Eşim birden bire değişti şoktayım

Bir arkadasimin başına böyle birşey gelmişti. Kızla oğlan deli gibi birbirine aşık kız böyle anlattı ne derece doğru bilmiyorum. Ben onlar evlendikten sonra tanıdım çünkü. Neyse oğlan kıza her şeyi yapıyor resmen dünyayı ayaklarına seriyor filan. Neyse sonra nisanlaniyorlar nisan günü herşey rüya gibi. Nisan in ertesi günü oğlan 360 derece dönüyor. Önceden nasılsa tam tersi oluyor. Artık zerre kadar sevgi göstermiyor. Kız tabi birşey anlamıyor. Kendince fikir yürütüyor nişanlısı ile konuşuyor ama yok neden olduğunu söylemiyor. Neyse Bir Gün nişanlısının odasında kitaplar var onlara göz atarken içinde bir mektup buluyor. Nisan gecesi verilmiş oğlana bir akrabası tarafından. Kız ilanı aşk etmiş daha önceden oğlanın da bu kıza ilgisi varmış. Kız o zaman ilgisine cevap vermemiş ama nişan günü aslında bende seni seviyordum filan gibi mektup vermiş iste. Meğer bizim oğlanın kafası karışmış. Kız o mektubun hesabını sormus ama yine de evlenmişler. Su an hala ayni lar. Maddi anlamda her ihtiyacını karşılar fakat sevgi yine yok. Inşallah sizinki öyle birşey değildir. Bu arada arkadaşın da çocukları var. Ama sevgisiz bir evde buyuyorlar.

Evet canım iki düğün yapıldı.düğün masrafları tamamen bize ait.eşimin babası Yok.tek kuruş ailesinden gelmedi.söylediklerin bence de doğru.ama bi türlü düzelmemesi beni hasta etti.koca evlilikte iki ay bile değil o kadar eski hali gibiydi.gideyim diyorum.artık çekemiyorum.iyi de bi insandır.ettafına bana da.ama sevgisi yok.hiç hissetmiyorum

peki hic konusmuyor musunuz?
adam derdini anlatana kadar ben herhalde yakasindan dusmezdim.
Boyle deyip ortada birakilacak bir mesele degil ki bu?

veya niye annenizi dinlemiyorsunuz ve yol vermiyorsunuz.
yani su an degil, bu konusma ilk yapildiginda, mutlu degilsen git diye niye demiyorsunuz da hayati birlikte yasamaya devam ediyorsunuz?

Canim dedigim gibi o doldurulmustur bence..siz balayindayken telefon açıp yengesi didisi annesi ya da birileri laf sokmus olabilir zaten o yuzden yetistirilme tarzimiz farkli demis sana e adam gördü senin ailen orda hep birlikte dugune teşrif etmisler kendisinden kimse yok

Aklıma gelmedi değil.ama ben bişey bulamadım

Canım benim maddi bir derdin yoksa o adamla birlikte olmaya devam edip senin enerjini yemesine izin verme sakın.Bak hamilesin ve çocuğun şimdeden eşinin yaptıklarından etkileniyor.

Canım tabiii yakasındayım.işte şu anda tam da senin yazdıklarını söylemiş birisiyim.ve karar anımsatın.ve size açtım kendimi

Aklıma gelmedi değil.ama ben bişey bulamadım
Inşallah da bulmazsin zaten. Çok zor bir durum.
Bazı insanlar çok kindar olur. Dıştan çok belli etmese de içinde kor ateşler yanar. Belki de eşiniz de oyledir. Düğüne ailesinin gelmemesini çok icerlemis ve bunun acısını sizden çıkartıyor olabilir. Bence başka biri yok hayatında ailesi yüzünden böyle davraniyor

E geçer mi bu kini.gavur gibi.nasıl bi kadere düştüm arkadaş.düşündükçe sinirleniyorum

Canım tabiii yakasındayım.işte şu anda tam da senin yazdıklarını söylemiş birisiyim.ve karar anımsatın.ve size açtım kendimi

ben gunlerce aylarca kus kalanlari da anlamam,
derdimiz neyse o gun girtlak girtlaga da gelsek konusacagiz ve cozecegiz, cozemiyorsak da bakacagiz,
tahammul edilebilir ve kaniksanabilir bir problemse sindirmeye calisacagiz,
olmuyorsa da geriye secenek kalmiyor zaten.

demek istedigim, adam bu lafi etti, soguklasti,
konustunuz siz de sordunuz vs,
sizi tatmin edecek cevabi vermedi,
sizi bu noktada tutan neydi?

hamilelik bir kadin icin cok farkli bir donem,
bu doneme boyle sorunlari birakmamak gerekiyor,
cunku saglikli karar vermek cok zor,
su asamada tavsiyem doguma kadar ayni duzende sabredin,
dogumdan sonra da bence bir evlilik terapistinin yolunu tutun.

E geçer mi bu kini.gavur gibi.nasıl bi kadere düştüm arkadaş.düşündükçe sinirleniyorum
Geçer inşallah. Onun karakterine de bağlı. Eşler arasında muhabbeti artırmak sevgiyi güçlendirmek için okunacak dualar var. Oku inşallah düzelir. Bilinmezin içinde yaşamak da zor. Hele bebek de olunca. Iyice zor olur

Tatlım adam bana bu lafı evlendiğimizin 15. Günü etti.yani ben de git o zaman medem böyle düşünüyorsun dedim.oturduğumuz ev bana ait.evimden kovmak ayıp geldi.ya sabır dedim.ev kira olsa ben giderdim yemin olsun.durdum işte tatlım ne biliyim.15 gün önce aşkla bakan adama karşı kolay olmuyor İnan.şaşkınlık hayal kırıklığı vs vs

Bence sizden cinsel manada hoslanmadi.ten uyumsuzluğu yada vücudunuzda onu iten bişey oldu.yada sizinle cinsellik onun tutkusunu bitirdi.çünkü çok aşık bir adam evlendikleri gecenin sabahı bu denli değişmez.ne olduysa dugun bitişi ve birlikte geçirdiğiniz o gece olmuş.

Yorumun İçin teşekkür ederim tatlım.ama o gece yorgunluktan sızdıkcinsellik çok öncesinde yaşanmış geçmişi olan bi durumdu zaten.

Yorumun İçin teşekkür ederim tatlım.ama o gece yorgunluktan sızdıkcinsellik çok öncesinde yaşanmış geçmişi olan bi durumdu zaten.
Anladım canim ama cok uzuldum umarım ya düzelir yada nedenini bulur yol verirsin.ne hayallerle evlenmissin nedenini bulamama sevilmemekten daha yıpratıcı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…