Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de öyle boşanmayacağını düşünüyorum. Nafaka alabilir mi belli değil. Alsa bile 3 5 kuruş olur çalışması lazım. İnsan bir yaştan sonra evlenip boşanıp da baba evine giremez. Ayrı çatı lazım. Ülkenin de şartları, kafa yapısı belli. Ailesi belki destek bile olmayacak, boşansa yine 'aman canım nişanlıyken olmuş ehi' diyecekler. Mücadele etmek zor iş. Burada boşanırım, ooo hadi boşan, ben olsam boşanırdım yeaa demekle olmuyor.

Yok benim ailem duysa kabul etmez asla. Annem babam MâşâAllâh çok çok anlayışlı ve çocuklarına düşkünler. Ayrı yaşamayı hiç düşünmüyorum. Atanmaya bakacağım.. Bu saatten sonra bu adamla isim olmaz.

Suan esinle konusuyormusunuz

O zaman en kısa zamanda gidin ailenizin yanına. Cenazelerden dolayı ilk başta boşanmak istediğinizi söylemeyin duruma göre, müsait olan ilk zamanda söylersiniz. Evladını seven hiçbir aile, kızlarının böyle bir adamla evli kalmasını istemez zaten.

Eşinizin aldatması da o kadınla sizi tanıştırıp, işini yaptırması da kabul edilecek şeyler değil. Yazdıklarınızdan, esinizin hiçbir şekilde size uygun olmadığı da çok açık. Kendini olduğundan farklı göstermiş zaten size.

Yok öyle olmayacak.

Maalesef öyle göründüğü gibi değil.

Buradaki bazı kadınların gerçek hayatta aşırı mutsuz olduğuna inanıyorum. Çünkü bu kadar iğneleyici yorumları ancak kendi mutsuzluğunu görmeyip başkalarını da mutsuz etmek isteyen insanlar yapabilir. Resmen her sabah uyanıp işe gider gibi bugün kimi aşağılasam diyorlar. Bakın yorum eleştiri farklı şey aşağılamak başka şey. Kimse size aşağılama yetkisini vermiyor.
Konu sahibi Allah yardımcınız olsun. Eşiniz rezalet bir insan. Sadece aldatmamış bir de enayi yerine koymuş. Hala daha koyacağını sanıyor. Hiç taviz vermeyin. Tez zamanda da kurtulursunuz inşAllah.

Amin Allah razı olsun.

Onu istesemde affedemem ki... Geçecek İnşâAllâh bunlar.

çocuk yoksa acilen ayrılın

daha cicim ayında aldatan ileride ne yapmaz.

ailenize bi süre bişey söylemeseniz ziyarete geldim diye gitseniz?

isterseniz eşinize de söylemeyin ailemi ziyaret edicem diyin hem biraz toparlarsınız kendinizi

bu sürede de tetikte olun adam yine aldatır (can çıkar huy çıkmaz) uzaktayken siz yapar yani.

delili toplayıp mahkemeye verirsiniz hem.

Zamana ihtiyacımız olduğunu söyleyip mi gitsem?

Zamana ihtiyacımız olduğunu söyleyip mi gitsem?

eşiniz biliyor sanırım öğrendiğinizi. o zaman direkt gitmeniz daha iyi. brn ayrılmak istiyorum ailemin ihtiyacı var bana yanlarına gidicem sennse eşyalarını topla ben yokken döndüğümde seni görmek istemiyorum diyip gidebilirsiniz

ben o bilmeden kumpas yapın diye demiştim delil olması için. ama öğrenmiş artık dönüşü olmaz.

evlenmeden önceki aldatmayı hakim kabul ediyor mu bilmiyorum bilenler aydınlatsın ama yine de görüntüsünü kaydedin.

Kız hala dönüş yapmadı mı?

Konu sahibi ne yaptın? Neye karar verdin? Var mı bir gelişme merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…