevaplarında nedense bir yavanlık, hissizlik, eksiklik seziliyorliseniay yanlış anlamayın belki yazı dilinin soğukluğu böyle düşündürüyor bizi ama kendinizdeki durumu farkederseniz size daha faydalı olabiliriz
Tabi tatlım 1 yıldan fazla.ama hırs gibi nişey yok canımSevgililik surecin oldumu? Hirs yapip evlenme gibi bir durum var mi ?Ne biliyim elde etmek icin yolu gecip sonra bir anda hevesi bitince sogumus gibi?
Sizi sevdiğini söyleyemeyen hatta biz anlaşamaz bosanırız diyen adamdan çocuk yapmanız büyük cesaret. Kendisi de bildiğiniz aptal mış. Gurlerim böyle bir durumda. Yatağa girip çocuk yapmasaydın o zaman benden derim yani. Sevmiyorsa bosansaymis. Ömür boyu sizi sevip sevmediğinden emin olamadığınız biri ile yaşamak zorunda bırakıyor birde sizi. Balayına giderken mi anlamış bunu ancak. Zekası da pek kıtmışMerhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
Anladım ozaman Allah yardımcınız olsun.Aile terapilerine başlasanız belki faydası olabilir.Tabi tatlım 1 yıldan fazla.ama hırs gibi nişey yok canım
Son üç cümleniz yapı bakımından ne kadar zıt olduğunuzu çok net ifade ediyorAynen aynen eşimin psikolojisi dağıldı o düğünden sonrA.ailesine ve akrabalarına çok düşkün çünkü aşırı.sonra toparlanamadı.onlara karşı mahçup hissetti kendini. Müzik yüzünden.inanç sistemleri ne kadar garip ve keskin.erkekler için aileden kopmak bir travma.kadınlar İçin ise bi başlangıç bir umut.bizim ki 1000 travma yaşadı.müzik sebebiyle.bana kendisine neler söylendiğini anlatmıyor.öldüğümde Tanrı’ya sorucam.şu geçmiş kayıtları bana bi görüntüler misin diycem. :) nasıl Can yakılmışsa bunca zamana mal oldu.
Gerçekten doğruNasıl bir dokunmamışsa hamile kalabilmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?